SMOKY: a kde prosimte TY vidis, ze ja nekde vyjadruju nejakou "jistotu, ze clovek za tebou je egoman co se predvadi"? jestli se se mnou chces bavit, reaguj laskave na to, co pisu. ale na obsah!
ty vygenerujes nejakej nesmysl, ten mi podsunes a pak se me ptas, co jsem tim myslel.
jasne, praha je taky plna provozu hlavne z remeslniku naprosto klicovych pro chod zakladnich mestskych infrastruktur a lidi, co nutne vezou babicku do nemocnice a ty lidi maj proste objektivni duvody, proc jezdej jako dobytek a me neprislusi posuzovat vychovavat blablabla.
ale kurva nechtejte po me, abych napriklad uprostred nejakyho manevru najednou musel rychle akcelerovat a pak zase zbrzdit a utahnout zataceni jenom proto, ze zezadu prilitnul nejakej kreten, co na me blika. jestli fakt tak specha a je to pro nej vyjmecny, tak asi vidi, co v tom provozu vyvolava a chape, ze ja chci bejt pro okolni provoz predvidatelnej a nebude me nutit delat nejaky +2g a hned zase -2g manevry jenom proto, ze by si jinak prisel vychovavanej.
nevim, proc mi hned podsouvate nejaky vyrizovani uctu, nejspis ctete kazdy treti slovo. tak si na to cteni holt vyhradte vic casu, nez budete reagovat.