• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    Tato diskuze je věnována všem, kteří si uvědomují, že slušnost na silnici je velmi důležitá. Nejde o to striktně dodržovat pravidla, jde o to u řízení myslet! Zároveň také těm, kteří pomáhají zachraňovat lidi a odstraňovat následky dopravních nehod.

Kdo si myslí, že je výborný řidič, a že se mu nemůže nic stát většinou dopadá nejhůře.

Stop parkovacím zónám v okrajových částech Prahy

"Provozovatel vozidla zajistí , aby při užití vozidla na pozemní komunikaci byly dodržovány povinnosti řidiče a pravidla provozu na pozemních komunikacích stanovená tímto zákonem."

rozbalit záhlaví
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DANYSEK: Čili přístup "já zavraždil rodiče, ale teď jsem sirotek - nemůžete mě zavřít, hehehehe, to byste byli sami proti sobě"? #chucpe
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MVEK: v tom nesouhlasim - razim zasadu, ze better safe than sorry... hrdinu jsou plny hrbitovy :-) Ja treba na svym aute rizene nemam ani "denni" sviceni tak, jak to vyhovuje norme... tedy ze to jen sviti zepredu. Ne, me to normalni sviti i v zadu. Vzdycky. Ne na zaklade rozhodnuti nejakeho automatu, nedejboze ridice - co otoci koleckem. Prijde mi jako ulet "resit" par wattu na zarovce (presneji dnes uz spis ledkach, co si vemou i min)...
    Diskuze, ze smerovy blinkr obtezuje je samo o sobe chucpe by design...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    THE_MIRACLE: ty máš zase extrémně zkreslenou představu o cenách. Garážový stání stojí kolem milionu za auto, při 80% obsazenosti a návratnosti 15 let to znamená, že musíš pronajímat stání za 250-300 kila na den.Nikdo ti nebrání koupit pozemky u metra a rozject výstavbu garáží, ale je slušný chucpe to požadovat po městě, kde nebydlíš, v rozsahu ročního stání za cenu čtyř dnů. Aspoň si to požaduj po svým hejtmanovi, pokud chceš dotovanou infrastrukturu pro obyvatele svýho kraje...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam