• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    YOT
    YOT --- ---
    How "Seven Nation Army" was written 🤣🤣
    https://youtube.com/shorts/MKlZOZcqQ6E?feature=share

#pátek
    KELDA
    KELDA --- ---
    Ahoj, nevíte náhodou nejakou apku nebo i map server kde si mohu naplánovat trasu ale zadám tam omezení rychlosti? Mohu jet jen 100km/h a např google počítá s maximální
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Manželku zezadu nabrala ovce. Přes tažný zohýbané nosníky, celej zadek do vinglu, totálka. Viník je u Directu tak sem zvědavej kolik za Hyundai Matrix 2008 dají. Navíc za 3 týdny dovolená, takže rychle sehnat jiný auto.
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    THE_MIRACLE: usetrili 0,04 litru paliva na nizsim odporu vzduchu a usetreny denar ted muzou vratit mercedesu za servis.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    TOOMIX: ale vydelal par kacek... :D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nevěřitelný - na červenou, bez helmy, se sluchátkama v uších

Bolt kurýr se chce nechat připravit o život - O fous
    https://www.youtube.com/watch?v=mged30zEpHE
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TOOMIX: Tak hlavně že víme, že fíra nebyl pod vlivem. To je u takovéto nehody fakt rozhodující (kdyby byl řidič mimo vozidlo, protože mu plná přejezdu přestalo fungovat, tak je to samozřejmě jiná situace).
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Na přejezdu v Mělníku se srazil vlak s dodávkou. Z auta je totální vrak - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-na-prejezdu-v-melniku-se-srazil-vlak-s-dodavkou-z-auta-je-totalni-vrak-40436626

TAX
    TAX --- ---
    nejvetsim zabijakem na silnicich je rychlost. potrebujeme snizit rychlostni limity, vic fizlu schovavajicich se v anonymnim mericich vozech, vyssi pokuty a blablabla.

neee, nevenovani se rizeni, hratky s mobilem prip. nastavovani debilnich dotekovych menicek za jizdy je pouze okrajovy neduh. protoze ho neumime kvantifikovat.
    Nepozornost řidiče zavinila dva čelní střety - iDNES.tv
    https://tv.idnes.cz/krimi/nepozornost-ridice-zavinila-hned-dva-celni-strety-s-kamionem.V230629_142528_idnestv_jda
    SPM
    SPM --- ---
    KULA: Problém je, že když vidím, jak kličkují mezi těma pruhy natvrdo v hustém provozu, je ten, že oni moc dobře musí vědět, že tam ty auta mají a stejně to tam pošlou. Takže indikace mrtvých úhlů je sice fajn, ale myslím si, že pokud mu to jenom rozsvítí někde kontrolku a nepustí mu to 22kV do volantu, tak budou jezdit furt stejně...
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Jen taková příhoda. Známý jezdí s cisternou po Evropě - sypké materiály. Má Mercedes s digitálními zrcátky. Tak jsem se ho ptal, jaké to je a říkal, že dost na prd. Že si takhle drandí po dálnici a najednou pravý monitor zhasl. Tak se opatrně nacpal u prvního odpočívadla na sjezd naslepo. Po restartu motoru se to chytlo.
    V kamionu bez pravého zrcátka to musí být docela síla.
    KULA
    KULA --- ---
    SPM: no jasně, ultrazvuky na návěs nejsou, ale kamerové zpětná zrcátka už analyzovat a pohlídat změnu pruhu dovedou. To samé překážku v dráze. A v neposlední řadě, čím je tahač dražší, tím víc kontroluje šoféra, blackbox s audiovideo záznamem je už docela běžný. Necucám si to z prstu, loňský a letošní rok jsem strávil na desítkách dvorech spedic, kde bylo 50+ tahačů.
    SPM
    SPM --- ---
    Jinak tady krasna ukazka mysleni beznyho kamionaka :-) borec se tam rozciluje nad prohresky vsech okolo (zvlast vtipny kdyz mu vadi, ze osobak v centru mesta jede 40, kde zrovna s nalozenym navesem ritit se 50 nevim nevim), pritom v zaznamu je presne videt jak jezdi 10 pres limit, nedodrzuje bezpecnou vzdalenost a je netolerantni kokot :-) https://youtu.be/uJDucgrEv8g
    SPM
    SPM --- ---
    KOLOC: Zrovna na to bych cekal, ze specialne na to mame ty ridicaky C+E, aby ridicovi doslo, ze kdyz kolem sebe dost blbe vidim, tak to neseru do levyho pruhu kdykoliv me to napadne. Ja se tam treba za provozu neseru ani s tim vlekem za osobakem, coz obvykle konci tim, ze me v useku Vrsovice - Cerny Most za plneho provozu nejmin 3 kamiony predjedou a uplne pokazde je dojedu jeste v pripojovaku na dalnici.
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    FRIZER: tak to byl asi nějakej čurák
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KOLOC: Jo to je asi mozne...akorat on predjizdeci manevr zopakoval od lanoveho mostu po cernak asi trikrat v ranni spicce...takovyhle strelec by si to mel sakra kontrolovat.
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    FRIZER: ja teda nerikam, ze to byl tenhle pripad, ale ve chvili, kdy jedes v osobaku soubezne s kamionem, priblizne 2 metry za jeho kabinou, jsi pro toho ridice neviditelnej, tak bacha.
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    SPM: Třeba jim na ty televizi budou k filmu ukazovat, jestli může předjet. Aby mu jako nic neuteklo.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KULA: Ne nezbytně....to samé mi udělal kamioňák ne na dálnici, ale na Jižní spojce před Černákem...resp. už jsem byl vedle něj a začal se na mě navalovat....snad jsem zažil poprvé a naposled. Nebylo mu víc než 30 a ještě troubil když jsem ho vytroubil. V tu chvíli jsem měl také myšlenky na nekontrolovatelné násilí.
    SPM
    SPM --- ---
    KULA: Moderni flotila nejak zaruci to, ze bude uvnitr sedet nekdo s mozkem? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam