• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    Slovinsko

    SHERIMOON
    SHERIMOON --- ---
    nějaký info k tomu? kdo, co, proč?
    TOFI
    TOFI --- ---
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    BLONDYNKA: Počkej já to nepřipouštím? Tvůj komentář byl, že kdyby měly správné podprsenky, bylo by to ok. ;-)
    Já jsem poznamenala, že by to nestačilo a v zásadě na tom trvám celou dobu - kdy považuju šaty za nevhodné na jejich typ postavy jako takové a jsem toho názoru, že to jen podprsenka nespraví :-).
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MORGAIN: To spekulujeme všichni, jen mám dojem, že ty moc nepřipouštíš, že navlékat cokoli na povislou krabici je beznadějné a ne nutně jsou na víně šaty.
    Ale co já o tom vím, měla jsem prsa jen do čtyřiceti, šila jsem si na sebe všechno jen pětadvacet let, zbytečná debata.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    BLONDYNKA: Mě z těch fotek ten střih přijde hodně očividný, ale jsem zvyklá na to koukat, vzhledem k tomu, že je to pro mě zásadní parametr při výběru oblečení. A utrpěla jsem nějaké kurzy střihové konstrukce, tak vím kam a po čem koukat...
    A ty taky spekuluješ, že jo ;-).
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    J4C0B1M: sám jsi špek :-P
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    BLONDYNKA: *špekujuleš
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MORGAIN: A ty máš tyhle šaty doma, že to takhle víš? Protože z těch obrázků se můžeme akorát tak dohadovat, na mě to navíc z těch fotek naprosto takto nepůsobí. Naopak si myslím, že šaty nijak divoce řasené nejsou. Co je naopak zjevné, je to, že paní nemá pas ani podprsenku a kozy má na pupku. Do projmutých šatů by se nejspíš vůbec nenacpala.
    Podle mě jen spekuluješ.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MORGAIN:
    Každé ne. Jen se nesmí rvát do věcí, které nemají tvar a nejsou určené na její typ figury.
    Vlastně to pak BLONDYNCE popisuješ správně;-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    AIJA: Jako v tom smyslu, že každé šaty na ní budou viset jako beztvarý pytel? Právě že ne, no...
    BLONDYNKA: To bolerko by mohlo být v pohodě, kdyby pod ním byly šaty, které samy o sobě přiléhají a to bolerko je jen další hezky přiléhavá vrstva.
    Není to o tom, že je neuvázatelné dobře jako takové. Je to podle mě o tom, že jak šaty samy jsou střižený blbě a je tam přespříliš volného a plandavého materiálu, který je mnohem těžší a tvrdší než to bolerko, tak to bolerko ho nestáhne a nevytvaruje. A nic jiného, co by ho tvarovalo, tam není - ať už střih nebo třeba alespoň pásek.
    V praxi s velkýma prsama člověk potřebuje oblečení, které má střih a ukáže i pas. Protože plandavý oblečení se prostě od těch prsou svěsí svisle dolů (a to i když mi je podprsenka nebo korzet posadí rovnou pod bradu) a tím zabije jakoukoliv šanci na tvarování pasu a tím vyzdvižení vyvážené postavy. Ty šaty to tady nemají, naopak je tam zběsile nařasený poměrně tuhý materiál, takže šaty bez bolerka dělají splašený stan. A bolerko to nemá šanci zachránit, na to není dost pevné. Správná podprsenka nezachrání špatně vybraný střih šatů, který tu postavu stejně úplně zabije.
    GECKO
    GECKO --- ---
    APRILMOUSE: Nojo, jenže ta modelka má kromě bujného poprsí taky boky jako skříň a tři brady... to těžko ty šatičky dokážou nějak rozumně pojmout. A když se ještě k tomu postaví před objektiv takhle, výsledek je celkem očekávatelný.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MORGAIN: Nemyslím si to, protože taková bolerka jsem nosívala v době, kdy jsem měla kozy jak vozy a pokud podprsenka byla řádně instalována a nadzvedla prsa pod bradu, tak to bylo v pohodě.
    Tím nevylučuju možnost, že bolerko je beztvaré a hnusné, ale podle těch reálých fotek se mi to tak nejeví - zejména to vázací je docela určitě uvázatelné tak, aby to pasovalo.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MORGAIN:
    Moc bych to nesváděla na materiál, ale spíš na tělesnou konstituci té zákaznice.
    AIJA
    AIJA --- ---
    APRILMOUSE:
    To je až brutální:-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    BLONDYNKA: Spíš ne. Takhle z obrázku to vypadá, že je tam prostě kotel naskládaného materiálu, který se na prsou hezky roztáhne a od těch prsou visí svisle dolů a není tam nic, co by ho mohlo zúžit a vytvarovat linii pasu, krom toho úpletového bolerka, které je z tenkého tahavého úpletu a reálně to nic nijak nevytvaruje. Takže to z nich dělá takové roury, no...
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ZUZKAOU: jo! Tam jsem loni nahodou byl a dodalo mi to tolik potrebnou malou davku optimismu.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    APRILMOUSE: kdyby si zákaznice zakoupily taky pořádné podprsenky, bylo by to ok.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    APRILMOUSE: a ještě tu máme prodejní fotku těch slunečnicových :D

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam