• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    DRAGON: A Donutil ji nakonec Miroslav?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    rodina z Pelíšků po dvaceti letech

R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Drobná jarní údržba silnic a dálnic...

MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    čtyři roční doby na Ládví

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LOVE_DALI: tohle je prostě takovej pokus o něco netradičního, vyzkoušet si extravagantní makeup na focení a pro mne zkušenost s barvami :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    GRANTORINO: Tohle je prosím co?
    ULO
    ULO --- ---
    JASMINOVA: to se ti zdá, jsi hezká ženská!
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Já jsem s líčením taky někdo jinej.

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Tak jedno moje vlastní mejkapové Před a Po z kurzu zakladů líčení z podzimu :)
    Vlasy moc upravit ještě neumím a určitě to má řadu nedostatků, nicméně mne to dost bavilo.

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MATEEJ: :D
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    prosím už ne
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LORDPEET: ... a nyní nasleduje debata o tom, jak většina mužů, co proklamuje ženy bez makeupu, nepozná jednoduchý denní základní makeup... Což je samozřejmě v pořádku. Jak píše KAIAFOX: existuje celá řada nenápadných líčení, která třeba jen sjednotí pleť. A rozdíl je velký.
    Jen je úsměvná ta proklamace, že zásadně ženy bez mejkapu a pak to ani nepozná :)))
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    Expert na 3D modelování vyrobil realistické verze slavných animovaných hrdinů | Prima Cool
    https://coolmagazin.iprima.cz/ostatni/realisticke-verze-animovanych-postav-galerie?

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    LORDPEET: Tuna toho být nemusí. Dnešní make-upy/ korektory/ atd. dokážou sjednotit pleť i ve velmi malé a nenápadné vrstvě. Paní by nemusela mít vyloženě kouřové stíny a umělé řasy, ale upravené/ucelené obočí a rty dokážou opravdu hodně pozvednout celkový vzhled.
    U všech to nemusí být hned "omítka", ale třeba jen potřeba vypadat upraveně ;).
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LORDPEET: to je technicky správná poznámka, to se vizažistce moc nepovedlo, dost chyba s tím krkem.... Jinak se mi to líbí na večerní akci třeba jo. Denni makeup to asi není.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    MATHES
    MATHES --- ---
    ZANGWIL: ta fotka za mlada vypada jak bracha Teda Bundyho
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DELVIT: vypadá jak seriový vrah, kterému se na to ještě nepřišlo. Na té fotce z mládí, teda, abych to upřesnil a nebyl za králíčka :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jinak mně osobně ta paní přijde v pořádku. Netuším motiv té přeměny, třeba si to chtěla jen vyzkoušet a pak se vrátila být zase hodnou babičkou, treba si nepřipadá pěkná a takhle se sama sobě líbí víc, kdo ví. Vždyť je to úplně v pořádku. Nejsem úplně zastáncem silného makeupu, jsem ale zastáncem, když se žena cítí dobře.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAR_TINA: to je pěkný, jak si v tom každý projektuje něco jiného :) já to třeba pochopil tak, ze tou fasádou nemyslel nic osobního, jen spíš poznámku typu "tvoje máma je"... ano, byť infantilní, má to úplně jiný význam, než někoho urazit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam