• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO


    DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Pardon, ze jsem si dovolil odpovedet nekomu, kdo me tu zminoval. Jinak jsem spis na gaucing. Crossfit prenechavam lidem z karlina a letny. Ja doma nemam ani zadny avokado.
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    KOUDY: a crossfit, crossfit děláš?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Slysis samozrejme vsechno..ty vily na kulech jsou naprosto k hovnu. Byl jsem na maledivach uz petkrat a vzdycky je lepsi vzit si vilu s bazenem u plaze. Chces dobrej atol, kde se da potapet/snorchlovat a nejezdej tam rodice s detma. Naposled me tri tydny na maledivach pro dva staly skoro 600k, ale bylo to znat. Krasnej ostrov. Vodu ti davali ze sklenenejch lahvi. Minimum plastu vsude. Skoro vsechen odpad se recykluje apod. Ostrov jen pro dospele, takze nikde nervaly zadny deti. Byla to dovolena, na ktery jsem si asi nejvic v zivote odpocinul a precetl nejvic knizek. Chlast netusim. Alkohol skoro nepiju. Lidi se tam spis jezdili potapet/snorchlovat, nebo odpocivali a jak pise chodici hovno Ezoun..meli jsme tam i svyho komornika. Bohuzel se jmenoval DEB a vzhledem k tomu idcku tady, jsme se rychle dohodli na prejmenovani (samozrejme se v realu DEB nejmenoval a to jmeno nesnasel, ale dali mu ho vlastnici resortu, aby se snadno pamatoval amikum). Kazdopadne kdyz budes dobre vybirat a priplatis si, tak mas resorty kde se recykluje a nedela se tam zadnej prebytecnej bordel narozdil treba od srilanky, nebo levnejsich hotelu, kam jezdej rusaci s detma a plastovy lahve hazej misto do kose do oceanu..apod. Jeste bych rad dal Smejcovu Velau..tam tu recyklaci a udrzitelnost prej dotahli k dokonalosti.

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    COMMANDER: spíchaní čuráci z hnojárny, co sadí stejnogenerační monokultury stále dokola.
    COMMANDER
    COMMANDER --- ---
    Vynucená těžba :/
    (spíchanej kůrovec)

    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Tři generace
    Dcera, matka, babička - Maya Hawke, Uma Thurman, Nena von Schlebrügge

    HOWKING
    HOWKING --- ---
    (1970-2020) Every Year of High School Medley
    https://www.youtube.com/watch?v=M45fO7uiw4o
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    DRAGON: Prasata jsou hlavně místní s IQ tak 80. V Malé a na svých ostrovech hází hází bordel přímo do moře, aby to pak na turistickejch ostrovech ráno vybírali.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Ještě k tomuhle... Dostalo se to zjevně kdysi i do učebnice.

    [LIQUID_SOUND @ Na co právě myslíte?]

    SMETY
    SMETY --- ---
    DRAGON: chápu a typka co ti míchal drinky jsi pojmenoval jak? - ať máme to zpravodajství kompletní :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    OMNIHASH: ano, odvezu to někam, kde to neskončí v moři, problém? Kdyby každej přemýšlel jak ty, tak uz jsou atoly kvůli počtu turistů úplně zasypaný bordelem. Je to mimochodem skoro v každým průvodci, že pokud můžeš, odvez si z Male svůj odpad.
    Jinak ty resorty většinou staví investoři. Aspoň na atolu, kde jsme byli, tak to tam měli pronajatý australani a všechny ty resorty byli jejich.

    jinak my byli na local ostrově jediní kromě jedný bandicky potápěčů. Asi sme měli bkliku, nevím. Ono těch míst, kde se tam dá bydlet, nebylo moc.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DRAGON: takže místo, abys to vyhodil v Malé v recyklační centru, idvez sis pytel llastu jako příručák a Srí Lanku anechal to tam spálit v Colombu? Mno já ti nevím, čéče...
    Co se týče opotřebení, to je halt v tropech všude. Nijak kvalitní konstrukci( co chtít od pěti domorodců, jejichž nejvíc high tek tool je ruční míchačka na beton), sůl a vlhkost, neuděláš nic. Buď můžeš jezdit do věcí, co postavili maximálně předloni, nebo se smířit, že sem tam bude chybět kus omítky.
    Ty lokální ostrovy taky nezaručí poklidnou dovolenou, a když jsou relativně v dosahu z letiště, jsou obložený turistama némlich stejně, akorát tam místo na vyžraný Němce narazíš na polský párečky s napnutým budgetem.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARASAN: haha :) no člověk by si řekl, že to bude stejné, ale není. Srilanka ma na mnoha místech komunál a sváží to. Je tam i nějaká továrna na zpracování bordelu a dokonce i nějaké recyklační centrum. V Colombu.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DRAGON: a na Sri Lance to vysypali do moře...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DRAGON: nebo to palej.. rovnou na tom pidi ostruvku:/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    OMNIHASH: navíc spousta resort islands jsou uz v dost špatném stavu, takže ta mylka, že jedeš na luxusni resort kde snídáš Möet a krevety je fakt hodně vzdálená pravdě. Čest výjimkám, prostě ta vlhkost a sůl udela za ty roky svý. Každej normální člověk, co jede na Maledivský atoly (většinou potápěči nebo novomanželé) si raději zvolí variantu "locals islands", což je něco úplně jinyho než tyhle "resort islands" nevkusy. Bordel (plasty, obaly, lahve atd) jsou tam úplně všude stejně v obrovským množství, jen na těch resort ostrovech je sbírají aby z těch chatek nebyly vidět. Mně přišly ty local ostrovy lepší, protože tam žijou místní, což jsou poměrně fajn lidi a navic tam není všechno úplně brutálně přepálený. Jediný, co mě tam neskutečně sralo bylo to, že se tam dala sehnat pitna voda jenom v 0,5l plastu, takže máš za den dost brutální odpad, kterej tipuju, skončí někde na skládce mezi palmama a první příliv je pošle do moře. Proto sem si svůj plastovej odpad skladoval ve velkym pytli a pri odletu sem si ho vzal sebou do letadla a vyhodil ho az na Sri Lance.

    SMETY
    SMETY --- ---
    EZOUN: lol… Koudy
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    BUCCI: Lepsi rotacni kartac, nez wapka. Dlazba dele vydrzi.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    MADCAT: jednou ročně wapkou
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Před a po v jednom. Včil už jenom přemýšlím čím tu dlažbu ošetřit, aby to za chvilku zas nebylo černý jak viks...

    SITH
    SITH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam