• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    TAX
    TAX --- ---
    VYWERN: v kolik a kudy jezdis?? ja do Zlina prijizdim casto kolem/po pulnoci a od sjezdu z dalnice az na namesti prace byva batovka uplne vymetena, zadna hlidka tam nikdy neoxidovala.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    SPM: kdyz stavi ve meste v noci nebo vecer nebo v nedeli rano, tak davaji dychat automaticky vsem. Alespon u nas. Takze ja dychal uz snad 50x. Kuriozne mi nedavali dychnout, kdyz me jednou chytli na dalnici za prekroceni rychlosti.
    SPM
    SPM --- ---
    By mě zajímalo, čím ty příslušníky vábíte :-) Mě když už zastaví (což i to je velký štěstí, za posledních 6 při nájezdu 30kkm ročně mě zastavili 3x, z toho jednou při slavných uzávěrách okresu a podruhé jsem tomu šel trochu naproti), tak po mě nechtějí ani dýchnout. Když nad tím přemýšlím, tak jsem dýchal snad jednou v životě. A olizovat jsem už vůbec nic neolizoval :-)))
    JOHY
    JOHY --- ---
    JOHY: hodnotách, které jsou pak považovány za zanedbatelné
    JOHY
    JOHY --- ---
    HARDCABB: napřed mi dali drogový test. A v něm se ukázaly substance. V krvi vyšly při těch nízkých hodnotách.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    JOHY: co znamena rezidua substancí, kdyz byl alkohol nula? nejaky papirky co fizlove davaj?
    JOHY
    JOHY --- ---
    Dneska mi po 4 měsících (polovině trestu) vrátili řidičák. Za rezidua substancí po party (alkohol byl nula).
    Neni to nic k chlubení, pro příště vím. A jen připomínám: pokud jste na party do rána něco užili, řiďte až ten další den (po druhém vyspání).
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TAX: no díky za doplění, mě je fakt jedno jestli je někomu se zkratem 19 nebo 96
    TAX
    TAX --- ---
    ADAMIRA: takovych co absolutne netusi, co se kolem nich deje, je na silnicich hodne. a do duchodu maji jeste strasne daleko.
    SPM: jak jsem napsal, zrcadlova folie nemusi byt tak tmava, aby splnila ucel, ktery potrebuju. takze bude skrz vuz i lepe videt. ale jestli je skrz muj vuz videt je mi uprimne sumak. ale mame tady ted mezi nama hodne automobilistu z UA a jinych zemi, kde plati jine zvyklosti. supertmave folie i na prednich dverich jsou zcela bezne.
    SPM
    SPM --- ---
    ADAMIRA: Nabízí se otázka, jestli by ten doktor za to razítko také neměl mít nějakou zodpovědnost... Jako já chápu, že ten zdravotní stav se může změnit i rychle, ale v situaci, kdy takový řidiči jsou v tom stavu už několik let a stejně to razítko dostanou, protože proč ne, tak je celý ten systém zdravotních kontrol jaksi úplně na nic.
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    Je vidět, že co se týče zatmavených skel, má to každej jinak. Mě to u ostatních, při popojíždění v kolonách nijak nevadí, vidím před ně dost i bez průhledu skrz jejich auto.
    No a účel, zatmavených skel?
    Kromě už zmiňovaného komfortu pro děti na zadních sedadlech, a ochrany před čórkama, je taky fajn určitej pocit soukromí, např. před věčně nalepenejma spěchačema na okrskách. Večer mi nalepený, spěchající auto tolik nesvítí do interiéru, ve dne mi tam alespoň nevidí, když už se lepí.
    Krom toho v autě často spím a to je pak k nezaplacení.

    DOCKINEZ: Špatně seřízený potkávačky mi vaděj taky. To už docela ohrožuje. A tady ty tmavý skla zrovna dost pomáhaj :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GORG: dle popisu to nebyl zkrat ale asi už spíš permanentní šlus

    Zkrat je když "nějak" vjedeš do protisměru, hned si tu uvědomíš, zajedeš do odstavnýho pruhu a začneš to řešit.

    Tenhle pán dle popisu absolutně netušil co so okolo něj děje.

    Co se týče kontrol, problém u nás (stejně jako v leckde v zahraničí) vidím v tom že každej Karel zná nějakýho Pepu, takže to zas nebude tak jednoduchý.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: ten dement projel jednu policejní uzávěru a zastavili ho až když zablokovali na dálnici komplet všechny pruhy o kus dál, viz video

    Senior na Moravě jel 22 kilometrů v protisměru. Policisty málem přejel - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-senior-na-morave-jel-22-kilometru-v-protismeru-policisty-malem-prejel-40420411

    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SPM: Však já to neberu až tak vážně. Neprůhledný auto přede mnou mě neohrožuje, jen občas trochu sere :)

    Ale třeba nepochopím, že má někdo přední světlomety naštelovaný tak, aby svítily skoro vodorovně s vozovkou místo šikmo na ni. To je pak labůžo, když se takovej člověk pověsí za tebe a šajnuje ti přímo do zpětnýho zrcátka. V kombinaci s bílým světlem ultimátní zlo.
    SPM
    SPM --- ---
    DOCKINEZ: Vidět se hodí, ale taková každodenní true story z ranní jižní spojky: mnohem lépe se jezdí v pravym pruhu s kamionama, přes které není vidět lautr nic, než v tom levém, protože prostě jezdí alespoň o trochu plynuleji. Mně třeba generálně zase serou SUV, přes které je taky dopředu blbě vidět a navíc je to auto úplně k hovnu (od doby, co se tak říká úplně všemu, co má jenom nakynutý plechy aby to vypadalo hrozně velký a zaclánělo ve výhledu) a taky se kvůli tomu nerozčiluju :-)

    TAX: no jo, ale ten faktickej princip je pořád stejný: buď do toho auta je vidět a pak ten za tebou skrz tebe vidí. Nebo tam vidět není a ten za tebou nevidí :-) Jestli ta plocha je zrcadlová nebo černá je z faktického důsledku irelevantní.
    TAX
    TAX --- ---
    SPM: mne se velmi osvedcily zrcadlove folie. ani nemusi byt velmi tmave a do vozu neni videt. a co oko nevidi...
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    DOCKINEZ: "Malem" mozna znamena, ze to ten asistent nakonec zvladl ;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SITH: Mně nedávno málem skočila do kufru bába ve velkým SUV merglu. Lepení se na prdel + špatný reakce = zaděláno na průser. Ale divím se, že tyhle na tyhle věci nejsou u tak drahýho auta asistenti. Ale možná je bába měla povypínaný od zetě "maminko ukažte, tohle nepotřebujete, tohle taky ne..."
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    SITH: ja to chapu. bejt starej, nebejt schopnej cestovat a mit pod polstarem pul mice, taky bych se rad rozmazlil novym autem, nez jezdit dvacet let starou mrdkou a prachy nechal deckam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam