• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SPM: no koukam ze ten expert ma tak nejak vubec sverazny zpusob uzivani te sve plechovky na koleckach :-)
    SPM
    SPM --- ---
    DANYSEK: však jasně psal, že MHD mají jezdit ti naplavení kokoti, aby on mohl jet ty tři ulice se smradama autem :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    "dovézt až před školu, doprovodit ke dveřím"

    To je nějaká škola u pásma Gazy?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    HANZO: TLDR: "já jsem sPeCiÁlNí ÝbRmEnŠ, pravidla jsou pro ty ostatní, KRÁL JÁÁÁ PRVNÍ!!!!!!!!"
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HANZO: tak znovu a srozumitelneji - vozit si prdel od dveri ke dverim neni zadne zakladni lidske pravo :-)
    Proc by na tohle melo byt pred skolou nejaky extra misto?
    Kdyz se tam neda zaparkovat, tak holt to nechas tam, kde se zaparkovat da a zbytek dojdes pesky, pripadne se muzez popovezt MHD. Nozicky ani tobe, ani tvemu diteti neupadnou.
    Chovas se stejne jako ti co sam kritizujes. Nebudes tak trochu sobec? ;-)
    HANZO
    HANZO --- ---
    DANYSEK: to určitě není, blbý je, když to místo není nikde v okolí, resp. vyhrazený místa pro takovýhle vysazení blokujou celonočním/denním stáním nějaký naplavení kokoti, co mají pocit, že si musí dovézt prdel autem odněkud z vesnice až do centra prahy a neumí zastavit na okraje nebo dojet do města vlakem...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HANZO: vysazovat dite pred dverma skoly z auta sgylem "abych to nemel daleko" neni zadny zakladni lidske pravo, kterym bys mohl oxpravedlnovat porusovani predpisu... kokot je maximalne ten, kdo si tuhle osobni zpohoflnelost takto obhajuje
    HANZO
    HANZO --- ---
    DANYSEK: protože mají zrovna u těch škol rozum. U nás u školy není skoro kde zaparkovat, takže minutový zastavení na žlutý čáře, než dítě vystoupí a ty ho dovedes do školy, všichni až na jednoho kokota, respektují.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SPM: U mestapa standard... si zajed rano k libovolny skole, kde "organizuji" provoz. Ze vedle nich parkuji mamataxiky na chodniku neresi... a muzes zastavit metr od nich :D Soudruzi holt maji svuj jeden ukol a resit cokoliv navic je obtezujici prace.
    SPM
    SPM --- ---
    Podchod pro chodce je úplně ideální místo na parkování. Hlavně že městapo s vestičkama stojí o pár metrů vedle a je jim to fuk.

    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    stačí říct, že jsi debil, debile... ;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No nevím jak kolega Klempera, ale mně teda při odmražování jde o led, co je na skle zvenčí. Vnitřek skel neřeším, tam je všechno cajk.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tyvole jak dlouho Vám to trvá? Co to máte za stoletý krámy?

    Já mám skoro 20 let starý auto a v případě že je sníh, je vnitřek "vyřešen" mezitím co sundám sníh, v případě že není, je to tak na 2 - 3 minuty - někdy i míň.

    Tak si zamrdejte doma a ne v autě, to pak budete mít zadejchaný pořád...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KELDA: Je tam i vysvětleno, jak mám bez zapnutýho motoru pustit odmražování čelního a zadního skla? Nebo to mám vztekle drbat nastudeno jako soused, co u svýho vozidla tuhle funkci nemá? :)
    SPM
    SPM --- ---
    LOPIK: To jsou ty rady, po kterých se mění celé čelní okno? :-D Jinak, ono taky jak kdy... párkrát se mi teď v zimě povedlo, když jsem s tím autem jel krátkou trasu a pak ho nechal půl dne stát, že se to sklo zamlžilo zevnitř a namrzlo to na tom. To po nastartování trvalo asi 5+ minut, než začalo být tím oknem alespoň trochu vidět, aby s tím šlo odjet.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    SPM: Že prej si to mám nastříkat holicí pěnou a pak už se to mlžit nebude... ;)

    Fakt nevím - odmlžit sklo trvá asi tak 30 sekund i se studeným motorem, to asi ruka zákona pochopí.
    SPM
    SPM --- ---
    LOPIK: jo, nehledě na to, že když to v autě nemáš, tak jít někam 10km pěšky koupit utěrku taky není zrovna praktické :-)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    KELDA: Zrovna tohle jsou takový rady... no nevím.. že prej nemám odmlžovat sklo zevnitř protože - snazší a jednodušší bude ho zevnitř otřít suchým a čistým hadrem nebo papírovou utěrkou. Tuhle chybu jsem udělat doskrát na to (tzn. jednou) abych věděl jak si nejlíp udělat kocoury..
    KELDA
    KELDA --- ---
    Muž ukradl v Ostravě nastartované auto. Vzápětí srazil dívku na chodníku a ujel - Moravskoslezský deník
    https://moravskoslezsky.denik.cz/krimi/muz-ukradl-v-ostrave-nastartovane-auto-vzapeti-srazil-divku-na-chodniku-a-ujel-2.html

    Všiml jsem, že stejně, jako přibývá řidičů, co neví kde mají ovladání na blinkry, začíná se rozmáhat vystupování z auta a nevypínání motoru. Praktický skoro jednou za 2 dny pred mnou někdo vystoupí z auta, nechá ho běžet, i když nikdo není uvnitř, a jde si zařizovat věci. Upřímně si říkám - to si můžu půjčit?

    Navíc je teď v pravidlech, a to i pod pokutou nedodržování, že když nechává u stojícího auta běžet bezdůvodně motor, porušuješ pravidla silničního provozu (viz ZDE. Neříkající nic o tom, že dáváš v šanci své auto nenechavcům co se chtějí projet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam