• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CAIDEL: ale houbeles, ani jedno z pěti pravidel smithovy defenzivní jízdy jsem neporušuju. naopak se mi zdá, že čtu úmysly lidí s předstíhem poměrně dobře, díky tomu vidím ty mezilidský hry a interakce.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PALEONTOLOG: To není v pořádku. S tímhle mindsetem nemáš a) co dělat na silnici b) a už vůbec ne v tomhle klubu
    KULA
    KULA --- ---
    Jestli bychom si z toho něco měli odnést, tak je to vyvarovat se jakémukoliv oplácení. Je to asi taková forma lakmusového papírku. Jestli se pohybujete na silnici a máte pocit, že na Vás někdo stále utočí a musíte mu to proto vracet, je něco s Vaší hlavou hodně špatně.

Pak stačí přidat olétaný Merc, hulící kariéru přes dvacet let, odcházející mládí a vypadne z toho Paleontolog.

PALEONTOLOG: máš se čím chlubit. Zkus to na nějakou novou, když předchozí utekla.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: tak asi naposled, že jsi to ty, kulíčku :) když jsem se 2020 soudil o děti, tak jsem si musel vyjet kartu řidiče. poslední bodovej přestupek jsem měl v roce 2011, kvůli jízdě bez pásů. ta nula bodů mi na kontě trvá a očividně se v tomhle umím pohybovat. a věř, že nejsem sám.

CAIDEL: v pořádku, lidi jsou různí.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PALEONTOLOG: to se na silnici řidiči naprosto běžně provokujou drobnostma a oplácí se drobnostma. Cožeto?

V životě mě ani jednou nenapadlo na silnici někoho něčím "provokovat" nebo si s někým nějak hrát. Tenhle mentální setting je úplně, ale úplně mimo.
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: prohrává ten, koho natočí nějaký krypl. Ty máš kameru proto, aby jsi mohl dělat čůrákoviny a pak se tím hájit.
    To je neuvěřitelný, leč smutně skutečný.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: už na mě nereaguj ty vymaštěný pako
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    jinak kdyby někdo nevěděl, jak se tyhle hry hrajou. to se na silnici řidiči naprosto běžně provokujou drobnostma a oplácí se drobnostma. kdo umí tyhlety situace číst, ten je vidi neustále. támhleten nepustí do pruhu, tenhle tě lehce vybrzdí - nemáš se lepit na prdel. občas se stane, že se s nějakou horkou hlavou situace vyhrotí, pak ale prohrává ten, kdo udělá flagrantní přestupek, nebo se vyseká, případně skončí jako ten pomelejší. nic novýho pod sluncem, vídám to v provozu 20 let.
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: snažíš se dobře, ale ukaž že jsi chlap a řekni nám co se dělo od chvíle, kdy se před tebe postavil na semaforech. Víš to jak jsi psal, že tě hrozně nasralo a pak jste se začali nahánět. Popsat to možná budeš muset ve správním řízení, takže můžeš s verzí I. rovnou tady.
    Já teda tipuju, že jako zvadlej piňdour napíšeš nějakou výkrutu a neodpovíš.
    Takže, postavil se před Tebe na semaforech a na mokrý dlažbě se nemohl ideálně rozjet....pokračuj
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: no tak pčr vyhodnotila jako rizikový chování toho motorkáře, tak nevím co to tady meleš za sugestivní kokotiny, kulo, ty jeden cholerickej čuráku :-)
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: nejde ani o můj názor, ani o názor pčr, ani o motorkáře, jde o to, jak se vyrovnáváš s tím, že se tu přiznáváš k tomu, že cíleně tvoříš konfliktní situace, snažíš se to svést na ostatní a přitom ukazuješ, jak hulvátský šofér jsi. Jak se žije v tomhle mixu?
    Kdy chceš přijet?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: jejda kulo, očividně pčr na toho čuráka na motorce zabrala a na tvůj názor se ani nezeptali :-/ tolik k tvojí hejterský aktivitě, ty jeden cholerickej kriple :)
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: jak se vyrovnáváš s tím, že jsi tu ze sebe dělal ( a teda stále děláš) dementa? Víš, když jsi tvrdil nesmysly o předjíždění v křižovatce, které vyprovokovalo tvoje neurvalé chování. Víš ty kryple, celé jsi to tím obhajoval. A teď to jako přejdeš a budeš říkat, že křižovatka dobrý ale potom špatný? Kolik ty lháři prolhanej jsi ze svého příběhu vynechal. Proč si necháváš pro sebe, jak jsi určitě troubil a sprostě nadával?

A vůbec ty nevychovaná píčo, jak tohle jde všechno dohromady s tím, jak se tu chlubíš ježděním po polích aby jsi objel kolonu? Jsi prašivej zkurvysyn a klidně ti řeknu kam přijet abych ti to řekl osobně. Chtěl bych takovýho duševního žebráka vidět naživo.
    RALI
    RALI --- ---
    PALEONTOLOG: a jak si obhájil nedodržení bezpečné vzdálenosti? Nebo si teple bonzoval až po té?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    edit: po telefonatu s dopravnim teda borec predjizdet pres prechod nesmel, ale jinak v krizovatce s rizenym provozem muzete predjizdet, tenhle prestupek je takova pandorina skrinka, zrovna :) no a typek nasazel cestou k ujezdu tolik prestupku, ze se bude pri podani vysvetleni celkem divit.

za me teplej bonz zafungoval, do auta si mlatit proste nenecham...
    SPM
    SPM --- ---
    SAMOUT: jo, tam by mohlo být fajn... ale třeba v Albánii v horách byla ta hustota lidí taky celkem zkousnutelná... :-) akorát ti, co tam sem tam občas někde žili, zase třeba jezdili na koni pro vodu, takže má to asi taky specifika :-)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SPM: Pouste a polarni oblasti?
    NJAL
    NJAL --- ---
    SPM: Jojo. MHD nevyresi blbce, co v supermarketu zatarasi celou ulicku svojim vozikem, protoze ho dali napric.
    SPM
    SPM --- ---
    GLOBETROTTER: Ono je to ve výsledku jedno, jestli ty blbce potkáváš za volantem, v MHD, v restauraci, v práci, ... problém jsou ty lidi. IMHO nejlepší odstěhovat se někam, kde je hustota zalidnění 1 člověk na 50km2 :-)
    SPM
    SPM --- ---
    TAX: nebyl, ale tím, že těch aut přede mnou fakt moc nebylo a necpal se tam nikdo mimo jako obvykle, bych si ani s objednáním asi nepomohl, pač měli evidentně zásek jinde... "Vtipný" je, že jak je systém kvůli tomu, aby se nepodvádělo, nastaven tak, že ty měření a kontroly musí odesílat s určitými rozestupy a že emise musíš mít hotové před STK, tak to tímhle dostali do stavu, že STK linka byla úplně prázdná a všichni tam jak trotlové čekali, až se jim na 50. pokus povede poslat emise z nějakýho golfu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam