• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LORD_DE_SEIS: máš to obráceně. Nejdřív ty fleky použil JČ a dalších už v roce 2020, pak to zkopčil Reserved... Takže JČ 2020 vs Reserved 2023. Není zač.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Šaty z obchodu Reserved vs olympijska kolekce

PABLITOS
    PABLITOS --- ---
    PETGRIDUS: Makat na jednom místě 27 let, se na tobě prostě podepíše...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Brandon Walsh (Beverly Hills 90210)

ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Krompach
    *Budova renesanční tvrze ze 16. stol. je patrové stavení o základně asi 35 x 20 m. Střecha je sedlová, na nárožích jižního průčelí jsou dodnes zachovány mohutné opěráky. Některé zdi dosahují tloušťky až 1,5 m. Bohužel psaníčková sgrafita popisovaná ve starší literatuře nejsou již k nalezení.
    *Na podzim roku 2012 vypukl požár na bývalé tvrzi v Krompachu. Místo mohutné tvrze zde zůstaly trosky. Tvrz byla opuštěná – požár byl zřejmě založen úmyslně.
    *Podle letecké mapy z letoška se dělá nová střecha.

Krompach Juliovka
    * Na konci 19. století byl na křižovatce do Krombachu (Krompach) postaven penzion Knobloch s tanečním sálem
    * Na počátku 20. století byl rohový dům, který charakterizuje panorámu města, rozšířen o kino.
    * na počátku devadesátek tam pamatuju policajty a pak už nic.
    YOT
    YOT --- ---
    Válka s brókem 2022/2024. Stejná louka, jen jiný úhel pohledu.

SITH
    SITH --- ---
    před 2x most Inteligence (aka branický most), poté situace nyní

Branický most – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Branick%C3%BD_most

SITH
    SITH --- ---
    2x před nákladové nádraží Praha Smíchov + nástupiště sever, poté situace nyní.

ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Pohled na údolí v centrální části vulkanického komplexu Fagradalsfjall před erupcí Litli-Hrútur v červenci 2023 (nahoře) a po jejím skončení (dole). Snímky Jakub Klicpera

PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Angus Young (AC/DC)

V3S
    V3S --- ---
    ATOMIKS: MATEEJ: a jak to bylo dal? ;)

Jaroslava Muchová/Mucha

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    IF_: ozempic?
    IF_
    IF_ --- ---
    Missy Elliott

OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    VERSONNENHEIT: ještě před patnácti rokama byl úzus 30 cm - 60cm varná deska - 90 cm, dneska se sune doprostřed.

FRIZER: hah, elektronickej bordel všeho druhu mě fakt nenapad, tím to všechno dává smysl a já odcházím do pryč.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    OMNIHASH: protože je to ergonomicky mnohem praktičtější, než mít plotnu v rohu - u stěny, kam se k ní dostaneš pořádně v podstatě jen z jedné strany.
    Přemýšlím o jakých chybějících cenťácích píšeš?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BROUKOID: Tak urcite.

Rozměry, vzdálenosti a souvislosti v kuchyních - TZB-info
    https://m.tzb-info.cz/architektura-staveb/16180-rozmery-vzdalenosti-a-souvislosti-v-kuchynich
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    OMNIHASH: protoze moda..
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ALENNAI: je nějakej důvod, proč se dává plotna takhle doprostřed desky? Poslední dobou to vídám celkem často, a přijde mi to i s mýma omezenejma kuchařskejma zkušenostma strašně nepraktický, těch 30 chybějících cenťáků je tam děsně znát.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    TRISSIE: já ti to věřím! Mě se právě zdá na uživatelovy požadavky předimenzovaná :-) podle informací Alennai
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ANNONKA: v Praze jsem měla kuchyň jen o malinko větší a zvládla jsem v tom všechno od vánočního pečení 9 druhů až po americkou Thanksgiving krůtu se všema přílohama - když musíš, tak musíš :-)
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    ALENNAI: zapomněla jsem na myčku a držáky vína, mea culpa
    Ale s tím kávovarem a toasterem to je přesné :-), podle původní informace to tak vypadalo :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam