STRACENA: já mám line assist, kterej prudí pípáním, když přejedeš čáru bez blinkru (nebo si to alespoň myslí), nicméně netahá za volant (to to umí taky, ale to se naopak musí explicitně zapnout). Pak mám ten předkolizní asistent kterej prudí pípáním a když je to horší, tak i brzdí. Tomu se očividně nelíbí předjíždění (když napřed začnu přidávat, a mám to předjížděné auto ještě před sebou), nelíbí se mu rychlejší nájezdy do prudších zatáček (zejména když jsou tam dopravní značky), sem tam viděl něco co nebylo někde ve tmě za nepřehledné situace v obci... nicméně pak jsem jednou na jižní spojce dopoledne potřeboval svět, v pravym pruhu 10km kolona kamionů co si jedou rychlostí chůze na prdeli. Tak jsem se nacpal do té největší mezery, co čert nechtěl, oni zastavili v tu chvíli úplně, tak fajn, dobzrdím to co nejtěsněji za tím přede mnou ať mě ten vzadu nesešrotuje... a houby, zabrzdilo to za mě, nechal si před sebou 2 metry solidního místa, o které jsem mohl mít to auto kratší :-) Druhý den mi to v podobné situaci kdy jsem naopak po nájezdu chtěl z toho pravého pruhu do levého zase ubralo plyn, protože měl pocit, že to nevyberu, čímž jsem tomu co v tom pruhu už jel značně překážel. Od té chvíle jsem to začal vypínat, protože mi přišlo, že jestli kvůli něčemu nabourám, tak nejspíš kvůli tomu jak se to sere do řízení :-)