• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SPM: Je to jednoduchý. Co neubrzdíš, to neukecáš.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SPM: mno... lidi jsou různé, převážně blbé, a nebo pitomé.

já byla svědek u bouračky, kde týpek vyjížděl ZE STOPKY a sejmul motorkáře na hlavní. Motorkář jel na pohodu, tak devadesát, plus mínus pár kilometrů.
    ale týpek svoji vinu uznat odmítá, prej tam ten motorkář neměl co dělat. akorát že má smůlu, jsou tam kamery a záznam nelže.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SITH: o tom rozhodne Okresni soud, badum tss...:))
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    SPM: Ráno v pohodě, ale teď jsem byl na rentgenu a čekám na doktora. Začínají mě pěkně brát krk a záda. Se fakt těším jak si to užiju. :( ironie ) Manželce se stalo přesně to samé před rokem a ještě teď ji to občas bere.
    Prdel je že se s tím řidičem známe. Mě to došlo celkem rychle kdo to je. Jemu to docvaklo až když jsme začli sepisovat záznam.
    SPM
    SPM --- ---
    LIQUID_SOUND: tohle podle popisu chápu, že byla fronta z vedlejší do křižovatky, tak bych to asi úplně nenazval lepením na prdel... a možná bych měl i pochopení u někoho, že se to stane (byť teda u řidiče autobusu, co jezdí denně, je to dost k zamyšlení). Ale jako narvat to do někoho zezadu a pak o něm ještě říkat, že je čůrák a kretén... tak bych dost zvažoval to, že mě začne hrozně bolet za krkem a objednám si rychlou :-)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    PISTA1: Tak čůrák a kretén... Myšlení těchhle lepičů na prdel je fakt lahůdka.
    SITH
    SITH --- ---
    PISTA1: určitě dodržel předepsaný odstup :D
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Ty vole...
    Už mě zlikvidovali třetího služebáka. :(

Začal jsem se rozjíždět, na hlavní byl relatrivně volnej flek, ale koukám jak ta ženská na hlavní zrychluje, tak jsem na to radši šlápnul. No a autobusák čuměl taky doprava a napral to do mě.
    A jestě sem schytal, že sem čůrák a kretén, protože sem se tam měl nacpat.

Záznam z kamery hodím odpo z domu ;)

NJAL
    NJAL --- ---
    LOPIK: To je ten pruser odstupu, clovek si ho muze drzet jak chce, a stejne mu do nej nekdo vleze.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    GLOBETROTTER: Kamioňák si nedržel odstup, asi ani nedával pozor a vůbec si nevšimnul toho červenýho auta co sejmul. Bez toho auta co to zahamtlo by se sice nic nestalo, ale z pohledu předpisů je to imo aspoň u nás 100% vina toho kamioňáka. To auto nemuselo brzdit kvůli sjezdu, ale mohlo dostat defekt, mít překážku v cestě nebo cokoliv jinýho, když podobnej kamion shrne auta, co stojí v koloně, tak nikoho ani nenapadne řešit, že tam před ním někdo blbě brzdil..
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    DOCKINEZ: Na vetsine D1 je zakazana jizda kamionu v levym pruhu. Ted jeste aby to nekdo zacal vymahat, protoze zatim na to ridici uplne derou.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    STRACENA: Mně to taky trvalo až na asi třetí shlédnutí, jak to celé vzniklo.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Jo, kdyz zadni sklo meho auta vyplnuje chladic s napisem IVECO nebo MAN a dalsi, tak jsem s brzdenim opatrny :-D
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    NJAL: Jo já si až teď všiml toho auta před kamionem. Beru zpět
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    STRACENA: No to je právě ten oříšek. Kamionak neměl dostatečnou vzdálenost a ten debil nepřiměřeně a neočekávaně zpomalil. Kamionak to strhl, aby to do něj nenapalil zezadu a výsledek vidíme. Lidsky je vina na obou stranách, právně to samozřejmě bude taky záležet na zákonech daného státu.
    NJAL
    NJAL --- ---
    STRACENA: Podle me zpusobil, i kdyz si nemyslim, ze to bude mit oporu v zakonech, protoze mantra nedodrzeni bezpecneho odstupu, neprizpusobeni, yadda yadda yadda. Kamion je silnicni vlak light a nemuze brzdit tak ucinne jak osobak.
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    GLOBETROTTER: Jen mi nepřijde že tu nehidu způsobil osobák co minul exit ale kamion co to auto trefil
    SPM
    SPM --- ---
    GLOBETROTTER: Kontinentech nevim, ale minimalne na anglickem ostrove to bylo jeste o dost horsi :-) tam pusteni blinkru kamionu znamena pro ty v pravem zadupnout brzdu, protoze je bud vytlaci do svodidel nebo na ne zezadu jeste 10km blika vsim co ma :-)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TAX: Myslíš, že na jiných kontinentech je to lepší? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam