Po dnešku mám takový pocit, že ty prasárny polských řidičů u nás je jenom odplata za to, co tam provádíme my. Vraceli jsme se z Polska a někde před hranicema jsme zajeli na nákup, který stejně byl potřeba. Že se teda podíváme, jak je to tam levnější. Levnější to o něco asi i je, nicméně fakt, že v krámu 20km od nejbližší hranice stojí půlka aut s českou značkou spíš poukazuje na fakt, že si většina návštěvníků neumí spočítat cenu té cesty autem. Zaparkoval jsem na tom parkovišti co nejdál, což samozřejmě nezabránilo tomu, aby nějaký debil s českou značkou zaparkoval s 15cm mezerou vedle mě. S dodávkou, takže ty vrata se otevírají do té mezery fakt skvěle. Alespoň jsem ho neviděl, jak z toho auta vylézá, pač vidět ho, jak mi do toho jebne dveřma od auta, tak bych ho následně těmi dveřmi jebnul já a seděl bych teď v CPZ. Vyjedu teda zpátky na silnici a před auto mi nacouvá citigo s českou značkou. Mezera tam nějaká byla, nicméně citigo se pak dalo do pohybu se zrychlením vojenské Tatry, která zrovna táhne dva bitevní tanky. Tak zastavuju a znova se za ním na jedničku rozjíždím, aby citigo po 100 metrech na té silnici zastavilo. Přesně v místě, kde v protisměru už jedno auto v jízdním pruhu stojí (v malém městečku kde jinak nikde není nic), takže tam nezbyde ani průjezd na objetí. Fakt, zlatý poláci...