• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    JIMX
    JIMX --- ---
    SALVATOR: kdyz myslis, ze by se ti to veslo do dnesni velikosti mobilu, kde se setri s kazdym mm a pritom to bylo uzivatelsky vymenitelny ...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KEL: Já vim, no. Pro většinu uživatelů je asi jednodušší, když to výrobce sestaví za ně. Linux je super, ale BFU dá taky přednost Win nebo MacOS.
    JIMX: Modulární ≠ kufříkový ;)

    JIMX
    JIMX --- ---
    SALVATOR: kufříkový mobily tady už byly ... mně by se s tím teda nosit nechtělo, jsem rád, že můžu mobil strčit do kapsy :-)
    KEL
    KEL --- ---
    SALVATOR: to už tu bylo a nechytlo se.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SALVATOR: Yes!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Z tohodle hlediska by se mi líbily modulární mobily.
    MICKK
    MICKK --- ---
    GANDHI: každá z těch komponent (kromě walkmanu) stála tolik co nový mobil.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SALVATOR: na druhou stranu, kdyz se ti podelala jedna vec nebo se zmenil nejakej uzitnej standard v urcity oblasti - tak sis proste poridil jen ten komponent sestavy cos potreboval - lepsi/novej fotak, kameru, walkmana - tohle proste s mobilem nedas. Vzdycky musis koupit celou sadu vcetne veci ktery vlastne nepotrebujes. Slava konzumu:p
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ADAMIRA: "Mladý dneska úplně ztrácí kontakt s koňmi", budu nově používat.
    NOIK
    NOIK --- ---
    věta i s mobilem jsem byl vždy aktuální je naprosto geniální!:))
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    HOWKING: Čtečka je stejný kacířství?
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    V__M: zrovna o tobě čtu v třineckém hutniku, tak zdravím!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HOWKING: Taky pohled. Podle mě je ale design mobilů prostě vysoce funkční, což má IMO taky svoje kouzlo. A argument s ojebanejma funkcema mi úplně nesedí - jak moc nadupanou "placku" si pořídíš, je jen na tobě. Stejně jako kolik do toho budeš chtít vrazit. A je to stejný, jako když byla spotřební elektronika jednoúčelová - i tehdy bylo jen na tobě, jak kvalitní walkman/kameru/foťák/cokoliv si pořídíš. A přiznejme si - i tehdy se nejspíš většina lidí spokojila s průměrem.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    VYHULENY_UFO: Okuláre hrozný, ale jinak si teda nemyslím, že by vypadal teď hůř než předtím.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HOWKING: Brýle vypadají taky od určitý doby už prakticky pořád stejně. Holt jak jednou najdeš ten vyhovující design, tak už měníš jen nepodstatné detaily.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    SALVATOR: Ale ta tupá placka je fakt ubohost. Já nejsem zpátečník, chystám se na elektroauto (i když v okolí nemám jediného podporovatele), technologicky držím krok v elektronice i IT a musím mít to poslední nejnovější (i když teď jsem koupil LCD tv, protože OLED je pro mě stále horší) I s tím mobilem jsem byl vždy aktuální (než mě to přestalo před třemi lety bavit, když je to furt stejné). Prostě mám problém jen tou stereotypní, stále stejnou a ve všech funkcích ojebanou plackou. A boomer jsem a jsem na to hrdý (a statečný) :D A už držím hubu, nebo fakt dostanu ban (na tomhle ds se diskutovat nesmí, starousedlíci jsou nervní - to jsou ti praví boomeři)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HOWKING: Ok boomer. Ale stejně zníš jako caveman, kterej se ofrňuje nad vynálezem kola, protože nosit všechno pěkně v pazourách je daleko osobitější a aspoň taky něco uděláš pro svoje zdraví.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ADAMIRA: Cliché kecy.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    BOYLER: tak tady byl spíš point v tom si zabulet a zanadávat na mladý, halt stárnoucí muž kterej ztrácí půdů pod nohama ;)

    Když byl Howking mladej, v roce 1931, tak zase chodili po světě jiný Howkingové který se ofrňovali nad tím jak mladý jezdí ve vozech co pohání spalovací motory a jak ty mladý dneska uplně ztráci kontakt s koňmi, jak se svítí elektřinou a ty mladý neví co to je petrolejka dneska no a za 50 let bude chodit nová generace howkingů, nasranejch jak je dneska všechno v čipu v zápěstí a budou vzpomínat na ten pocit když strháváš folii z novýho iphone :)

    Cílem v celmy tomhle koloběhu je udržet si co nejdelší dobu nadhled a co nejpozději se propadnout do fosilního vzpomínání na doby, kdy byla tráva ještě krásně zelená a neznamená to, že u toho nemůžeš fotit flexaretou a k tomu vlastnit sbírku vyřazených relé z telefoních ústředen
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam