• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    RALI
    RALI --- ---
    HARDCABB: co tam delala, ze nejela? takovyho turovani :)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    dumpert.nl - Mevrouw snapt overweg niet
    https://www.dumpert.nl/item/100061056_fd5fcb10
    SPM
    SPM --- ---
    Tak zrovna dneska, rovinka pred Roztoklatama, Yaris na ni jede 80. Zacnu ho predjizdet a jedeme 120. Polenem do hlavy takovy kreteny...
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    DOCKINEZ: ve meste predjizdim furt, zpravidla lidi co se neumej rozjet, neumej zatocit, neumej objet auto odbocujici doleva a pri dojizdeni na zelenou brzdi. Nutne to neznamena, ze chci jet vic nez 50, ale znamena to, ze usetrim nekolik semaforu a nemusim se bat co debil prede mnou zrovna udela. Dojezd mi to zkrati urcite nejmin o 30%.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TAX: Předjíždění ve městě na padesátce nesnáším. A že se vždycky nějakej nervní čurák, co to prostě nevydrží a musí předjet... aby o 15 sekund později stejně brzdil na červenou.

    Nepochopíš.
    BOREC
    BOREC --- ---
    SAMOUT: asi Maj zapnutej tempomat :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KRUPAN: to zastaveni samozrejme v poradku je, idiot je ten, co ti visi metr za prdeli a pak cumi jak debil, kdyz to neubrzdi.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SPM: jo no vzpomínám, jak jsem jezdil yarisem daily do práce a zpět. a ten v-tec je ve městě neskutečně svižnej a trhnul jsem kdejakej luxuswagen na zrychlení a agilitu, ale v duchu TAX jsem za značkou městak zhasnul jak svíčka. no vlastně už na městským okruhu :-)
    oni někteří řidiči dělají z té oturbené 1,6 nebo 2,0 úplný kladivo na čarodějnice, ale bohužel, nejdřív si musí sednout do auta s velkým A
    SPM
    SPM --- ---
    TAX: Mne se na tempomat na dalnici stava hodne casto, ze mi ten idiot trochu prida. Typicky podle me vubec ani nevi kolik jede. S tim malym pekacem pri predjizdeni na okreskach mi pridava tak 3/4 exotu. U toho silnejsiho nevim, tam vzhledem k vykonu si toho vetsinou nemam sanci vsimnout :-D
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    TAX: Nejhorsi jsou dedci cepicari (na Morave klobukari), kteri jedou 70 bez ohledu na to, jestli jsou v obci, na okresce, nebo na dalnici.
    TAX
    TAX --- ---
    SPM: nevim... po dalnici jezdim tempomatovych 150 a predjizden jsem pouze zridka, se zavodenim jsem se snad nikdy nesetkal (vuz ma vykonu pozehnane, kubaturu neni videt). nicmene spoustu hrdinu potkavam v obcich, kdyz jedu 50, a oni musi ukazat, ze jejich kram dokaze jet v obci 70.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SPM: Jj, to se deje uplne bezne. Mam Ford S-MAX, a spousta lidi nemuze prenest pres srdce, ze by je predjelo obycejny rodinny MPV s downsizovanou sestnactistovkou, a radsi pridaj v momente, kdy jsem vedle nich, i kdyz do ty doby jeli jako solidni brzda provozu. Rezat to po hlave dubovym polenem...
    SPM
    SPM --- ---
    PALEONTOLOG: To neni tim, že by někdo chtěl závodit, ale protože jsi obtížný hmyz. Vrchol nejlepší auta na světě v ČR je Kokodáq s těsnym závěsem Superbu a Octávie a běda, jak je předjíždíš něčím malým nebo starým. Mám starší auto, co má tu kubaturu na kufru i v přední masce, ale upřímně si myslim, že většina lidí ten nápis stejně ani nerozluští. Stává se to, ale o dost víc naschválů se mi děje, když jedu s malou nákupní taškou, byť je o dost novější. A navíc jak jsem nedávno psal, tak si ani nejsem jistý, kolik procentů případů jsou vyložené naschvály a kolik to, že ten manták za volantem vůbec netuší kolik jede a ta rychlost v autě mu kolísá +- 30km/h.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    HWLLFFRDD: Ale ty okolnosti jsou jasné. Tys zastavil na oranžovou, on to do Tebe nabořil. Okolnosti nejsou dohoda o vině. To je IMHO záležitostí pojišťovny, event.pak soudu, pokud jsou různé pojišťovny v rozporu nebo je v rozporu pojišťovna s pojišťovnou daným viníkem.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    KRUPAN: Pojišťovák v Itálii při hlášení nehody jasně řekl, že člověk má právo zastavit. A IMHO je to logické. Ten vzadu nemůže počítat s tím, že ten vpředu nezastaví a má za povinnost zastavit a je to IMHO vždy jeho vina. Ten vpředu se vždy může vymluvit, že mu tam vběhla třeba kočka. Pokud ten vzadu nemá na kameře, že autu vpředu nesvítily brzdový, tak IMHO ten vpředu je bez viny.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HWLLFFRDD: moralne si ho pretlacil!:))
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Sem nakonec volal tomu řidiči, protože mi nebylo jasný co chce nahlašovat, když s tim nic nemá, a von že se uvede normálně jako viník :))))) Tu plašim uplně zbytečně lol
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    GUMBA: pise neco o prednich kolech na prechodu ;)
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    KRUPAN: No ale Haverfordwest přece bezpečně zastavil (před přechodem). Není jeho vina, že náklaďák nedodržel odstup a zastavil až o jeho kufr :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HWLLFFRDD: ano má se volat police pokud se neshodnete na vinně, vina se potvrzuje v tom protokolu

    tzn. všechno špatně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam