MORIARTY: a muzes teda seriozne sdelit, jaky vyhody ma ta "nova" kuchyne vuci ty stary? ja zadny nevidim. chtel jsem to psat hned, jak jsi to sem daval, ale pak jsem si predstavil vsecky ty stale stejny nyxacky pici nadrbany na hadku, jak se sem slitnou a rozbalej paletu od "zavidis" po "dulezity je, ze se to libi jemu" a podobny moudry hovna a vykaslal jsem se na to.
nicmene - i takovej designerskej ignorant jako ja vi, ze kuchyn ma mit nejaky ergonomicky usporadani. ty ses tady akorat pripravil o velkou plochu mezi drezem a plotnou, nejspis s tim, ze ti to vynahradi ten pult naproti...no, preju ti, abys to nemusel
jako nekdo predelavat furt dokola.
hezky to je. ale uzitny nebo uzitecny ani nahodou. je to tak 2-4 roky, co tohle tema na nyxu hrozne frcelo, ergonomie usporadani kuchyne. asi te minulo, skoda. takze za me je to pravda, tou rekonstrukci jsi nic neziskal, naopak, ztratil jsi tu jedinou vetsi pracovni plochu, kterou jsi na ty hlavni casti mel a korunuje to lednice na druhy strane kuchyne. v PRED bych si s chuti neco ukuchtil, PO me sere uz jen od pohledu, jak je to to debilne usporadany a ucel nechapu.