• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HWLLFFRDD: nakladak
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Prosím dotaz. Chtěl jsem projet oranžovou, na později-než-poslední chvíli jsem si to rozmyslel (už jsem byl předními koly na přechodu) a prudce zabrzdil, vrazil do mě zezadu náklaďák, co plánoval oranžovou projet taky.
    Jsem viník nehody já nebo náklaďák?
    BOREC
    BOREC --- ---
    Po 12ti dnech na Tenerife, kde se řídí ve velkým klidu, lidí jsou k sobe pomerne sost ohleduplni sem dneska sednul v Praze za volant a během hodiny jízdy sem se nasral tak 3x. Najizdim do tunelu, kde je kolona, pribrzduji, za mnou frajer v Transitu na mě začne blikat a troubit, další jouda mě predjizdi na 50ce kde jedu 60 a o vteřinu míjí protijedouci vozidlo. Jsme národ dementu nebo sem moc utlocitnej ?
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TAX: Tady jsou podrobnosti. Teenager jel dvoustovkou. Předpokládám, že povolená rychlost je tak poloviční, není to žádná pořádná dálnice.
    Wild car crash caught on Fairfax police dash cam video; officer barely escapes - WTOP News
    https://wtop.com/fairfax-county/2023/05/police-close-call-for-officer-after-speeding-teen-driver-loses-control-of-car-in-fairfax-co/
    TAX
    TAX --- ---
    lehky OT:
    takove prirozene chovani bmw. :D

    Policista těsně unikl smrti při děsivé nehodě - iDNES.tv
    https://tv.idnes.cz/zahranicni/policista-tesne-uniknout-smrti-desiva-nehoda.V230505_193722_idnestv_ande

    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LOPIK:
    Úvod - Portál národního bodu
    https://www.identitaobcana.cz/Home
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    HABEAL: Když se přihlásí na mojeidentita nebo jak se to jmenuje, tak ti tam vyjedou všechny auta co jsi měl a máš psaný na sebe. Tam se koukni a podle toho se zarid - odhlas si to nebo se odvolej kvůli ty pokutě.
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    GUMBA: Reagoval jsem to se nebojte, jen spíš či už se to někomu nestalo.
    GLOBETROTTER: .... Wow, takhle radíš všem? Trochu brzdi borče než se do někoho začneš navážet :)
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    HABEAL: Nejspíš překlep v SPZ. Na tvém místě bych teda nějak zavčasu reagoval (protože se toho nezbavíš - půjde do správního řízení atd.) - často tam jde zavolat a domluvit se, co a jak. A je to už pokuta nebo zatím jen "podání vysvětlení"?
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    HABEAL: neumíš napsat dopis, email, zprávu datovkou atd. že nejsi uživatelem ani majitelem toho auta? Co jiného bys s tím chtěl dělat (kromě toho, že bys s tím nedělal nic)?
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    JFM: Přišla pokuta na auto které jsem v životě neviděl a úřady mě mají za vlastníka.
    JFM
    JFM --- ---
    HABEAL: Co znamená, že ti to přišlo na tvoje jméno i adresu, když zároveň píšeš, že bydlíš na druhé straně Prahy? Datum čeho nesedí? Možná bys mohl nějak lépe popsat situaci, jestli chceš dostat nějakou radu. A třeba přepošli to, co jsi dostal z Nymburka.
    SPM
    SPM --- ---
    Po dnešku mám takový pocit, že ty prasárny polských řidičů u nás je jenom odplata za to, co tam provádíme my. Vraceli jsme se z Polska a někde před hranicema jsme zajeli na nákup, který stejně byl potřeba. Že se teda podíváme, jak je to tam levnější. Levnější to o něco asi i je, nicméně fakt, že v krámu 20km od nejbližší hranice stojí půlka aut s českou značkou spíš poukazuje na fakt, že si většina návštěvníků neumí spočítat cenu té cesty autem. Zaparkoval jsem na tom parkovišti co nejdál, což samozřejmě nezabránilo tomu, aby nějaký debil s českou značkou zaparkoval s 15cm mezerou vedle mě. S dodávkou, takže ty vrata se otevírají do té mezery fakt skvěle. Alespoň jsem ho neviděl, jak z toho auta vylézá, pač vidět ho, jak mi do toho jebne dveřma od auta, tak bych ho následně těmi dveřmi jebnul já a seděl bych teď v CPZ. Vyjedu teda zpátky na silnici a před auto mi nacouvá citigo s českou značkou. Mezera tam nějaká byla, nicméně citigo se pak dalo do pohybu se zrychlením vojenské Tatry, která zrovna táhne dva bitevní tanky. Tak zastavuju a znova se za ním na jedničku rozjíždím, aby citigo po 100 metrech na té silnici zastavilo. Přesně v místě, kde v protisměru už jedno auto v jízdním pruhu stojí (v malém městečku kde jinak nikde není nic), takže tam nezbyde ani průjezd na objetí. Fakt, zlatý poláci...
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    Ahoj, hele přišla mi pokuta z Nymburku. Na mé jméno i adresu. Divné je to že to auto jsem v životě nevidel a bydlím na druhé straně Prahy :D datum taky nesedí...
    Co teď? :D
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    Ja byl o vikendu svedkem takoveho toho pasivne agresivniho vybrzdeni. Kluk jel ve meste v L asi 55 a moc neresil, ze kolem jezdi auta. No a nalepil se mu na kufr nejaky cca 50+ chlap, takhle spolu jeli asi 2km, kdy ten nalepeny typek mel asi milion sanci si prejet do P a jet si po svem. To nakonec udelal, ale hned to strelil do L pred toho kluka a dal nohu z plynu, takze jsem videl v zrcatku, jak takhle zpomalili cca na 30tku a jeli asi 100m, nez ten chlap zrychlil a hned odbocil.
    Ja tuhle agresivitu fakt nesnasim. Takove to, ted jedu ja, tak mi kurva vsichni uhnete a kdyz nebude po mojem, tak vas vytrestam. Fakt tohle nesnasim a temto lidem bych bral okamzite ridicak.
    RALI
    RALI --- ---
    ATOMIKS: ono jich je taky podstatne vic, zubata si ma z ceho vybirat. Je to jako vsude, jsou slusni i kokoti.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Co jsem si ukecal služebáka s automatem a tempomatem, tak mě už tyhle "rychlící" vůbec netočej.
    Kde je značka obce, jedu 52 podle GPS, když je to fakt velká prdel tak 57, mimo 92 a na dálnici 135.
    Ať si blikaj a trouběj tempomat to nezajímá.
    Na dálnici koukám o dost dřív než začnu předjíždět a kyž vidím jak někdo valí tak uberu a počkám, pokud sem už v levým tak mě nerozhodí, vklidu dokončím předjíždění a uhnu se.
    Nevadí mě ani když se někdo plouží 40, jen mě vytáčí když někdo pořád zrychluje a ubírá :D
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    SITH: a přímo k tomuto pak ti mistři, co se ti naserou na hulváta do silnice bez ohledu na přednost, aby pak jeli fakt pomalu. to jsem pak nervní i já.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    SITH: pak jsou takoví mistři, co jezdí furt 70. ve vesnici i mimo ni. takže když přijde vhodná konstelace, tak se nějaký čas serete oba navzájem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam