• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    SITH
    SITH --- ---
    TRISSIE: naštěstí vlak tam jezdí po téhle lokálce tak 3x denně a to ještě jen ráno :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já oblibuju tenhle přejezd:
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/turisticka?pano=1&source=firm&id=13356621&pid=82872114&newest=1&yaw=2.701&fov=1.257&pitch=0.276&x=14.2534258&;y=50.2477779&z=15

tam když člověk zastaví správně na té stopce a náhodou by fakt jel vlak, tak vyjede zpoza té zatáčky přes ve chvíli, kdy bude vjíždět na koleje. Tam je fakt bezpečnější nezastavovat a pokud už vlak není vidět, tak to projet rychle pryč.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SPM: Ona je to po povodních 1997 zrekonstruovaná, prakticky znova postavená trať, Vmax tuším 80, a jediný, co točvolanta zachránilo, bylo, že zrovna někdo vystupoval na tý zastávce na znamení za přejezdem (což tam není úplně běžný) - jinak by tam ten panter nebrzdil do zastávky, ale zrychloval.
    JFM
    JFM --- ---
    SAMOUT: Tohle je taky pěkný:
    Mapy Google
    https://www.google.com/maps/@49.948863,14.6554016,3a,75y,308.88h,82.78t/data=!3m6!1e1!3m4!1seG_OtzXb7Sf0ESlh_jmjqw!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu
    Doleva není vidět lautr nic, tak tam dáme mrňavý zrcadlo, protože vysekat to křoví by bylo asi moc práce...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SPM: Tak to ze ten ridic je uberkreten je bez debat, taky sacuju, ze ridit nebude hodne dlouho (o trestne - pravnim dusledku si netroufam spekulovat).
    SPM
    SPM --- ---
    SAMOUT: tak ono imho taky ty couráky, co jezdí přes tyhle přejezdy, jezdí dost pomalu a většinou houkají. Takže ikdyž tam není vidět, pokud se zastaví před kolejema, tak si lze toho vlaku všimnout. Nicméně, ačkoliv se napráskám a sám zrovna na stopkách ne vždy zastavuju až do úplného zastavení, tak to co je na videu má ke stopce teda fakt dost daleko.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SAMOUT: tak ano bylo by lepší kdyby tam byli světla/závory, ale o to mi fakt nejde.

Viz ten týpek co před lety nějakym Ducatem oddělal celou rodinu, on sedi u soudu a na fér, naprosto no stres tam z něj vypadne "jsem tam neviděl, tak jsem tam vjel".

Nezlobte se na mě ale kolik generací sourozeneckýho incestu tohle zapříčiní? I největší Habsburský degeneráty by napadlo se rozhlídnout.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ADAMIRA: Mas pravdu, nicmene drahy by se taky ohly vic snazit jit prehlednosti naproti. Napriklad na tomhle prejezdu kdysi nebyly ani svetla, jen stopka (zastaveni ve vyhledu = stat na kolejich). Dneska se svetlama je to, pochopitelne, vyrazne lepsi.

Mapy.cz
    https://mapy.cz/turisticka?pano=1&source=firm&id=13356621&pid=84434317&newest=1&yaw=5.152&fov=1.257&x=14.7506898&y=50.7661572&z=18
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TOOMIX: komentáře pobavili, dost podobný jako u tý ženský co zabila dítě protože měla v hlavě namočeno

ze všech možných výmluv mě baví nejvíc "není tam vidět" - podobný jako "oslnilo mě sluníčko"

Tohle už má něco společýho s přirozenym výběrem ne? Když někam nevidím tak co? Tak tam vjedu :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Takhle se parkuje, vy nuly!

GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    STRACENA: Nevím, zda to tu v klubíku už bylo, ale (pokud se nemýlím), tak v Turecku mají v některých jednosměrkách na výjezdu takové ty sklopné pásy s hroty. Pokud člověk vjede v zakázaném směru, má probodané gumy.
    JFM
    JFM --- ---
    CENOBIT: Část kamionu byla nadhozena do výšky, došlo ke styku s tramvajovou trolejí. 500 voltů dokáže udělat dostatečně silný elektricky oblouk, aby chytla nafta.
    CENOBIT
    CENOBIT --- ---
    Řekněte mi prosím, jak je možný, že to takhle rychle, prakticky hned po kontaktu blaflo? Já myslel, že nafta takhle snadno nezahoří nebo se mýlím?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Přesně kvůli podobným situacím se vždycky potim když vezu někoho na zadních sedačkách mýho 3dvéřovýho auta. :/
    TAX
    TAX --- ---
    SPM: jj, beru zpet. po videu od PISKVOR je jasne, ze nejlepsi bylo vzit nohy na ramena a zdrhat.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DURDIN: v tyhle stanici zadnej osobni vlak nestavi, ono to ani neni samostatna stanice - ale soucast obvodu olomouckeho hlavniho nadrazi.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DURDIN: Tak jistě, to je taky možnost, zda je to větší nebo menší debilita než psaní SMS... IMHO stejná.

porad tak nějak žiju ve světě, kde i tihle lidi "co to tam už znaj" maj minimální pud sebezáchovy a alespon se podívaj jestli tam nic nejede, na druhou stranu jsem přes 10 let dělal v oboru kde jsem s řidičema kamionů docela často spolupracoval a... jak bych to řekl kulantně... nejsou to zrovna nejvostřejší tužky v penálu
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    ADAMIRA: Není to takový ten přejezd za stanicí vlaku, kde typicky bliká přejezd celou dobu než si lidi nastoupí a vystoupí z vlaku co tam zrovna zastavil a to byl nějakej kamionák "co to tam už zná"?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SPM: Tak nějak. Pokud odtamtud utek, udělal jedinou možnou rozumnou věc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam