• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO


    DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MCZ: sedive vlasy? Sekne ji to:)
    MCZ
    MCZ --- ---
    SARAJ: Také jsem na tu druhou fotku nedávno narazil a byl jsem z ní trochu v šoku. Vypadá samozřejmě stále výborně, ale i tak mi to připadá trochu nefér (vždyť je jí teprve 43 let).
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DEADSLUT: there there, have a cookie... hlavně jestli to dobře chutnalo! A ovoce se toho dá zachránit, co se vizuálna týká, fakt hodně :-)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    DEADSLUT: no máš bejt na co pyšná, výsledek vypadá skvěle :) až si skoro říkám, že sis ten úvod mohla odpustit, ty "cizí neštěstí" ;) vypadá to super.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Pro pobavení cizím neštěstím... Kamarádka s laktózovou intolerancí měla narozeniny, rozhodla jsem se proto potěšit ji veganským dortem s čokoládovou ganache polevou, dlouze jsem zkoumala a srovnávala všemožné recepty, připravila pečenou jablečnou omáčku, nakoupila mandlové mléko a čtyři různé druhy cukrů, aby vše bylo důsledně dle receptu, pečlivě kontrolovala, že v čokoládě není ani stopa mléka, tou správnou lžičinkou odměřovala a míchala kokosový s lněným olejem předehřáté na tu správnou teplotu...
    A první fáze byla totální kravský hovno, páč ta veganská pizda v troubě vypoukla a popraskala.
    A ta zkurvená poleva mě fáááákt vyvedla z omylu, že bych to tim mohla nějak vizuálně vylepšit. Aspoň jsem z kaki vykrajovátkem na perníčky vykrájela sérdéčka, protože voranžový srdíčka v lesknoucím se lejnu se daj prohlásit za design a umělecký záměr... A bavim se u toho, jak je to vlastně metafora toho posledního roku, přijít jedné z nejdražších kamarádek se slovy "Vše nejlepší k narozeninám, mám tě moc ráda, tak jsem ti udělala hovno."

    Tak co už, třeba se někdy naučim bejt pečlivá a zručná, a než se tak stane, budu dál odhodlaně péct hádanky "kdopak se tu vykakal".

    (a pardon za esej, ale jsem na sebe pyšná, že navzdory mezifázím nakonec vypadal celkem civilizovaně, byť po třech hodinách práce to chutnalo prostě jako tužší čokoládovej pudink)

    SMETY
    SMETY --- ---
    GECKO: Asi můžu dohledat, kdyby byl zájem. Jinak panelák opticky klame, tam je ještě něco co by šlo nazvat jako "náměstí", malé obchodní centrum, mezi Mysliveckou a panelákem
    GECKO
    GECKO --- ---
    SMETY:
    ANDY_WARHOL: Tak má to patro navíc, nároží je přestavěné (je v něm vchod) a původně ten barák byl buď delší nebo vedle stál další podobný, co tam už asi není, když tam vykukuje ten panelák? Otázka je, jestli se to událo najednou, nebo to šlo přes X fází ještě za komunistů. jak šel čas.... před tou fází papouška to už mohlo vypadat hodně jinak. Tím konečný stav neobhajuju....
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SMETY: to jako vyzne urizli všechny ozdoby pri rekonstrukci a udělali z toho nudnej barák? A ještě v designu papouška? To je zverstvo
    SMETY
    SMETY --- ---
    Myslivecká restaurace Pardubice, cca 1920 a 2014

    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    V3S: Kdo dá 350 měsíčně za nájem? Tohle je už mimo kategorii tuzemských profi sportovců. Kdo zbývá? Zahraniční topíci co za dva roky půjdou dál? Kdo je tady cílovka?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Emilíana Torrini


    MONROE
    MONROE --- ---
    Pár z New Orleans oslavil 50 let svatby tím, že znovu vytvořil svůj svatební den.











    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ZUZKAOU: Tak a tohoto tu bude tak za rok plná mhd :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TAMARIX: tohle má základní výhodu, že když kadeřník umí vnimat tvar hlavy a obličeje, tak tímhle učesem jde moc hezky opticky modelovat. imho to nebude fungovat na jemnych vlasech a rovne vlasy je potřeba vlnit a čerchrat, aby vypadalo dobře.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    GRANTORINO: Na mě to půspbí tak, že takovým těm "normálním" holkám to pomohlo, udělalo je to zajímavější a takovým těm "typickým krasavicím" (tomu co je obecně vnímáno jako ieál krásy, byť každý má samozřejmě jiné osobní preference) to spíš uškodilo.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    V3S: jj, tohle schema je spolehlivej zpusob jak vydelat penize. Velkej pozemek v dobry ctvrti se starou vilou, tu zboris a postavis tam nekolik objektu s modnim designem a luxusnima bytama. Ty se daj prodat skoro za jakoukoli cenu protoze ta poloha je na tom vsem to nejcennejsi.

    Jakkoli ty novy projekty nemivaj spatnou uroven - nakonec jde o segment kde chces co nejvyssi cenu - tak ve srovnani s tema starejma objektama to pokazdy dopadne spis rozpacite.
    V3S
    V3S --- ---
    asi je dobry vedet, ze objekt byl dlouhodobe opustenej, bydleli v nem naky peneri, ktery si tam udelali ohynek, doslo k pozaru a propadu strechy (je to videt na satelitnim snimku pred demolici) ... barak to byl krasnej, clenitej, predstavoval jsem si bydleni v nem pokazdy, kdyz sem sel kolem ... ale asi zvitezili ekonomicky zajmy, tohle asi chtej lidi, ktery jsou ochotny dat 350k mesicne za najem, vedlejsi dum je dost podobny

    nasel jsem jeste dalsi ze stavby
    Výstavba 2 vil - Juarezova a Goetheho | BAU-STAV a.s.
    https://www.baustav.cz/en/projects/135-construction-of-two-villas-juarez-and-goethe.html
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    V3S: cool! Šumperák s výhledem na čtyřkolejnou trať za cenu nový Fabie měsíčně...
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    V3S: Bleh. Z tohohle mi je vždycky fakt smutno. Typicky případ, za prachy si vkus nekoupíš
    V3S
    V3S --- ---
    Novakova vila / Vila Juarez a Goethe (Praha 6)



















    src: prazdnedomy.cz, vlastni zahradka, google street view, mapy.cz

    Juárezova, Bubeneč - Praha 6 | Pronájem, Rodinný dům 6 + 1, 539 m2
    https://www.svoboda-williams.com/pronajem/rodinne-domy/detail/38278-juarezova
    https://www.svoboda-williams.com/pronajem/rodinne-domy/detail/38279-goetheho
    Vila Juárezova, čp.428 | Databáze domů s historií
    https://prazdnedomy.cz/domy/objekty/detail/5121-vila-juarezova-cp-428
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam