• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    ADAMIRA: Akorat doporucuju si to nasucho zkusit predem, provazani s platebni kartou bylo tehdy nejaky zahadny, ze mi chvili trvalo, nez jsem to dal dokupy, a uplne to nechces delat ve chvili, kdy ti tikaj tri minuty povolenyho stani nebo kolik. Jinak mapy.cz jsou na tohle genialni.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DURDIN: + na automat kašli, platiti muzes přes mobil - používám na to mapy.cz
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DURDIN: tak to nevim heled, dávalo by to smysl ale lehkym googlením to nevypadá

Každopádně to zjistíš jednoduše, pokud to tak je a přijedeš ve svátek tak ti to začne načítat hodiny až od dalšího pracovního dne, pokud před svátkem tak by to ten den mělo přeskočit, pokud to tak není, normálně ti to naúčtuje
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    ADAMIRA: dík, to zní dobře. a bere se svátek jako víkend?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DURDIN: první kouk a ve slovenský je fialová - max 12 hod

o víkendu zdarma
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    Když se tu teď teoreticky řešilo to parkování v praze, dotaz- chápu to dobře, že když chci jako nerezident dojet do prahy ke známým autem (na Vinohrady, koukal jsem na street view samá modrá zóna) a nechat ho tam zaparkované přes noc, tak mám smůlu a ani to technicky nejde zaplatit a max doba stání je dvě hodiny když seženu někde lístek z automatu? Takže jedině dojet na místo vyhodit batohy a pak zavést auto kdoví kam a dojet zpět metrem, nebo je nějaké elegantnější řešení?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    GLOBETROTTER: mea culpa... samozrejme :D
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    DANYSEK: Myslíš 26 miliard :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PIVECEK: 20 tisic rocne krat 1,3 milionu... to je minus 26 milionu :D A tak muzes zkusit s timto napadem kandidovat, ale myslim ze budes v nazoru osamocen... realita je takova, ze snany Praze ubrat v rozpoctovem urceni dani a pridat vice malym obcim se oficialne nesetkavaji s moc kladnym ohlasem ze strany Prahy :-) A to platilo i pro predchozi osazenstvo na radnici, ktere naopak chtelo urvat jeste vic ;-)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    DANYSEK: Za dvacet ročně mínus klidně. Kdyby to byla reálná možnost, asi bych to klidně i zaplatil :D Don't threaten me with a good time :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ADAMIRA: Protože to píšeš na dieselový segwayi, to dává smysl.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TUILE: Jak vis ze u toho nesedím za volantem? :)
    SPM
    SPM --- ---
    TUILE: jestli to nepíšou na mobilu při řízení z auta :-)
    TUILE
    TUILE --- ---
    ADAMIRA:
    DANYSEK:
    KOLOC:
    tak to sem rada, ze v tomhle stavu pisete na nyx a nesedate za volant.
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    FRK_R23: kurva
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOLOC: Těsně vedle, tyvole!
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    Já sem sjetej!
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMIRA: a ty zfetovanej 😛
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Takže ses vozralej
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMIRA: a ty co beres za drogy, ze mas problem s tim, ze lidi jezdi do mesta? :-) Tak uz to na svete chodi... od pradavna.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam