• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    CORNELA: No a? Měl jsem Hodgkina ve IIIB stádiu a přes obecně dobrou prognózu hdgkina mi doktorka ze stejnejch důvodů, jako tady Pupkovi, dávala tak týden a chemošku mi dávali i když ještě nevěděli na co.
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    CORNELA: B-NHL folikulární, KS minimálně III (masivní podbráníční postižení - bulk 10x18x20cm, ascites, hydronefros bilat.) Je to lymfom? Nejsem odborník, jen uživatel.
    Co si pamatuju, tak problém nespočíval v typu nádoru, ale v jeho velikosti. Prý jsem přišel dost pozdě. Myslím, že doktoři odvedli chvályhodnou práci a určitě by je pobavilo, že tady na nyxu dostanou nálepku nekompetentní
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    A není to doprdele jedno? Ať už to bylo jakýkoliv svinstvo, tak je super, že se z toho vyhrabal. Držím pěsti a krásná prace, pupku ;)
    SITH
    SITH --- ---
    "nejsem onkolog, ale..."
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    MOODYCAT: a co to podle vás bylo?
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    PREDSEDA: zajdi na urad s jednou spz, ze ti druha nekde upadla, za 20minut a 400kc mas novy znacky
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CORNELA: No prave, jestli...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    PUPEK: Jestli ti nekdo pri lymfomu rekl, at se prijdes rozloucit s rodinou, tak dost pochybuju o jeho kompetentnosti.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Ne, jsou nový. Chci si ten pekáč ještě nějakou dobu nechat a pouhý vyleštění jsem vyhodnotil jako příliš krátkodobý řešení.
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    PREDSEDA: světla jsou nový nebo vyleštěný?

WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    PREDSEDA: Paradni, cim vsim?
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---

Ještě něco udělat s tou SPZ.
    MALATI
    MALATI --- ---
    VON_GILOTINE: Tady je k tomu zatraceně dobrá sbírka internetových realcí...

https://www.boredpanda.com/trump-sharpiegate-fake-hurricane-map-memes
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    prezident co na mapy hledi a rozumi proc mu je ukazuji
    vs
    prezident co kresli do map vlasntim fixem a zapira, ze to nebyl on

MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    To vztyčování vlajky na Suribači, nejvyšší hoře Iwodžimy má taky zajímavé před a po. Stejně jako u dobývání Říšského sněmu není ta fotografie ze vztyčení první vlajky:
    Na vrchol hory nejdříve dorazilo průzkumné družstvo brzo ráno, to jen zjistilo, že na povrchu nejsou žádní japonci, pak se stáhlo a pak nahoru dorazila v deset hodin dopoledne jiná jednotka, která přivázala na starou vodovodní trubku malou vlajku a postavila ji. Velitel jednotky měl náhodou u sebe fotoaparát a tak vyfotil tuhle fotku, načež se museli bránit japonskému protiútoku, seržantovi se přitom fotoaparát rozbil, ale negativ naštěstí zůstal neosvícený.

Vlajka se velícímu admirálovi zdála malá a z dálky málo viditelná, a tak nařídil ji vyměnit za námořní vlajku z doprovodný lodi. Tu pak vynesli nahoru až odpoledne, ve skupině byl i kameraman a fotograf, který za tuhle fotku dostal Pulitzerovu cenu. Z šesti vojáků, kteří zvedali tuto vlajku, nakonec přežili bitvu jenom tři.
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    FITH: :)

FITH
    FITH --- ---
    SITH: Nejlepsi je vztycovani vlajky :o)
    SITH
    SITH --- ---

PUPEK
    PUPEK --- ---
    PREDSEDA: nepoznáš buddhu z profilu?
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    PUPEK: Sry, ale nemůžu si pomoct - ta profilová ikonka k tomu nepatří, že ne? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam