• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    edit: po telefonatu s dopravnim teda borec predjizdet pres prechod nesmel, ale jinak v krizovatce s rizenym provozem muzete predjizdet, tenhle prestupek je takova pandorina skrinka, zrovna :) no a typek nasazel cestou k ujezdu tolik prestupku, ze se bude pri podani vysvetleni celkem divit.

za me teplej bonz zafungoval, do auta si mlatit proste nenecham...
    SPM
    SPM --- ---
    SAMOUT: jo, tam by mohlo být fajn... ale třeba v Albánii v horách byla ta hustota lidí taky celkem zkousnutelná... :-) akorát ti, co tam sem tam občas někde žili, zase třeba jezdili na koni pro vodu, takže má to asi taky specifika :-)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SPM: Pouste a polarni oblasti?
    NJAL
    NJAL --- ---
    SPM: Jojo. MHD nevyresi blbce, co v supermarketu zatarasi celou ulicku svojim vozikem, protoze ho dali napric.
    SPM
    SPM --- ---
    GLOBETROTTER: Ono je to ve výsledku jedno, jestli ty blbce potkáváš za volantem, v MHD, v restauraci, v práci, ... problém jsou ty lidi. IMHO nejlepší odstěhovat se někam, kde je hustota zalidnění 1 člověk na 50km2 :-)
    SPM
    SPM --- ---
    TAX: nebyl, ale tím, že těch aut přede mnou fakt moc nebylo a necpal se tam nikdo mimo jako obvykle, bych si ani s objednáním asi nepomohl, pač měli evidentně zásek jinde... "Vtipný" je, že jak je systém kvůli tomu, aby se nepodvádělo, nastaven tak, že ty měření a kontroly musí odesílat s určitými rozestupy a že emise musíš mít hotové před STK, tak to tímhle dostali do stavu, že STK linka byla úplně prázdná a všichni tam jak trotlové čekali, až se jim na 50. pokus povede poslat emise z nějakýho golfu.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Z posledních cca dvaceti příspěvků mám pocit, že nejlepší co člověk může udělat je přestěhovat se do Tokia, kde 99% lidí jezdí MHD.
    DIVA
    DIVA --- ---
    Tohle nema cenu rozvijet. Jenom dobre zjistit a pripravit se.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ale obhajujte typka, co se vetre mezi auta, nezvladne pak ani ujet a ani vybrzdit. no prosim :))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DIVA: dvema slovy namistrovany labilni otravny hmyz, co se sere kam nema a pak lame ruce o auta. no chudak
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LOPIK: no vim, ze existujou vyjimky, hako je odbocovani, ale ja jel rovne a on taky
    TAX
    TAX --- ---
    SPM: byl jsi objednany?
    DIVA
    DIVA --- ---
    PALEONTOLOG: jednim slovem desive. Myslim ta perspektiva pribehu ktera dovede chlapa sesednout z motorky a jit ti rozbit okynko i kdyz vi ze to nejde, ani u noveho hnujdaje ne. Musim promyslet jak se pri srazce s nekym jako tebou zachovam ja, at preziju, neskoncim zmrzacena a nikoho krome tebe neomezim. Doted jsem myslela ze soferi co jsou netolerantni k motorkam proste neumi provoz nebo obladat vuz nebo maji nahore zhasnuto, uplne jsem zanedbala statisticky nutny vyskyt lidi tvoji povahy za volantem. Ach jo.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    PALEONTOLOG: Ale to víš, že ty motorkáři tě takhle předjet normálně můžou i podle předpisů?
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: já nemám problém někomu, kdo obhajuje jak šašek svoje primitivní chování, říct že je ocas. Utíkej si ubalit a pak mazej zase hledat konflikt ve kterém je ti tak dobře.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: ty jsi hlavne cholerickej picus, co si racionalizuke kazdou situace jinak, abys mohl spustit hejticek. v krizovatce se proste nepredjizdi. kdyby to ten pqcuwnt nereil a bemlatil by do auta, tak buch se mu na podnet vysral. mam i lepsu zanavu nez ovesilat posatelnu. ale takhle... na zmrdynejsem zvedavej... ani na ty z nyxu
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: Ano ano, jsem policajt, soudce i kat a když mám pocit, že někdo páchá hrdelní zločin, opravňuje mě to ke stejnému chování. Jmenuju se Paleontolog co má patent na rozum a všichni by měli skákat jak já si dupnu.
    Normální člověk konflikt neprohlubuje. Ty ho ale i tvoříš. A bude to jen horší.
    SPM
    SPM --- ---
    ADAMIRA: Kostelec nad Černými lesy. Jsem si říkal, že tam bude méně lidí než pak v Praze, ale možná ta úvaha nebyla úplně správná... :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: ty nezklames, pitomce. ty a nejen ty bys sis mel rozmyslet, jaky zakony bys chtel vlastne dodrzovat. predjizdeni v vkrizocatce na uzkym prostoru historickyho centra za deste te teda ocividne miji :)) to je prsstupek rsenej vyhradne ve spravnim rizeni,
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SPM: kde jsi byl?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam