• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO


    DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VON_GILOTINE: Jak souvisí eng klávesnice s trojkou místo e, no nevím... Nepřítomnost háčků by mně nevadila, ale tohle fakt smysl nedává, sorry. No nic, meritum věci je jinde. Jestli máš nějaké fundované zdroje, které by vyvracely ustálený názor dětské psychologie, jak naprosto esenciální je pocit bezpečí a jistoty již u kojence a jaký to má vliv na vývoj až do dospělosti, jak negativní jsou důsledky tzv. hospitalismu od raného dětství, že psychická deprivace v raném věku má devastující vliv aje v zásadě nenapravitelná atd. atd., tak prosím, dej je sem a uvidíme.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BLONDYNKA: ja cesky umim, jen mam eng klavesnici. ten postoj co zminujes nezastavam, naopak.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VON_GILOTINE: Někdy neškodí si to po sobě přečíst, než něco odešleš, a tenhle pseudoobranný postoj "gramatika je na hovno, kdo ji chce, je nácek", s tím taky daleko nedojdeš. Tvoje rozčilení je mírně legrační.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BLONDYNKA: to se mi klepe ruka na mobilu jak jsem agitovane angazovan. diky za vzpominku na argument "nemas diakritiku, neumis pravopis"
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Ta trojka místo e je nějaká nová černá nebo jen nezvladatelný třas?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    vidim ze casopis moje psChologi3 zandal dalsi nekonecne pravdy asi jako cervena barva implikuje sex. ach jak je vs3 jednorozmerne. a kauzality nejsou nikdy falesnymi kor3lacemi a jedinou promennou
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VON_GILOTINE: V tom ti nemůžu vyhovět, s korporáty do styku nepřicházím. Ale jestli máš nějaké problémky sám se sebou, klidně si ulev, zamindrákovaní jelimani mně den nezkazí.
    BURAN
    BURAN --- ---
    VON_GILOTINE: nebo ty si neco precti o vyvoji lidskeho mozku do 3 let.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BLONDYNKA: lol.
    asi se dal venuj svym korporatne pravnickym narocnostem a psychologii dospivani prenech nekomu kdo o ni vi vic nez co si pr3cetl v priloze mf dnes
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MATHEA: Samozřejmě, ti tě ovlivní zásadně a prvotně, všechno ostatní je už jen druhotné.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    BLONDYNKA: A ono to je fakt jen o rodicich? to je dobra zkratka teda..
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Komplexy nevycházejí z toho, jak člověk objektivně vypadá nebo co dělá a nedělá, ale z toho, jak se na něm podepíšou rodiče. Dostane-li v loterii rodiče dobré, tak má zdravé sebevědomí a jistotu, i kdyby mu chyběla noha a šilhavý zrak, a má-li za rodiče debily, bude schopna i Helena Trojská být bytostně přesvědčena, jak je ošklivá. On to ještě fakt dneska někdo neví?
    SITH
    SITH --- ---
    SALVATOR: tak očividně s tou spirálou mají větší šanci ženský, vzhledem k jejich (ne) sebevědomí.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Je to hodne o nejaky zivotni sile, rodine (a pripadny ne/podpory v ni), vnitrne nastavenejch hodnotach. Ja se svym exemem od narozeni a vzhledem "fakt kurva nemam sanci bejt modelkou" (po tom jsem neprahla, ale je to hezkej popis:D ) si toho zazila taky dost. A snazilo se me zviklat spousta situaci, lidi a obcas jsem mela hodne nakroceno, teda na k porucham prijmu potravy, ale k tomu se proste ciste nenavidet. A az ted, po tricitce, si buduju v sobe neco uplne jinyho, jinej pristup a pohled na sebe sama a mamvpicismus. Takze sice ne obrazkovy, ale taky pred a po.

    Nicmene si asi dokazu blizce predstavit, co je za tim, ze staci "tak malo"... A ano, berte tohle jako naprosto zbytecne verejnou introspekci :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SARAJ: ARGANNAH má pravdu. A co se toho ideálu týče - čím sem starší, tím mám větší pocit, že ideál neexistuje a zároveň se všichni strefujou do těch, co nejsou ideální.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TAPINA: tak proto jsem randila se starsima, ne asi:D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    thicc ass je super!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SARAJ: V pubertě tradičně není žádná výhra být vysoká, protože kluci do výšky vyrostou až později. Pak na to přijdou :o)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ARGANNAH: hej, dik! nicmene trosku vis jak.. ideal je jako co? kolem mne se kluci zamilovavali do blondatejch hocicek, co jsem je mela po bradu. ..si nevyberes. Proste to co je pro tebe ideal, muze i tak byt duvod k blbejm kecum...
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALVATOR: Jasně že záleží. Ale taky zaleží, jak se k tobě staví tvoje okolí.
    Když si z pubertální holky a jejího zadku bude dělat srandu pupkatej strejc a nablblý rodiče se tomu ještě zasmějou, tak to nahlodá každýho. Zvlášť když to nebude ojedinělej úkaz.
    A nemusí se jednat jen o super citlivou holku.

    Sice jsem až takovou masírku doma neměla, ale i tak něco proběhlo. A rozdýchává se to hůř než pindy zvenčí.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ARGANNAH: To zní jak Salvator 2.0, gratuluju :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam