• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    87HIGHFLYER: Nevolám po ruinách (a už vůbec ne po ruinách cenných historických domů), jenom po tom, že ne všechno musí být 100% vypiglovaný.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MATEEJ: to je hroznej blabol.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Pro mě je to trochu moc ode zdi ke zdi. Jeden kamarád říká, když chceš všude kolem sebe vidět bezvadný omítky a truhlíky s muškátama, tak se odstěhuj do Bavorska. Čechy by měly bejt trochu schmutzig, jinak to přestávají být Čechy.
    LUKOYE
    LUKOYE --- ---
    GREW: Díky.
    PUBLICURINATION: Každá doba nese svojí zátěž. V současnosti je aspoň možné se svobodně bránit absurditě overturismu, za bolševika nešlo ani ceknout. V Krumlově se jistá síla, který tenhle balast vadí, pomalu vzmáhá.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    GREW: no ja sem si celkem jednoduse vybral a plesnivy ruiny to nejsou...
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    GREW: ta pred me bavi vic....)
    GREW
    GREW --- ---
    LOPIK: Si clovek nevybere, za minulyho rezimu to chatralo, dneska zase pul baraku neni pres ruznej balast videt.

JON
    JON --- ---
    LUKOYE: ten hnedozlutej dum je dnes hospoda na louzi.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Vyšehradské nádraží — Z metropole — iVysílání — Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10116288835-z-metropole/220411058230043/obsah/797330-vysehradske-nadrazi
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TRAGED: Moje chyba, je to chyba státu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    FRK_R23: A od kdy ze patri nadrazni budovy mestum? Naopak, Praha tam chtela galerii a mela u i projekt, ale CD to nakonec prodlali spekulantum a tim zacala zkaza....
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TRAGED: Tak v první řadě to město němělo prodávat, neb je to vzácná budova. A ano, po tolika letech chátrání se má vyvlastnit a opravit. Ten dům takhle nevypadá poslední rok dva, že.

Ale jsme tu OT a o správnosti vyvlasťnování nemovitostí se s tebou hádát nehodlám.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    FRK_R23: Protoze ji uz davno nevyvlastnila? Nebo proc to ma byt ostuda Prahy, ktere budova dlouha leta nepatrila?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KAIAFOX: Nádraží tam už být nemůže, protože je to v zatáčce a to odporuje dnešním předpisům. Osud té nádherné budovy je nicméně ostuda města Prahy. Mimo jiné.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SARAJ: Okey, beru zpět :D tady vypadá jak Daisy :D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MICHELLEDANIELS: bajecne udelany:D predstav si ji jeste odlicenou. Madonna je pojem, ale s plastikama se dojebala ukazkove.

NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    FEEX: tak nějak, já mam vnitřní Krumlov poměrně prolezlej i zevnitř, včetně soukromých prostor... a asi jsem vždycky byla v tý správný půlce;), protože jsem nenarazila na dům, co by měl opravenou jenom fasádu.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NANTHEI: Tak to by jinak neslo už, na postavě makala vždycky a oproti jiným celebritám v jejím věku, mi to přijde dobře udělané. Je o rok straší, než byla moje mamka a rovnat bych se s ni neodvazila ani já v mém věku. Ale to už bude o nastavení v mé hlavě :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MART1NKA: cha chaa, topmodelka:D 24let.. smutnej pribeh
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    MICHELLEDANIELS: nj, jenže Madonna je taky naprosto plastiková:) já to v takovým případě asi neumím posoudit, když vim, že by bez výplní, botoxu, faceliftu nevim jakýho druhu & kromě toho photoshopu vypadala diametrálně odlišně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam