PISKVOR: Jo, to asi ano. U nas se sbiraj ridicaky akorat kdyz po ty dalnici nekdo jede 190, ale kdyz sesrotuje auto, tak u toho policajti ani byt nemusi :))
Jinak dnes dalsi ukazka toho jak zeny ridi lepe a mene agresivne. Jedu s tou moji neaerodynamickou kravou, tempomat, 113km/h dle GPS, coz je +- rychlost ve ktere mi v tom neprasknou usni bubinky. Dojizdim autobus, co ma nalepku se speed limitem kilo a začínám ho predjizdet. Levy pruh uplne prazdny, jen za mnou dve auta, co jely uz nejakou dobu se mnou. Predjizdim, nechavam tempomat, pomalu mijim ten bus. Kdyz jsem v jeho pulce, tak jedno z tech zadnich aut zacne taky predjizdet, nacez na me zacne blikat jak vanocni stromecek. Tak se pak divam, co v tom sedi za picuse. Blondyna tak neco pres 30 let, na viku kufru nalepka "jsem v bodove tisni". A pak hrdine prida asi na 10, takze na ni jeste pristich 10km koukam jak je par desitek metru prede mnou. Ale jo, zensky do toho netahaj ego... jenom bohuzel ani neumi odecist z rychlomeru kolik vubec jedou :-D