Prosím vás, neunikla mi nějaká změna pravidel? Už po několikáté se mi stalo, že auto přede mnou před kruhovým objezdem zastaví, i když po něm buď nic nejde, nebo jede daleko či zjevně odbočuje před nájezdem. Jsem docela kliďas a fakt se snažím nespěchat, ale neplynulost mě vytáčí, zejména v případě, kdy týpek v Starii (ano, byl to chlap) předjede cyklistu a když ho začnu s odstupem předjíždět já, tak začne z kopce (z Horoměřické směr dolu na Jenerálku) brzdit na striktních padesát (spíše méně) a pak jede celou cestu z kopce touto rychlostí, dole na měřeném úseku to zbrzdí pod 40, přestože 40ka už tam asi rok není. Nedivím se, že cyklista byl nasranej, že jsem ho předjel a pak brzdil, ale do té doby, než jsem ho začal předjíždět to vypadalo, že týpek s autem pojede, jinak bych ho ani nepředjížděl. Pak na kruháči zastaví a čaká, dokud není prázdný a nahoru na Pučálku jede schválně 30-40 s bržděním do kopce, asi proto, že jsem si na kruháči na něj dovolil zatroubit. Na 30 u zastávky schválně zrychlil. Je tam plná čára a přechod, asi si myslel, že ho budu předjíždět, ale to se spletl, za rovinkou pak opět 30-40. Chápu, že jsou na silnici lidi, co se bojí a jedou hodně pod limitem, ale tohle určitě nebyl ten případ.