• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Nemluve o tom ze to byvala vyrazne zajimavejsi krizovatka pred rekonstrukci
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Eh, nevim. Najedu si do krizovatky a vidim. Sry asi tam 20-30 let jezdim a to auto zespoda navic vzdycky slysis. Vzdycky. A ono pred krizovatkou taky pribrzdi pac v tyhle oblasti to vsude hrozi sanitka.

    Jen sem se chtel zeptat. Ale mi prisla ferova krizovatka napr Zelivarna nez ji komplet zuzili atd. Proste mam jiny predstavy o tom co je default co ma ridic predvidat a jak to zjistit a jak reagovat.

    Kruhac do kteryho stojis frontu v kopci jako je tenhle je navrh smrti.

    Omlouvam se za intruzi.
    KULA
    KULA --- ---
    FRIZER: tady se vždycky jela Hanoi stylo, prostě jeden přes druhého, občas si někdo zatroubí. Ale kdyžtak pozor za deště, to se tam jezdí "motat boky" na mokré kočičí hlavy.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRIZER: bolt je kokot, to je cely, taky mu tam nekdo moh lizt akorat na ten prechod, pokud misto cervenyho auticka byla velka dodavka, tak pres ni nemoh na ten prechod poradne videt. A ten kdo tam tu dodavku vrznul je teda trochu kokot taky no.
    Nemyslim, ze bys udelal neco spatne, teda krome toho, ze ses asi moc myslel na to, kolik aut jeste ceka za tebou:) Se neda nic delat, holt kdo vjizdi z vedlejsi a jede doleva ma dycky cernyho petra, oni by to meli vedet a nechat to na tobe, ze pojedes, az si budes jistej...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Vždyť ta situace má úplně jednoduchý řešení, vem to doprava k botanický a pak to otoč zpátky. :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KULA: Dobrej tip...priste radsi bloknu pomalu prijizdejici zleva, a pravou dvakrat, trikrat omrknu.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    WARSHEEK: no to ja vim, ktera to je a dokonce i vim, kdo je frizer a tusim, co tam v tech mistech delal:))) ale nevidim nic, cim by me jako mohla vytrestat, kdyz jsem do ni prijel z tohohle smeru a chystal bych se ji jakkoliv projet. V kombinaci s tim, co videj nebo nevidej ostatni a dle toho ji projizdej, to past bejt muze, tak jsem cekal pokracovani s nejakou konkretni situaci, co tam nastala:)

    Samotna prazdna krizovatka muze bejt pocmarana jako papousek nebo naopak bez jediny bily cary a past to nebude, kdyz tam budu projizdet jen ja...
    KULA
    KULA --- ---
    VON_GILOTINE: je tam blbě vidět na obě strany, spešl na tu pravou, dolů z kopce. V podstatě tam musíš vjet, zablokovat ty z leva od Ječný a teprve potom vidět doprava do Kateřinské. Úroveň obtížnosti tak 2/10.
    Víc mě serou křižovatky typu Freyova x Českomoravská, kde při odbočení vlevo zpravidla nevidíš přes v protisměru odbočující doleva ty co pokračuje rovně.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    VON_GILOTINE: No, je u vyjezdu od nemocnice...takze vyzvedavas treba rozlozeny lidi po operaci...dojedes sem a chces odbocit doleva. Na miste cerveneho auticka si predstav velkou dodavku a za sebou radu aut. Levou zkontrolujes, najedes si teda na prostredek, jenze prava strana se zataci od Botany do kopce a je tam videt pekne na picu, navic to tam kazdej do kopce rozpali....takze stojim uprostred, projede dodavka rikam si dobry....ale za ni vali bolt, kteryho jsem jako picus prehledl...trochu si zatroubil...ale dobry. Moje vina, ale tipuju ze nebudu jedinej.

    Podobnou hovadinu mam nedaleko chaty, kde se z vedlejsi pripojujes do kopce na hlavni, akorat cela hlavni je v zatacce, takze vidis par metru doleva a par doprava....
    WARSHEEK
    WARSHEEK --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    FRIZER: nevidime znacky z ruznejch smeru prijezdu do ty krizovatky, pripadne nevime, ze tam treba pro nakej smer vubec zadny nejsou, z cehoz pak taky par pravidel pro toho kteryho automobilistu vyplyva..
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    VON_GILOTINE: Taky nerozumim, vzdyt je to uplne jasny, tam neni vubec nic k nechapani.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    A co s ni mas za issue?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Dotaz do placu. Dneska mě málem vytrestala tahle křižovatka...už mě před ní varoval kdysi učitel v autoškole. Za mě jedna z nejblbějších v Praze, ale nafackoval bych si....na základě čeho může město instalovat semafory, nebo kruháč? Jsem jen zpovykanej, nebo ji jako špatně řešenou nevidim jen já.

    STRACENA
    STRACENA --- ---
    HANZO: Jen ze zvědavosti, jak jezdí dítě domů, kdyz konci předpokládám ve 12, ve 13 hod? Kdyzdy den vyzvedavate?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DOCKINEZ: Aha, diskuse nějak odskrolovala, dík.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    HANZO: Nuže, kolik?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    KUHL: Jsi trošku zmatenej, nejdřív boháč teď chudák, pak se ptáš na holky, ale myslíš kluky. Ale tak zkusil jsi to.


    DANYSEK: Já tu ukazuji opak, rád počkám až maminka vyloží svojí ratolest, nicméně to pro mě neni tak zásadní théma abych tu v něm pokračoval. Přeci jen u nás v klacíkově vyložíš malotřídku za chvilku.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FORTRESS: no jasne, protoze holt na silnici se kazdej druhej chova jako sebestrednej sobec... co vidi jen sebe, sebe... a na ostatni kolem sebe sere.
    Jo, za tenhle marast, ve kterym tu zijeme si muzeme sami :-) Vlastne tu kazdymu ukazujem, jak je ta neucta k nejakym pravidlum vlastn skvela vec... ne, timhle stylem ty pravicovy hodnoty neuhajis ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam