• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    Tato diskuze je věnována všem, kteří si uvědomují, že slušnost na silnici je velmi důležitá. Nejde o to striktně dodržovat pravidla, jde o to u řízení myslet! Zároveň také těm, kteří pomáhají zachraňovat lidi a odstraňovat následky dopravních nehod.
    rozbalit záhlaví
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ANDREJKA: u Tý Olympie v Boleslavi moc ne

ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    já se zeptám, na těch místech, o kterých píšete, to není značené, že jsou tam tři pruhy? před připojením dvě šipky rovně a jedna se připojuje zprava, a po připojení tři rovné šipky vedle sebe?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    No jo no, doleva tam není vidět (doprava minimálně 100 metrů jo), a vlítnul tam jako pitomec...

Cyklista vjel ve Zlíně na přejezd přímo před lokomotivu, neměl šanci přežít - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-cyklista-vjel-ve-zline-na-prejezd-primo-pred-lokomotivu-nemel-sanci-prezit-40590602

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ADAMIRA: logikou dnešní doby to je přesně jak píšeš
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TOOMIX: Takže tomu motorkáři vlastně zachránil život :)
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    TAX: Je to marný, je to marný, je to marný
    TAX
    TAX --- ---
    STRACENA: a mnoho tech, kteri jedou v pravem pruhu ze ktereho se stava prostredni, je zmatenych, pze si mysli, ze pravy je pripojovaci a tem pritekajicim uhybaji do leveho pripadne brzdi, aby se pritekajici mohli zaradit.
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    VYWERN: To je i při nájezdu na D1 v Mirošovicích směr na Prahu. Je to tam tak roky, ale 95% aut to hned švihne doprostřed ne-li až doleva
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TOOMIX: Jak někoho napadne "já tu tramvaj [která přijela téměř jistě zleva] předjedu PROTISMĚREM ZLEVA, ačkoli tam ani nevidím, a můj pruh je od ní úplně oddělený", to byl zas další poturčenec, co ho měla ochránit Vůdcova imunita?

Mapy.com
    https://mapy.com/s/darorosese
    MELOP
    MELOP --- ---
    GLOBETROTTER: U Fabie 4 je to stejné - škubnout pákou dozadu. Občas se to povede i neúmyslně.
    SITH
    SITH --- ---
    TOOMIX: taková ideální městská motorka
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Tohle je taky dobrej kokot (už mrtvej), předjížděl tramvaj, srazil se s jinou protijedoucí, ta vykolejila a auto odhodila na motorkáře, který je v kritickém stavu.

Tragická nehoda v Praze. Řidič při předjíždění narazil do tramvaje a motorky, na místě zemřel - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-tragicka-nehoda-v-praze-po-srazce-auta-motorky-a-tramvaje-je-jeden-clovek-mrtvy-40590406
    SPM
    SPM --- ---
    ANT_39: Asi cehokoliv koncernovyho, ty boltacky sharingovy audiny to maj taky stejne.
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    GLOBETROTTER: IMHO nejen škodovek, u mýho desetiletýho Golfa to tak taky je.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Jestli jsem moc off topic, tak mě vymínusujte a smažu. Ale bavíme se tu o bezpečnosti a akceleraci, tak to je snad v pohodě. Dotaz je na ty z vás, kdo máte novou Škodovku s automatem. Měl jsem za poslední měsíc půjčené dvě, Karoq a Scalu. Nemohl jsem přijít na to, jak změnit mód řazení z D na S, jednou se mi to "povedlo" náhodou, ale už se mi to nepovedlo zopakovat. U Scaly jsem pak přišel na to, že při zataženém D cuknu s pákou dozadu a tím měním D na S. Je to tak u všech škodovek?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    VYWERN: jojo, to je i u Mladé Boleslavi když se jede od Olympie na průmyslovou zónu u 13. brány. Celé roky tam byly 2 pruhy, takže člověk najel do pravého a po kilometru a půl zase sjížděl - tak přidali doprava 3. pruh. A i tak se tam najde kokot, co to tam z toho pravého pošle do prostředního, aby za kilometr a půl zase sjížděl přes ten pravý - https://mapy.com/s/joperejeca

Na druhou stranu ten co dělal ten nájezd u Olympie byl dobrý kretén, protože je tam zatáčka tak ostrá, že se nedá projet rychleji než 50 km/h. A když tam někdo vjede rychleji, tak vystrčí v tom lepším případě čumák to prostředního pruhu kde se jede 110 nebo normálně 130, teď si nejsem jistý.

Mapy.com
    https://mapy.com/cs/letecka?x=14.9390287&y=50.4115744&z=20

VYWERN
    VYWERN --- ---
    SPM: tak to ta uroven sla hezky dolu.
    SPM
    SPM --- ---
    VYWERN: vozík si musíš zaplatit zvlášť, B+E se tomu říká :-) Zdravotní je jedna otázka v testech, nic jiného se neřeší...
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    TOOMIX: to me "bavi" pripojovak u Hranic, protoze on nekonci, ale pokracuje jako normalni pruh a drtiva vetsina ridicu to streli hned do leveho v 80tce, misto aby normalne tim pruhem pokracovali dal. Pravidelne tam vznikaji super situace.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    ANIKEVESTIFEX: bohuzel, selsky rozum ve stresovych situacich uplne nefunguje :)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    FRIZER: ja delal autoskolu v dobe, kdy jsme jezdili a parkovali s vozikem. Jezdili jsme na dalnici a do mesta,kde jsou tramvaje, protoze bydlim mimo. Zdravotni trvala cely den (to je mozna i dnes, netusim). Co jsem se ptal mladsich rocniku, tak vozik, dalnice, tramvaje - nic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam