• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    PALEONTOLOG: nemas povinnost na oranzovy zastavit, to rikam
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KRUPAN: chceš jako říct, že na oranžovou se má vjet křižovatky povinně a když to neuděláš, je to zdržování silničního provozu? o_O? ono je to ale přesně naopak, máš zastavit a pouze v případě, že nemůžeš bezpečně zastavit, tak můžeš projet. já bych požadoval peníze za školení zpátky...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KRUPAN: wow, konecne muzes flexit nejvyssi dosazene vzdelani, skoleni ridicu!!!:))
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    KRUPAN: na tohle nas upozornovali na skoleni ridicu, ze to je jeden z mala pripadu, ze je na vine i ten prvni v rade.
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    HWLLFFRDD: Oba dva. On nedodrzel odstup a ty jsi omezil plynulost provozu. Nemas povinnost zastavit na oranzovy.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HWLLFFRDD: na nej s*r:)) jen si to pripadne radsi nafot, jestli je nejaka skoda
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    HWLLFFRDD: S ním už se na 99% bavit vůbec nebudeš
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    LOPIK: Nn, já vlastně řešim jestli se mám zkoušet ještě nějak hádat s ním.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HWLLFFRDD: rozhovor neni smeroplatnej, dulezitej je ten nakres a slovni popis od ucastniku. tak se holt pripadne neshodnete no, to si pak nak vyhodnoti likvidator:) esi z toho mas nakej spatnej pocit, zes to jako "priznal" a ted bys to rozporoval, tak muj moralni kompas mlci:)))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    HWLLFFRDD: A už si to hlásil pojišťovně? Asi se tě budou ptát, tak řekni, že je viník on, ten bude hádat že ne a pak si to asi budou muset nějak přebrat..
    V autě by měl ale řidič zabrzdit za všech okolností - tam asi není moc co řešit, jestli tě napálil zezadu - viník je vždycky ten vzadu.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    LOPIK: Neoznačil, maximálně to tak vyplývalo z mýho rozhovoru s řidičem náklaďáku
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //tusim, ze byvaly policejni prezident cervicek vidi rychlosti ponekud jinak

    Mám právo se bránit, říká náměstek hejtmana. Rychlou jízdu v obci rozporuje - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hradec-kralove/zpravy/rudolf-cogan-rychla-jizda-prestupek-soud-reakce-politik.A230510_724408_hradec-zpravy_the

    Za Coganem stojí hejtman Martin Červíček (ODS). Podle něj se Rudolf Cogan cítí v právu a snaží se očistit: „Mám pocit, že kolega reagoval na z jeho pohledu nesrovnalosti a ty chtěl řešit v dalších stupních správního řízení. Beru to jako běžný přestupek, který je na silnicích páchán denně, to by se nemělo srovnávat s věcmi, které by mohly být společensky škodlivé.“
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    HWLLFFRDD: Obecně platí - co nedobrzdíš, to neuhádáš.. Jestli jsi se ale označil sám za viníka někde do toho protokolu tak to nevím co teď s tím.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HWLLFFRDD: vždycky můžeš říct, že jsi poškodil nějakou třetí stranu, svodidla, asfalt, čáry, případně ti to hnulo s krční páteří (stačí podezření!)
    VYWERN: no teď mám auto starší výroby, ale méně omezení a více koní a jaksi si tyhlety typy lidí vychutnávám. a kupodivu i přes informaci o kubatuře na kufru to stále někdo zkouší. servismeni na tepelný čerpadla, mladí tuneři, tátové s rodinkami v autě, to je neustále někdo/něco. a já jsem jen ohleduplnej, jedu si svoje a pořád někdo něco zkouší, w203 je jako magnet na pitomce a to nemám ani "ten" šestiválec..
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    HAR4NT: Ne, v tom protokolu se vina neřeší, to je až u pojišťovny. Jako můžem se na tom podle všeho neshodnout no...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HWLLFFRDD: to nevim:/ to se nak pise do toho protokolu o nehode ne? Ze nejakej z ucastniku uznava vinu. Pac pokud ne, tak by ty benga stejne meli imho prijet, kdyz nikdo vinu neuzna..

    Nevim jak to uznani viny pripadne zpetne rozporovat..mozna zkus vymluvu, ze si byl tak vozralej, ze si nevedel, co ti davaj podepsat..:))
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    HAR4NT: Ok dík, a je něco, čeho se chytnout, když není protokol policie (škoda menší než 100 tisíc, tak nejeli), kdybych se s nim snažil hádat? Já to na místě bohužel vyhodnotil jako mojí vinu, protože jsem zabrzdil fakt ukrutně debilně.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HWLLFFRDD: nakladak
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Prosím dotaz. Chtěl jsem projet oranžovou, na později-než-poslední chvíli jsem si to rozmyslel (už jsem byl předními koly na přechodu) a prudce zabrzdil, vrazil do mě zezadu náklaďák, co plánoval oranžovou projet taky.
    Jsem viník nehody já nebo náklaďák?
    BOREC
    BOREC --- ---
    Po 12ti dnech na Tenerife, kde se řídí ve velkým klidu, lidí jsou k sobe pomerne sost ohleduplni sem dneska sednul v Praze za volant a během hodiny jízdy sem se nasral tak 3x. Najizdim do tunelu, kde je kolona, pribrzduji, za mnou frajer v Transitu na mě začne blikat a troubit, další jouda mě predjizdi na 50ce kde jedu 60 a o vteřinu míjí protijedouci vozidlo. Jsme národ dementu nebo sem moc utlocitnej ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam