KRUPAN: Ano, to je v pohodě....nicméně si myslim že lepení je mnohem častější a nebezpečnější.
Nehledě na to že těch tvejch 140KM/H na tempomatu je maximální povolená rychlost ne závazná, takže si děda může jet 110-120 na dálnici jak se mu zlíbí a nervák at klidně sežere volant. Jasně, je to na palici, vysírá to... no ale tak bud si nekde dám kafe, nebo předjedu až to bude bezpečné. Zažil to asi každý hodněkrát.
Na druhou stranu máš idioty, co se lepí, troubí, blikají , protože v jejich vnímání světa jsou oni ti borci, a ostatní jim ubližujou svojí neschopností. A tento jev je mnohem, mnohem častější. Nebavíme se o někom před kym zpomalíš anebo blikneš a pohoda. Ale o těch prasatech, kterých sem teda zažil mnohem víc, a možná i ostatní než že by mě někdo brzdil. Na druhou stranu mě je volný jestli někde budu o deset minut dřív nebo později.
Nedávno jsem jel z Vrchlabí do Boleslavy....šero, navečer, namrzlo...víceméně celou dobu rovně jeden pruh, řezaný každou chvíli obcí. Jel jsem to prvně tak tak 85km....co ty kreteni za mnou vyváděli....kde šlo, nechal jsem je předjet, kde ne, tak měl smulu....stejně jsem je dojel na kruháku v další a další vesnici a v Bolce mohli být o 5-10 minut dřív.