• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    8Z4S
    8Z4S --- ---
    SALVATOR: rakamakafon!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    RENAT314
    RENAT314 --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BARBARELLA: co???? nevymlouvat se na kamarada? a ja se to tak snazil zaobalit..
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    HAR4NT: to se dá normálně koupit v sexshopu...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GANBOY: super, umis i o hodne sevrenejsi "uchop"? bohuzel se neptam pro kamarada...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Před a po, jen takovej lehkej nátěr aby to trošičku vypadalo, žádná extra péče…

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: Tak Libuška byla odjakživa bez debat
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: I Libušku.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: Máme hezčího Trávníčka teda.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ATUARFIK: A tady je celý zdroj s fotkama lepšíma než ty moje umaštěný screenshoty.

Her er rollelista til nye «Tre nøtter til Askepott»
    https://framtida.no/2021/03/10/her-er-rollelista-til-nye-itre-notter-til-askepotti

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    S omluvou za zavádějící, resp. chybějící popisek, jedno vánoční PŘED a PO, aneb Norové si konečně pořídili svoje vlastní Tři oříšky pro Popelku.

Libuška Šafránková (1973) a Astrid Smeplass (2021)
    Pavel Trávníček (1973) a Cengiz Al (2021)

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MATEEJ:
    KARLOSK: Ma pravdu, predsedo - ja jsem to blbe popsala, je to 2014 (opraveno) vs. 2004 (destrukce).
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    KARLOSK: Po je ta horní, takže už poradila.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ATUARFIK: nějaká fotka po po? Jak to v tom místě vypadá dneska? Jak si s tím příroda poradila?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ATUARFIK: (Oprava: 26.12.2004)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Nejdřív jsem se chystala, že přinesu z půdy desky a nasázím vám sem svoje figurální kresby a portfolio k přijímačkám, jak se sluší a patří, ale pak jsem si řekla "ne!" - budu rebel, dám sem nějaké PŘED a PO, ač by to v tomhle klubu nikdo nečekal.
    K dnešnímu výročí - tsunami v thajském Phuketu, 25.12.2004. Abychom si vážili dobrého bydla.
    Zdroj: https://www.ibtimes.co.uk/indian-ocean-2004-tsunami-incredible-then-now-photos-december-26-disaster-1479618

NOIK
    NOIK --- ---
    RAGNAROK: to jsou určitě střevíce nějakého perského nápadníka!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RAGNAROK: to budou ty Boty proti lasce z ty pisnicky:D
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    GRANTORINO:
    to sou ale vosklivy skrpaly
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    GRANTORINO: no ale tady se to jmenuje pred a po a ne zadny detsky obrazky co nikoho nezajimaj ale musim vam je ukazat abyste vedeli ze jsem uplna VanChochova, prosim uz ne, staci, dekujeme, jsou fakt krasny, fakt, fakt moc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam