• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO


    DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OMNIHASH: v případě sviště doporučuji jako dezert tetracyklin
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    OMNIHASH: To mi přijde jako strašnýho sraní kolem kusu žvance. Pak člověku zůstane strašně málo času třeba na crossfit.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RSZ: zabitou kozu nebo většího sviště vykucháš, vyčistíš vnitřnosti a vrátíš je zpátky. Přidáš mrkev, sibiřskej česnek, brambory, a pár rozžhavenejch kamenů a zašiješ drátem. Vložíš do horký vody a vaříš do měkka. Výborně se páruje se zkvašeným koňským mlékem.
    RSZ
    RSZ --- ---
    mongolsko, tradiční kulinařský trendsetter (pokud máš rád hnusný věci a kližku)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Cripplefight!
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: ne, ale jsem vegan!
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    Ještě někdo se potřebuje pochlubit, že byl v Mongolsku?
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    RIMSAK: Ja to do sebe lil jak nezavrenej. Ze zacatku to chutnalo divne, pak si clovek zvykl. Ale jak rika
    ZUZKAOU: byl v tom tuk a to znamena energie (a my tenkrat nemeli moc co jist...to je delsi historie)
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    ZUZKAOU: pojmout to jako polévku je asi lepší než to brát jako čaj :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    RIMSAK: když se to dělá správně, tak to chutná a slouží jako polívka, ještě se do toho přídává třeba pražený mletý obilí.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    JANFROG: a jak ti chutnal?
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    ZCR: Ano, osoleny caj jsem pil, i kdyz ne teda s mlikem, ale se zluklym jacim maslem, jesli se to take pocita :-)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    ZCR: aha, ted to vidim mala pisemna. Mlcim a soupu nohama v koute.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    ZCR: ano, v Mongolsku jse caj jinak nepije a nekdy si to tak z nostalgie udelam. Je to jine spektrum chuti a pri rozumnem pomeru caj-mliko-sul je to fajn.
    TRISSIE: zkus to, stoji to za to, no se soli opatrne.
    JON
    JON --- ---
    TRISSIE: je to normalne dobry (ten slanej caj s mlikem) ale je potreba vychytat to spravny mnozstvi soli.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    CORNELA: nebyl, ale teď už bude :)
    CORNELA
    CORNELA --- ---
    BACCARA: Vyčištěný hezky, ale červenej volant asi v originálu nebyl ne?
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    BERRY: teplá voda a hodně teplé vody :)
    BERRY
    BERRY --- ---
    BACCARA: čim si to pls čistil??
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    BACCARA: uz se tesim az sem dat komplet fotky pred a po :) btw hezka latka na ty sedacky :)
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    TRISSIE: já tedy můžu přispět jen dobrou radou, že čistit konvici jde výrazně lépe kyselinou citronovou než želatinou a že je pěkná blbost, že želatina prošlá varem neželíruje - na nerez dřezu to udělá krásný film.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    konvici jsem už dlouho nečistil, ale auto ano :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam