• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SPM: Pouste a polarni oblasti?
    NJAL
    NJAL --- ---
    SPM: Jojo. MHD nevyresi blbce, co v supermarketu zatarasi celou ulicku svojim vozikem, protoze ho dali napric.
    SPM
    SPM --- ---
    GLOBETROTTER: Ono je to ve výsledku jedno, jestli ty blbce potkáváš za volantem, v MHD, v restauraci, v práci, ... problém jsou ty lidi. IMHO nejlepší odstěhovat se někam, kde je hustota zalidnění 1 člověk na 50km2 :-)
    SPM
    SPM --- ---
    TAX: nebyl, ale tím, že těch aut přede mnou fakt moc nebylo a necpal se tam nikdo mimo jako obvykle, bych si ani s objednáním asi nepomohl, pač měli evidentně zásek jinde... "Vtipný" je, že jak je systém kvůli tomu, aby se nepodvádělo, nastaven tak, že ty měření a kontroly musí odesílat s určitými rozestupy a že emise musíš mít hotové před STK, tak to tímhle dostali do stavu, že STK linka byla úplně prázdná a všichni tam jak trotlové čekali, až se jim na 50. pokus povede poslat emise z nějakýho golfu.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Z posledních cca dvaceti příspěvků mám pocit, že nejlepší co člověk může udělat je přestěhovat se do Tokia, kde 99% lidí jezdí MHD.
    DIVA
    DIVA --- ---
    Tohle nema cenu rozvijet. Jenom dobre zjistit a pripravit se.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ale obhajujte typka, co se vetre mezi auta, nezvladne pak ani ujet a ani vybrzdit. no prosim :))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DIVA: dvema slovy namistrovany labilni otravny hmyz, co se sere kam nema a pak lame ruce o auta. no chudak
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LOPIK: no vim, ze existujou vyjimky, hako je odbocovani, ale ja jel rovne a on taky
    TAX
    TAX --- ---
    SPM: byl jsi objednany?
    DIVA
    DIVA --- ---
    PALEONTOLOG: jednim slovem desive. Myslim ta perspektiva pribehu ktera dovede chlapa sesednout z motorky a jit ti rozbit okynko i kdyz vi ze to nejde, ani u noveho hnujdaje ne. Musim promyslet jak se pri srazce s nekym jako tebou zachovam ja, at preziju, neskoncim zmrzacena a nikoho krome tebe neomezim. Doted jsem myslela ze soferi co jsou netolerantni k motorkam proste neumi provoz nebo obladat vuz nebo maji nahore zhasnuto, uplne jsem zanedbala statisticky nutny vyskyt lidi tvoji povahy za volantem. Ach jo.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    PALEONTOLOG: Ale to víš, že ty motorkáři tě takhle předjet normálně můžou i podle předpisů?
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: já nemám problém někomu, kdo obhajuje jak šašek svoje primitivní chování, říct že je ocas. Utíkej si ubalit a pak mazej zase hledat konflikt ve kterém je ti tak dobře.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: ty jsi hlavne cholerickej picus, co si racionalizuke kazdou situace jinak, abys mohl spustit hejticek. v krizovatce se proste nepredjizdi. kdyby to ten pqcuwnt nereil a bemlatil by do auta, tak buch se mu na podnet vysral. mam i lepsu zanavu nez ovesilat posatelnu. ale takhle... na zmrdynejsem zvedavej... ani na ty z nyxu
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: Ano ano, jsem policajt, soudce i kat a když mám pocit, že někdo páchá hrdelní zločin, opravňuje mě to ke stejnému chování. Jmenuju se Paleontolog co má patent na rozum a všichni by měli skákat jak já si dupnu.
    Normální člověk konflikt neprohlubuje. Ty ho ale i tvoříš. A bude to jen horší.
    SPM
    SPM --- ---
    ADAMIRA: Kostelec nad Černými lesy. Jsem si říkal, že tam bude méně lidí než pak v Praze, ale možná ta úvaha nebyla úplně správná... :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: ty nezklames, pitomce. ty a nejen ty bys sis mel rozmyslet, jaky zakony bys chtel vlastne dodrzovat. predjizdeni v vkrizocatce na uzkym prostoru historickyho centra za deste te teda ocividne miji :)) to je prsstupek rsenej vyhradne ve spravnim rizeni,
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SPM: kde jsi byl?
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: víš, když jsi prašivej dement co čekáš? diskuzi s filosofem? Jsi kokot a proto si s dalšími nejlépe rozumíš. Co jsi si chtěl dokázat tím, že se nárazníkem lepíš na motorkáře. Cítíš křivdu za předjetí na semaforech? Ty jsi neuvěřitelná guma. Budeš se zase obhajovat jako dítě? Začni s pokorou u sebe.
    Nervózní nahulenej blbeček ve čtvrtstoletí starém nafťáku ze kterého si ve snech dělá závodní speciál a žaluje na fízli když něco vyprovokuje, fakt dílo...
    SPM
    SPM --- ---
    VYWERN: Tak ten system, kam se to nahrava, je statni. Jestli kecaj nebo s tom neumi nebo je to vazne rozbity nedokazu zhodnotit. Nicmene se moc těším, az ty intervaly zkrati na rok, to abych si na ty auta doma pak vyplacal celorocni dovolenou, abych to stihl objezdit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam