• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Ježiš vy tu zase řešíte, jak nějaká reklama někomu cpe nějaké pravdy o tom, že tloušťka je překrásná, a kdo má jiný názor, toho zavřou?

    Víc než polovina Američanů má nadváhu, velká část z téhle poloviny je vyloženě obézní a bez ohledu na to, co vzrušuje průměrného heterosexuálního muže, je to poměrně velká skupina zákazníků, jejichž potřeby jsou dlouhodobě velmi těžce ignorovány. Jinými slovy, pro obchodníka je to totální ráj a firmy si to začínají uvědomovat. Absolutně nejde o to, komu se u čeho zvedá klacek.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    VYHULENY_UFO: To ale nějak zčernala, ne?
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    LUCIMO: jako otřesný a ještě k tomu ta výška, takže běžný trička mi končí někde kolem pupíku, protože ten vršek to o 20 cm sebere. No bohužel nití ani jehlicema nevládnu, nemít šikovnou maminku se šicím strojem, která mi všelicos zužuje a z šatů dělá trika, tak nejspíš chodím omotaná dekou.
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    APRILMOUSE: No, jsem rada, ze jsem po porodech dosla ke spodku velikosti L. Hledá se lip. Dříve to bylo 38 kalhoty vs 46 topy a to bylo teprv maso.
    TABBY
    TABBY --- ---
    APRILMOUSE: Vida, a to jsem měla pocit, že nutnost vládnout jehlicemi tady skončila s pádem socialismu...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    GEISHA: mám za sebou předvčerejší zoufalý pokus sehnat něco slušného na sebe. Se svými 178 cm na výšku, vel. M na spodek a 120 cm přes prsa jsem stála u stojanu se stejně zoufalou paní, která měřila asi 140 cm na výšku. Obě jsme hledaly a obě nenacházely, jak může konfekce fungovat pro takovýhle extrémy? Mmch po dvou hodinách jsem objevila přesně 1 !! svetřík, který mi tak nějak seděl, tj. vešla jsem se přes prsa, ale nevlál mi kolem břicha a pasu jako obří stan (že bych si mohla vybírat na vzoru atd - ani omylem)
    LILINKA6423
    LILINKA6423 --- ---
    DZANDIS: Není, i s velikostí 34 mám úplně stejný problém. V nejmenší velikosti se prsa nevejdou, ve větší už je velký obvod přes hrudník i když prsa ok
    DIVER
    DIVER --- ---
    možná ani tak nejde o obsah, jako spíše o výrazivo. s lidma v hospodě, co začnou s morgošema, čmoudama, (mu)slimákama nebo negrama (ale taky třeba s vlastencema:) se taky záhy přestávám bavit. cosi to prostě značí.
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    CDR: Ok kdyby napsal cikáni...to je taky rasistický... vlastně nemůžeme vědět, kdo tam žije... páč je nekorektní to říkat, takže pssst...nebo co... já mám kancl v brněnském Bronxu 10 let, Olaši řvou na místní bílý, nadávají jim do mindží, karů, atd... bílí zase do morgošů, špíny, atd...je to běžný život, každej den si pod okny někdo rozbije hubu, nikdo se nad tím nepozastavuje a čas plyne dál... občas dojde k jakémusi zvláštnímu spojení, kdy jednou za čas přijedou náckové demonstrovat svoji pseudo víru, to se spojí všichni dohromady a řvou pro změnu na fašos, všichni jedním hlasem, černí, bílí, je to jedno kdo, páč všem tenhle cirkus asi spíš vyhovuje, upřímně včetně mě...ale zpět k tématu... cikán má doma naklizeno, ale co je venku před domem, je jedno... odpadky se proto hromadí na ulici závratným tempem, to je fakt... Olaši kšeftují s drogama, mají herny, mají naprosto všechno v piči, většina jejich mladých jede v heroinu, piku, atd ..( my říkáme u nás v kanclu z legrace v herníku-heroin s pikem v jedné buchně )... cikáni jsou primárně největší rasisti mezi sebou, gadžo je jim relativně u prdele, jejich kastovní systém je neotřesitelně danej, i když z našeho pohledu nedává vůbec smysl... sečteno podtrženo, morgoš je sice nadávka, nemusí být ovšem nutně rasistická a hnusná, pouze reflektující realitu soužití v dané oblasti, tak se na to dívám já... konec pseudo přednášky o životě v Asii...
    CDR
    CDR --- ---
    BLULAJTA: je minuta po dvanácté hodině, rok 2019 po Kristu, jsem žádán, abych vysvětlil svůj komentář k otevřeně rasistickému výroku.
    Hele, víš co?
    Jdu spát.
    DAHY
    DAHY --- ---
    BLULAJTA: On by už každej věděl, viď? Vždyť je přece všichni známe.
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    CDR: Vyvolám tím asi Tsunami...ale kdyby nenapsal morgoši a dal tyto dvě fotky s komentářem typu Chánov s fungujícím městským úklidem a bez...jakej by v tom byl rozdíl prosím pěkně?
    CDR
    CDR --- ---
    PREDSEDA: jseš rasistickej pračurák, ty morgoši. A je vcelku jedno, jestli to co sdílíš je pravdivé, nebo montáž, výmysl, výblitek .
    Nejsmutnější je těch 35+, to mě na nyx dost překvapuje.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    GEISHA: Všechny průměrné ženy jsi musela potěšit, že i dvojnice Scarlett Johansson musí řešit podobné problémy.
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    GEISHA: mozna jsi k sobe prilis kriticka, ve skutecnosti to mohlo byt uplne OK.

    Vis jak, bez fotek..
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KATIA: eeh, wrong. Naklady na lecbu obezity a nemoci s tim spojene stoupaji, plus ze systemu se odcerpavaji obrovske castky na preventivni programy, atd.
    KATIA
    KATIA --- ---
    SALVATOR: dopad na zdravotnictví asi nebude takové drama, obezita koreluje s chudobou a lidí, co nemají v USA zdravotní pojištění, není málo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam