• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PALEONTOLOG: To si myslíš ty. Jak jsi sám ovšem říkal, lidi jsou různí a podle mě bys s podobným přístupem na silnici vůbec neměl co dělat a doufám, že podobných exotů budu potkávat co nejmíň.
    JOPS
    JOPS --- ---
    PALEONTOLOG: clovece nevim, tohle neznam, nevidim duvod kohokoliv vybrzdovat, kdyz jede motorka a muzu ji pustit, rad ji pustim, nedela mi to nejmensi problem. Jako samozrejme obcas se povede nejaka picovina, nechtene tam nekomu vjedu, bliknu mu jako sorry, mavnu na nej, ale proste abych nekoho vybrzdoval to fakt ne. Ano, obcas se na dalnici stane, ze na typka v levem pruhu bliknu, ze se tam mota, ale neni to zadnej akt agrese. Proste jedinej cil je dostat se z bodu a do bodu b celej.
    DIVA
    DIVA --- ---
    Za me na nake hry nezbyva ani volny prostor, natoz vule. Nerikam ze obcas s nekym netancim, ale naprosto v pozitivnim smyslu, spis ze komunikujeme behem soubezneho ujizdeni stejne trasy. Naprosto to nezahrnuje jakekoli uskoky tyo, to mi bohate staci moulove kteri kladou pastičky nevedomky a ostrostrelci co se snazi o necitelne vypady ze zalohy. Jeste tak zamerna provokace ze sportu. Jako ze travim u volantu pul zivota, tohle urcite bezne neni, mozna v nakem zatemnenem mozku, tam venku naprosto ne.
    KULA
    KULA --- ---
    Co se dělo mezi tím, když kluk na motorce předjel místního moulu a tím, že mu bušil do okna, to zjevně zůstane tajemstvím.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CAIDEL: ale houbeles, ani jedno z pěti pravidel smithovy defenzivní jízdy jsem neporušuju. naopak se mi zdá, že čtu úmysly lidí s předstíhem poměrně dobře, díky tomu vidím ty mezilidský hry a interakce.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PALEONTOLOG: To není v pořádku. S tímhle mindsetem nemáš a) co dělat na silnici b) a už vůbec ne v tomhle klubu
    KULA
    KULA --- ---
    Jestli bychom si z toho něco měli odnést, tak je to vyvarovat se jakémukoliv oplácení. Je to asi taková forma lakmusového papírku. Jestli se pohybujete na silnici a máte pocit, že na Vás někdo stále utočí a musíte mu to proto vracet, je něco s Vaší hlavou hodně špatně.

Pak stačí přidat olétaný Merc, hulící kariéru přes dvacet let, odcházející mládí a vypadne z toho Paleontolog.

PALEONTOLOG: máš se čím chlubit. Zkus to na nějakou novou, když předchozí utekla.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: tak asi naposled, že jsi to ty, kulíčku :) když jsem se 2020 soudil o děti, tak jsem si musel vyjet kartu řidiče. poslední bodovej přestupek jsem měl v roce 2011, kvůli jízdě bez pásů. ta nula bodů mi na kontě trvá a očividně se v tomhle umím pohybovat. a věř, že nejsem sám.

CAIDEL: v pořádku, lidi jsou různí.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PALEONTOLOG: to se na silnici řidiči naprosto běžně provokujou drobnostma a oplácí se drobnostma. Cožeto?

V životě mě ani jednou nenapadlo na silnici někoho něčím "provokovat" nebo si s někým nějak hrát. Tenhle mentální setting je úplně, ale úplně mimo.
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: prohrává ten, koho natočí nějaký krypl. Ty máš kameru proto, aby jsi mohl dělat čůrákoviny a pak se tím hájit.
    To je neuvěřitelný, leč smutně skutečný.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: už na mě nereaguj ty vymaštěný pako
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    jinak kdyby někdo nevěděl, jak se tyhle hry hrajou. to se na silnici řidiči naprosto běžně provokujou drobnostma a oplácí se drobnostma. kdo umí tyhlety situace číst, ten je vidi neustále. támhleten nepustí do pruhu, tenhle tě lehce vybrzdí - nemáš se lepit na prdel. občas se stane, že se s nějakou horkou hlavou situace vyhrotí, pak ale prohrává ten, kdo udělá flagrantní přestupek, nebo se vyseká, případně skončí jako ten pomelejší. nic novýho pod sluncem, vídám to v provozu 20 let.
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: snažíš se dobře, ale ukaž že jsi chlap a řekni nám co se dělo od chvíle, kdy se před tebe postavil na semaforech. Víš to jak jsi psal, že tě hrozně nasralo a pak jste se začali nahánět. Popsat to možná budeš muset ve správním řízení, takže můžeš s verzí I. rovnou tady.
    Já teda tipuju, že jako zvadlej piňdour napíšeš nějakou výkrutu a neodpovíš.
    Takže, postavil se před Tebe na semaforech a na mokrý dlažbě se nemohl ideálně rozjet....pokračuj
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: no tak pčr vyhodnotila jako rizikový chování toho motorkáře, tak nevím co to tady meleš za sugestivní kokotiny, kulo, ty jeden cholerickej čuráku :-)
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: nejde ani o můj názor, ani o názor pčr, ani o motorkáře, jde o to, jak se vyrovnáváš s tím, že se tu přiznáváš k tomu, že cíleně tvoříš konfliktní situace, snažíš se to svést na ostatní a přitom ukazuješ, jak hulvátský šofér jsi. Jak se žije v tomhle mixu?
    Kdy chceš přijet?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: jejda kulo, očividně pčr na toho čuráka na motorce zabrala a na tvůj názor se ani nezeptali :-/ tolik k tvojí hejterský aktivitě, ty jeden cholerickej kriple :)
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: jak se vyrovnáváš s tím, že jsi tu ze sebe dělal ( a teda stále děláš) dementa? Víš, když jsi tvrdil nesmysly o předjíždění v křižovatce, které vyprovokovalo tvoje neurvalé chování. Víš ty kryple, celé jsi to tím obhajoval. A teď to jako přejdeš a budeš říkat, že křižovatka dobrý ale potom špatný? Kolik ty lháři prolhanej jsi ze svého příběhu vynechal. Proč si necháváš pro sebe, jak jsi určitě troubil a sprostě nadával?

A vůbec ty nevychovaná píčo, jak tohle jde všechno dohromady s tím, jak se tu chlubíš ježděním po polích aby jsi objel kolonu? Jsi prašivej zkurvysyn a klidně ti řeknu kam přijet abych ti to řekl osobně. Chtěl bych takovýho duševního žebráka vidět naživo.
    RALI
    RALI --- ---
    PALEONTOLOG: a jak si obhájil nedodržení bezpečné vzdálenosti? Nebo si teple bonzoval až po té?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    edit: po telefonatu s dopravnim teda borec predjizdet pres prechod nesmel, ale jinak v krizovatce s rizenym provozem muzete predjizdet, tenhle prestupek je takova pandorina skrinka, zrovna :) no a typek nasazel cestou k ujezdu tolik prestupku, ze se bude pri podani vysvetleni celkem divit.

za me teplej bonz zafungoval, do auta si mlatit proste nenecham...
    SPM
    SPM --- ---
    SAMOUT: jo, tam by mohlo být fajn... ale třeba v Albánii v horách byla ta hustota lidí taky celkem zkousnutelná... :-) akorát ti, co tam sem tam občas někde žili, zase třeba jezdili na koni pro vodu, takže má to asi taky specifika :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam