• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---

ANABEL_LEE: tak to jsem asi divnej chlap.... do 30ti jsem děti chtěl toužil jsem po tom být táta pod 30 ale žádná z žen v mém životě v té době, o dětech nechtěla ni slyšet... A ted ve 33ti, když už konečně mám vedle sebe ženu, se kterou si dokážu představit společné rodičovství, a ona děti chce, tak já děti nechci, nebo spíš chci mín a mín...A to o dětech mluvíme skoro furt, vzhledem k tomu, že kolem nás se to množí jak králíci a otázkám na děti po 6tiletym vztahu navíc v našem věku, lítaj ze všech stran.
    A oba máme stejný názor, nevnímáme že je pro nás dobrá doba na množení, máme pochyby jestli přinášet život do tohoto dosti pochroumaného světa, víc víc se znás vytrácí přesvědčení že účelem bytí je reprodukce. A ne nehoníme kariéry :D Spíš jsme přestali řešit jestli děti jo nebo ne a jestli ted nebo až později...
    AMANT
    AMANT --- ---
    ANABEL_LEE: me to vysvetlovat nemusis, spousta mejch vrstevniku (je mi 30 a 10 ehm:))) mi prijde jako prerostly deti, nehodlajici se vzdat svejch hracek a pohodli.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    AMANT: muzu ti rict, ze to neni jenom vina zenskych. ono jaksi malokterej chlap pod tricet ti rekne "jooo super budem mit deti a rodinu a ja se budu starat a prijmu zodpovednost a budu vas zivit, skvely".. to je jaksi taky vec, ktera prijde s vekem, a ne vsechny zenske jsou mrchy ktere vysadi antikoncepci aby si prosadily svou
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KAIAFOX: To je prekérka, no.
    AMANT
    AMANT --- ---
    ANABEL_LEE: to je upadkem hodnot. dneska si chce taky kazda vybirat zenicha sama a pak to takhle dopada.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    JAKE_UP: Pokud nechceš být single independent mother, potřebuješ father, ale to je docela mission impossible, protože muži chtějí být taky single independent ;). Fokin situation..
    IANIS
    IANIS --- ---
    Pche, ženský ... Víte jakej problém je shazovat po třech dětech u nás, u chlapů ? ::(
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ANABEL_LEE: (mozna jsem jen potrefena husa... raday bch mela deti o deset let driv, ale proste to k tomu nebylo.. rodila jsem ve 34)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    VERCA_ZABA: to jo, na druhou stranu, kolik z nas melo to stesti ze melo parnera k detem vhodneho v 25... proste mi debata o nejaky volny kuzi na brise v souvislosti s porizenim rodiny prijde jak z jine planety :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ANABEL_LEE: no, tak ale mít v 35 letech první dítě je prostě pozdě, ženská je na to stará, to je holý fakt:) samozřejmě takový trend teď je, ženský nechtějí mít děti ve dvaceti.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ANABEL_LEE: Přesně to totiž říkám!
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    unnamed
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    JAKE_UP: ty we liskni si... hlavni veci v zivote je mit hladke pevne bricho.. nejaka rodina akorat kazi postavu a charakter!!!!
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Tak v 35 je na děti prostě stará. Takový memento pro místní single independent kariéristický hvězdičky.
    XOXO
    XOXO --- ---
    GIINGGER: Ono stačí kouknout na koupáku, že maminy hodně chodí v jednodílných plavkách nebo v tankinách. Je pravda, že třeba já stihla děti do 24 a chrablatý břicho nemám, ale zase strií požehnaně. Genetika, věk, ale třeba i třeba výška postavy a šířka pánve (tzn menší těhu břicho) hrajou svou roli.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    BLONDYNKA: Diky za normalni odpoved :) v mym blizkym okoli nikdo zatim deti moc nema, pripadne jsem s tema detnejma nikdy na koupaku nebyla) takze nemam zadnej realnej vzorek na srovnani. Ze povolenou kuzi nespravis cvicenim je jasny.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Tak koukam, ze jsem po trech detech dopadla lip, jak tahle fitneska po jednom. Asi to nebude jen o cviceni ani mazani kremikama, vek udela svoje a neco s tou genetikou tam bude taky.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GIINGGER: Chce to méně koukat na instagram a více na reálné lidi. Toto je naprosto běžné břicho po jednom či dvou dětech. A ještě navíc je ta příroda taková svině, že když je ti pětatřicet a po dvou dětech takové břicho nemáš a kůže je krásně stažená, tak povolí o deste let později a najednou vypadáš stejně jako po osmerčatech. A ne, cvičení na to opravdu nepomáhá.
    SITH
    SITH --- ---
    počkám si, co nám o tom řekne expert na ženská těla id Navarra
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    AMANT: Myslim pochopitelne kuzi na ty posledni fotce, ktera ma bejt po dvou letech, tak nejak jsem predpokladala, ze to bude vsem automaticky jasny.
    AMANT
    AMANT --- ---
    GIINGGER: jo, vono se to 9 mesicu pomalu natahuje a pak to za mesic udela plop a prkno je zpatky, kdo to tak nema, dela to naschval, aby vytrollil estety a anatomy v jedne osobe..
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    SARAJ: Rozhodne to tak vypada :) podle internetu je ji 35, tak me to prekvapuje, myslela jsem, ze v tomhle veku je kuze jeste dost elasticka na to, aby se stahla zpatky hezcejc, samozrejme ne do puvodniho stavu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam