FRIZER: mě přijde celej systém autoškol a následnejch zkoušek u nás totálně debilní
V podstatě to jediný co komisaři řeší je koukání do zrcátka, při mejch jízdách se neřešilo vůbec nic jinýho, byla podle toho i připravená trasa.
Já nepochybuju o tom, že koukání do zrcátek je důležitý, to vůbec, ale fakt to není jediná věc při řízení a vyžadovali to tak moc (bez ohledu na to jestli někam odbočuješ nebo ne) že už jsem musel protestovat, že bych taky občas rád koukal před sebe.
Dálnice, připojování na ní, kruháky, zip, přednosti zprava a X jinejch věcí na který si teď z fleku nevzpomenu absolutně neřeší (nebo teda nevytvářej situace ve kterejch by mohli zkontrolovat jestli to zvládáš) - no a podle toho to pak taky u nás vypadá, v kombinaci s tím že fízlové už kromě sem tam měření nějaký vymáhání pravidel silničního provozu totálně vzdali, to je prostě špatný.
Další věc je absolutní 0 jakýkoliv zodpovědnosti těch komisařů, nemusí ti vůbec říct kde jsi udelal chybu, ve chvíli kdy někdo navrhl kamery v autech málem vyskočili z kůže (je to pár let zpátky) - komisaři z autoškol jsou jen další normalizační vekslácká mafie který se nechce vychcípat.