• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GREATDRAKE: Leckde tohle dává smysl, ale zrovna ten Furon se ve víc velikostech nevyrábí. Hlavní rozdíl mezi "před" a "po" je ve skutečnosti nejspíš ten nový zákon, podle kterého mají léky nějaké QR kódy, kterýma se odepisujou při výdeji z lékárny (což třeba pro nás veterináře znamená ten opruz, že humánní léky nemůžeme distributorům vracet, přestože i pro nás platí kontrolované podmínky skladování a doteď to nebyl problém). Ne že by se ten kód nevešel i na starou krabičku, ale na té větší je to takové úhlednější.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MADCAT: To byl pokus o vtip :))
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    FRK_R23: Wtf, dyť to Braillovo písmo zrovna je na obou krabičkách stejně velký, akorát na té menší je to přes normální potisk, a na větší je to na bílé, chce se mi říct vyhrazené ploše. Nechce mně někdo namluvit, že to tak je proto, aby to Braillovo písmo snáze přečetli lidi očima a ne hmatem? O_oFRK_R23:
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ATUARFIK: mnoho různých plausibilních teorií. Třeba proto, že sjednotíš velikosti krabiček na méně kategorií pro snížení jejich výrobní ceny. Některým se tedy krabičky zvětší.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ATUARFIK: To je kvuli citelnosti toho brailova pisma.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ATUARFIK: Uvnitř té větší krabičky jsou úplně stejná platíčka, co byla v té menší, a vzduch navíc. Takže asi aby to hezky štěrchalo.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TAPINA: Bylo mi vysvětleno, že u deskových her se balí prázdný vzduch, aby ty krabice šly hezky vystavovat ve výloze. Ale jaké je to opodstatnění tady?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Takový setrvalý trend.

    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ERRTU: Když oni v Šumavských luzích a hájích hipstři moc nežijí... a pro městské pražské je z mé zkušenosti velká výzva si i jen domluvit a vyzvednout gramofonovou desku v rámci Prahy. Takže schopnost se v určený den sebrat, dojet a zajistit si odvoz věcí z 200 kilometrů vzdálených Sudet bych u nich nepředpokládala. ;-)
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Digital generation loss induced by rotating a JPEG image 90 degrees (from top to bottom) 0, 100, 200, 500, 900, and 2000 times (without using lossless tools)
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    CAMELLA:
    MONOTYPEK: ja videl oba a ten novejsi me bavi vic :-) hlavne slow mo :-)
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    CAMELLA: taky tak :)

    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MONOTYPEK: MaMa! :) miluju ten film:)
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    když Lena... :)



    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ZUZKAOU: Na internetech toho moc není. Ani ta zábavná fotka Německé školy z třicátých let. :D Budu muset někdy prokrastinovat s knížkami a archivem fotek...
    Tak aspoň Tor hotel Herr Mildnera. 1950 vyhořel a na pozemcích postavili novou budovu Kobe Clubu (je hnusně moderní, ale pořád potřebujete být (post)koloniální honorace, abyste nevyletěli hned ode dveří).



    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ALDARION: jů!
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ZUZKAOU: V Rychlebkách to tak nějak čekáš, ale když na tebe vybafne alpská hospoda na hřebenu Rokkó nad Kóbe nebo v korejských horách, poněkud se divíš. (Zdá se, že jakmile si v koloniálním přístavu Němci pořídili koncesi, založili hned lokální turistický klub a vyrazili na nejbližší horu s leskem v očích a jódlem na rtech. :D)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    CORNELA: jsem si rikal, ze musis byt super trpeliva, kdyz jsi ten interier tak hezky vygruntovala :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam