KULA: každej klade důraz na něco jinýho, někdo nemá problém to rozpálit na 4proudý cestě, když ho provokuje zmrdskej motorkář (tomu to asi nikdo nevyčte, ti asi můžou všechno) a někdo sere na např. chodce a parkování, ale rychlost dodržuje. někdo odírá auta na parkovištích a někdo chronicky blokuje řazení do levýho pruhu na dálnici. těchhle lidí to tedy dělá dost a pak se rozčilujou, že jim to tam někdo poslal, čuráci.
už jsem se setkal s tím, že mi jeden zmrd (nakonec tahal služební průkaz) blokoval průjezd křižovatkou hlemýždím tempem, zastavili jsme teda na červený a na zelený se rozjížděl jako první tak pomalu, že jsem ho prostě předjel jako debila z bohnic nebo s tím, že mu nejde zařadit dvojka. on mě nato začal osobákem stíhat, pak mě na křižovatce dojel, že si to vysvětlíme na dopravním a vytáhl na mě služební průkaz. popravdě od tý doby nic nepřišlo, já prostě předjížděl nefunkčního řidiče nebo nefunknční auto, což i ti jeho kolegové musí ze záznamu kamer vidět.
jsem alergickej na tuhletu "všesprávnost" a všebezpečnost, kor když ji někdo vynucuje provokací, pěkně postaru.
nedávno jsem musel vystoupit sousedce z auta, protože pustila nejdřív jeden autobus a pak druhej a my stáli na prázdné 4 pruhé silnici před katastrálním úřadem za dvěma autobusy. a takhle jsem skončil v restauraci U Cihelny, nakonec to dobře dopadlo :-)