• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO


    DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MORGAIN: A ty máš tyhle šaty doma, že to takhle víš? Protože z těch obrázků se můžeme akorát tak dohadovat, na mě to navíc z těch fotek naprosto takto nepůsobí. Naopak si myslím, že šaty nijak divoce řasené nejsou. Co je naopak zjevné, je to, že paní nemá pas ani podprsenku a kozy má na pupku. Do projmutých šatů by se nejspíš vůbec nenacpala.
    Podle mě jen spekuluješ.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MORGAIN:
    Každé ne. Jen se nesmí rvát do věcí, které nemají tvar a nejsou určené na její typ figury.
    Vlastně to pak BLONDYNCE popisuješ správně;-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    AIJA: Jako v tom smyslu, že každé šaty na ní budou viset jako beztvarý pytel? Právě že ne, no...
    BLONDYNKA: To bolerko by mohlo být v pohodě, kdyby pod ním byly šaty, které samy o sobě přiléhají a to bolerko je jen další hezky přiléhavá vrstva.
    Není to o tom, že je neuvázatelné dobře jako takové. Je to podle mě o tom, že jak šaty samy jsou střižený blbě a je tam přespříliš volného a plandavého materiálu, který je mnohem těžší a tvrdší než to bolerko, tak to bolerko ho nestáhne a nevytvaruje. A nic jiného, co by ho tvarovalo, tam není - ať už střih nebo třeba alespoň pásek.
    V praxi s velkýma prsama člověk potřebuje oblečení, které má střih a ukáže i pas. Protože plandavý oblečení se prostě od těch prsou svěsí svisle dolů (a to i když mi je podprsenka nebo korzet posadí rovnou pod bradu) a tím zabije jakoukoliv šanci na tvarování pasu a tím vyzdvižení vyvážené postavy. Ty šaty to tady nemají, naopak je tam zběsile nařasený poměrně tuhý materiál, takže šaty bez bolerka dělají splašený stan. A bolerko to nemá šanci zachránit, na to není dost pevné. Správná podprsenka nezachrání špatně vybraný střih šatů, který tu postavu stejně úplně zabije.
    GECKO
    GECKO --- ---
    APRILMOUSE: Nojo, jenže ta modelka má kromě bujného poprsí taky boky jako skříň a tři brady... to těžko ty šatičky dokážou nějak rozumně pojmout. A když se ještě k tomu postaví před objektiv takhle, výsledek je celkem očekávatelný.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MORGAIN: Nemyslím si to, protože taková bolerka jsem nosívala v době, kdy jsem měla kozy jak vozy a pokud podprsenka byla řádně instalována a nadzvedla prsa pod bradu, tak to bylo v pohodě.
    Tím nevylučuju možnost, že bolerko je beztvaré a hnusné, ale podle těch reálých fotek se mi to tak nejeví - zejména to vázací je docela určitě uvázatelné tak, aby to pasovalo.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MORGAIN:
    Moc bych to nesváděla na materiál, ale spíš na tělesnou konstituci té zákaznice.
    AIJA
    AIJA --- ---
    APRILMOUSE:
    To je až brutální:-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    BLONDYNKA: Spíš ne. Takhle z obrázku to vypadá, že je tam prostě kotel naskládaného materiálu, který se na prsou hezky roztáhne a od těch prsou visí svisle dolů a není tam nic, co by ho mohlo zúžit a vytvarovat linii pasu, krom toho úpletového bolerka, které je z tenkého tahavého úpletu a reálně to nic nijak nevytvaruje. Takže to z nich dělá takové roury, no...
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ZUZKAOU: jo! Tam jsem loni nahodou byl a dodalo mi to tolik potrebnou malou davku optimismu.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    APRILMOUSE: kdyby si zákaznice zakoupily taky pořádné podprsenky, bylo by to ok.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    APRILMOUSE: a ještě tu máme prodejní fotku těch slunečnicových :D

    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Pořád na mě na FB skákala reklama na tyhle šatičky /ve všech myslitelných velikostech/ a dneska se objevily poprvé i nějaké fotky reálné od zákaznic. Já tušila, že na bujné poprsí to bude velký špatný :)



    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    RSZ: hej, my díky tomu máme třeba Tančírnu (pravda, to byli Schläsingeři) - prostě si postavili alpskou hospodu v Rychlebských horách, no.






    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ: ještě PŘED, abych nebyl ot:

    RSZ
    RSZ --- ---
    ENKATT: toho jsou sudety fakt plný, nad libercem je dokonce "středověkej" hrad (dokonce si nechal navozit materiál ze středověkých domů z norimberku), deutschböhmen byli pošahanější než normální němci:)

    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ENKATT: sudetský postromatický historicismus.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    PHILCO: ale vážně to už tenkrát v roce 1910 muselo být něco jako podnikatelský baroko :-)
    GECKO
    GECKO --- ---
    SULTHAN:
    SCHWITA: Ta původní fotka je IMHo z první republiky... jinak majitel to kupoval kvůli pozemku a stavba v tý době byla už nevyužívaná ruina. Památkovou ochranu na to ministerstvo odmítlo už několikrát, čím dříve se to zbourá, tím líp... Kroupa dělá vlny, zřejmě vrtí psem. Jestli tomu dobře rozumím, i demoliční výměr na to už byl vydaný.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MAR_TINA: Notre Dame je ještě horší kýč, a co.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PHILCO: mezi náma, už v době vzniku ta stavba byla děsnej kýč.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    PHILCO: Je nejake info, jak stara je ta prvni fotka? Majitel to koupil pred 10 lety, tak by me zajimalo, jestli uz to bylo zchatrale, nebo to nechal umyslne zchatrat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam