• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DAHY: Nejhorší je loupežník Štětka.
    DAHY
    DAHY --- ---
    Pořád je to lepší ve městě, než když se někde na výletě kocháte krásnou přírodou a najednou začne Pohádková cesta vodníka Bambuleho od nějakého místního nadšence. Jistě znáte.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    LA_PIOVRA: zase bude.
    JONY
    JONY --- ---
    LA_PIOVRA: "to muselo dát práce a přitom taková blbost"
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    RSZ: takovej krasnej kus dreva, porostlej mechem, domov x druhu hmyzi hmyzu a hub to mohl byt.
    ZCR
    ZCR --- ---
    RSZ: furt je to zlatý, na Vysočině řádí ten betonář Olšiak, a to je teprve peklo
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    RSZ: co je na te fotce predevsim strasne, tak ze jsou tam již zbourane stare kasarny - byvale jezuitske koleje. Ke starým budovam Jičín přistupuje strašně.

V Jičíně krom kmenu, byly zachovány treba i stromy, na ktere byli všichni zvyklí kolem rybníku Kníže - byly z nich vyrezany pohádkové postavy. Ono to tak uz nejak do toho města patří.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Je na tom vidět kupa práce, ale jinak to je fakt strašný, jako většina téhle rezbariny.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOZLIKK: uprimne, az do tohohle kousku jsem Bohouse znala jen jako tekno mága a tyto prace znam spise od Rampase :)
    Podobna uz je u hotelu U Šikmé věže a Honza Entu asi taky potřeboval svoji :))
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    MICHELLEDANIELS: Bohous dokaze neskutecne veci. .)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Pred a po kamaradu z Jičína. Lavicka Rumcajzovy rodiny, nyni tam zdobí hotel ReStart :)

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ISCH: Nojo, sestřičko, jenže ty už přece jenom znáš jemné nuance mojí vlkodlačí držky.
    ISCH
    ISCH --- ---
    SALVATOR: S tou jednorožčí čelenkou jsi vypadal spíš rezignovaně, než jako nasranej debil.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    ANNONKA: Stropy budou nejakej panel, na tom v lepsim pripade trochu skelny vaty, na tom betonovej poter
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    ANNONKA: Tu nerovnost zacnes vnimat, kdyz se ti skrine prilis odklanej od sten, jinak je to fuk
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    DEIKSAC: samozřejmě máš pravdu. Jenže já to vidím v reálu, pokoje jsou na východ, nábytek poplatný době, (žádné modernizace-konzervatismus) v obou pokojích vlněné koberce. S drátkováním nikdy nebyl problém (kromě toho, že jsme to dělali neradi) a pokud vím, ani nikdo ze sousedů si nikdy nestěžoval kvůli nerovnosti, oni se lidi dost kamarádili a navštěvovali se...Asi opravdu šlo o to, kdo to dělal, barák je cihlový, vlastně ani nevím, z čeho jsou stropy, vždycky bylo všechno slyšet :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DROOPI: Já holt vypadám jako nasranej debil, i když mám radost. Nenaděláš nic.
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    SALVATOR:
    BOBESH: prdele kdyz se fotim s kamosema tak mam radost a nemusim se tvarit jako nasranej debil.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SALVATOR: taky mam :{
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DROOPI: Resting bitch face syndrom, zkráceně RBF. To mám bohužel taky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam