• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    RALI
    RALI --- ---
    HARDCABB: A v pripade ze najizdim do krizovatky zprava a projizdim rovne a je v krizovatce najety nekdo kdo se vyhybal zleva a tudiz je zaparkovanej na leve strane, mam se radit za nej, nebo jet pravou casti a tim blokovat pripadne odbocujici. (jsou i mista kam se pohodlne vejdou dve auta za sebou a neni tam zaroven tramvaj) Nebo v pripade ze tam nikdo neni a najizdim tam zprava se radim kam? tady je kazdej chytrej jak radio, ale v praxi to ma spoustu ale. pochopitrelne v idealnim pripade, kdy se potkaji dva odbocujici a mohou oba pokracovat, neni co resit, ale jak casto se to zrovna na teto krizovarce v rani spicce podari?
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    KUHL: Ty spousty lidí by IMHO měly vrátit řidičák. Včetně dvou kolegů o pár příspěvků níže.
    SPM
    SPM --- ---
    MATHEZ: Ja mel malem zarez na capartovi na elektricky kolobezce. Semafor, sipka doleva, ja se rozjel. Po prechodu pro chodce (kde svitila cervena) dva smradi na elektrokolobezkach. Oba to v zasade stihali prejet, ale ten druhej se zacal bat a jak v posledni chvili uprostred krizovatky na ostruvku vzal za brzdu, tak hodil drzku a spadnul mi akorat pod auto. Jako ja to jeste dobrzdil, ale nejvic stazenej zadek jsem mel z toho, ze nedobrzdi ten za mnou a stejne me na nej hodi
    DIVA
    DIVA --- ---
    TRISSIE: sama jsem unikla vrazde vickrat a myslim ze jezdim vcelku ohleduplne. Urcite bych se neutesovala nakou zretelne jasnou nevinou co by fungovala jako odpuzovac soudnich sporu.

Navic, soudy o necem jako je spravedlnost zas az tak nejsou, ale pojdme se v tom OT neutopit.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DIVA: o duvod vic drzet se pravidel defenzivni jizdy.

Ale stejne bych hur nesla to, kdybych jako matka nekomu zabila dite, fuj, s tim se zit neda :-(
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    PREDSEDA:
    Densha De D - Album on Imgur
    https://imgur.com/a/densha-de-d-lBBCC

DIVA
    DIVA --- ---
    TRISSIE: sofera osmikoly na prestavbe kladenskeho nadrazi vloni odsoudili k uhrade nakladu na pohreb a vzali mu noty i pres to ze podle kamerovych zaznamu mu tam baba sverepe skocila a nebylo jak ji neprejet
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DIVA: když jedeš po hlavní technicky způsobilým vozidlem povolenou rychlostí beze stop po požití návykových látek nebo alkoholu a vlítne ti tam z vedlejší pod kola někdo, koho nebylo možné vidět, tak jediný, kdy se může soudit, je tvoje pojišťovna s rodiči dítěte o náhradu nákladů opravy. Pokud by teda byli tak chucpe.
    DIVA
    DIVA --- ---
    TRISSIE: soud by nebyl?
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    TRISSIE: jo, takovej sedmiletej cyklista mi jednou kousek od novodvorsky vletel primo pred auto, vyjel z mezery mezi autama, jeste ze sem jel 30...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SPM: vlítnul mi onehdá do cesty mrňavej cyklista. Zpoza neprůhlednýho plotu z obytný zóny. Naštěstí jezdím dost defenzivně a ubrzdila jsem to.

Soud by ani nebyl, ale... víš co, jsem po čertech ráda, že jsem nezkurvila život ani jemu, ani sobě, protože spát bych s tím spala blbě až do konce života.
    SPM
    SPM --- ---
    TRISSIE: ono to bohužel platí se vším včetně cyklistů. Ty tě sice zdravotně nijak nezraní, ale to běhání po soudech po tom za to stejně nestojí :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    FRK_R23: mne zas skolitel rikal, ze kdyz si kamion mysli, ze ma prednost, tak ji ma!

Holt nebyl pravnik, ale strojar a vic fusoval do fyziky nez do zakonu :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DIVA: Ale jo :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    FRK_R23: nestacilo by ze jsem chodila s tramvajakem?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DIVA: Že ty jsi ing?
    DIVA
    DIVA --- ---
    FRK_R23: nova tramvaj ma s beznou zatezi 60 tun, tu zastavi mimo sofera asi leda ten smyk
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SAMOUT: desitka u Miraku smer Sumavska. Ocividne je v Praze takovejch mist vic
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    TRISSIE: Nebylo to ve Strasnicich u vozovny? Tatovu bratranci tam kdysi takhle tramvaj zdemolovala auto.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PREDSEDA: jiný místo, a naštěstí se to obešlo bez těžkých zranění. ale jinak přesně takhle.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam