kazdej rok jedu na 1-2 kurzy na motorku, kde mi rikaj, ze si mam sednout vic dozadu a jestli se mam vyklonit vic do boku a nebo dopredu, proc se mi nepodarila projet zatacka plynule a jakym zpusobem jezdit rychlejs nebo bezpecnejs nebo brzdit...
na auto si muzu udelat kondicky u naky autoskoly a pokud zvladam provoz, tak mi k tomu vlastne nic nerekne.
a muzu si zaplatit brzdeni na mokrym povrchu.
autoskolu sem delala pred 20+ lety od ty doby mam karticku a jezdi. zadna revize, moznost seberozvoje vice mene pomerne mala.
treba delam nejaky chyby, mackam spojku pred krizovatkou moc brzy, misto abych dojizdela na svetla na rychlost dojizdim na neutral... co ja vim. nejak mi vlastne chybi si jednou za cas zaplatit nejakej kurz, kde se mnou nekdo hodinu bude jezdit a objektivne zhodnoti, co by se dalo zmenit a proc (vic to opotrebovava brzdovy desticky, ale neni to nebezpecny, tak to zmen jenom pokud nehcces platit zbytecne na servisu treba).
chtit po mne, abych jezdila spravne, ale nedavat mi moznost to rozvijet je debilni koncept.
jediny z ceho se muzu nejak posunout je stret s debilem (jezis, marja, te kreten se neumi zaradit vcas a ja pak musim brzdit -> priste se pokusim tem za sebou nezpusobit to samy) a nebo debaty s jinejma postizenejma/hadky s debilama. prijde mi to nedostatecny.
(aneb zipovat se clovek nauci az po tom, co se pul roku v diskuzich na novinkach nadava, ze to nikdo neumi.)