THE_MIRACLE: "Víš co je tvůj problém? Máš pravdu. Argumenty v zásadě taky správný, ale vkládáš mi do huby něco, co jsem neřekl (a nejen mně - viz tvoje exhibice jinde s Tapinou). Neschvaluji ježdění po chodníku na čemkoliv. Vím, že to je špatně a souhlasím s tím, že to tak je dobře. Jenže on ten svět není černobílej, ve finále může být i ten cyklista na chodníku daleko méně nebezpečný, než třeba člověk, který po něm běží. A běží tam legálně, na rozdíl od toho cyklisty, který ví že je tam nelegál a jede krokem. Samozřejmě odpovědnost je na něm. Nikdo se nechová 100% tak, jak by měl podle pravidel a zákonů."
Co jsem ti kde kdy vložil do úst?
"cyklista může být ve finále bezpečnější, ale běhaj tam lidi" Jasný, v některejch situacích je nebezpečný když jenom jdeš, na druhou stranu občas je bezpěčnější tam jet s kombajnem bla bla bla - už trolíš
"S třícítkářema vím, že to ode mě byl argumentační faul. Dopustil jsem se ho z frustrace, že je něco takového možné. Bohužel jsme v tomto jako demokratická společnost strašně zranitelní, protože jsme hyperkorektní, což vede k tomu, že se x dní řeší, jestli se může zakázat dezinformační médium, nebo můžou dezoláti otevřeně hájit fašisty z Ruska."
"hyperkorerktní" ano, jsme tak hyperkorektní že všechny tyhle zákazy musí projít nějakym procesem, říká se tomu demokracie a právní stát (like really :D ).
"Nemám problém se shromažďovacím zákonem, ale v určitých mezích (místech). Tohle není o nasáknutí bolševismem. Tohle je o tom, že ten zákon je prostě špatný."
nemáš s ním problém ale je špatný? V čem je špatný? Kde byli všichni bojovníci proti "špatnému" zákonu posledních 30 let když silnice blokovali maratony, průvody fanoušků, černoprdelnickejch psychopatů, nácků, všelijaký signál festivaly který zablokujou silnice (absolutně bez jakýhokoliv povolení) na 4 dny 1000x hůř než nějaká 30 pro Prahu?
Sorry, ano možná jsem v tomhle trošku agresivní, ale bydlím v centru a poslední dobou už to začíná bejt fakt otravný, takže když slyším všelijaký možný i nemožný výmluvy tak mě to prostě zvedá ze židle.
THE_MIRACLE: jasný, když na tebe třeba letí meteorit nebo něco takovýho...