• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    BOBESH: Jako před a po AI ?
    To spodní není její tělo, alespoň podle příspěvku na X v diskuzi "co Vás vzrušuje"
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    V létě jsme se vrhli na rekonstrukci pokoje, protože nám vyrostlo dítě do puberty. Vybralo si barvy i nábytek. Když jsem ale jela pro nábytek do IKEA, rozhodli jsme se vyměnit i terasu. Veškerý původní nábytek skončil v dobrých rukou nyxáků.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)

Millie Bobby Brown

JONY
    JONY --- ---
    __
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Opět státní zámek Zákupy

SALUT
    SALUT --- ---
    Cynthia Rothrock, legenda z videopůjčovny :x

PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Odpadlík

BACCARA
    BACCARA --- ---
    NELLAS: Připomnělo, ale samozřejmě to sem nepatří.
    Plyšová kočka kostka 15 cm - cdmc.cz
    https://www.cdmc.cz/zviratka/plysova-kocka-kostka-20-cm--1368/?utm_rid=d5d26327-3b42-4404-994f-3c0aa67ac3ed&utm_rps=1
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Peršanky před...

... a po
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Siamky před

... po

.. a orientálky, které z nich pocházejí taky
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    JARMIK: Pamatujes si to blbe, pribeh byl ve skutecnosti hlavne o Samovi:)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    NELLAS: Opravdu tam tyhle kecy chceš? :)
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SITH: LISTER: To není spravedlivý. Je řada věcí, co jsem nikdy nedělal. Já … nikdy jsem nejed kuře vindaloo. A nikdy jsem nečet … (Pauza k přemýšlení) žádnou knihu. A taky chci mít rodinu. A taky si chci pořádně procvičit ty věci k tomu, abych jí vůbec měl.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    Zdrbání filmu neviděného i knihy nepřečtené! Na to potřebujeme klub I am Vegeta a kdo je víc!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Pro ty nejméně chápavé jedince tu máme odkaz: [J. R. R. Tolkien, je tu vubec nekdo kdo to nikdy necetl?!? ;)]
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Kéž bych si tak pamatoval, co jsem si myslel po přečtení knihy a co zkouknutí filmu.

Pro mě nejspíš kniha byla hodně o Frodovi, ostatní figury byly jen kolemjdoucí. Film mi ukázal víc i ty ostatní.

Jinak u mě se kniha a film nevytlačujou: film je často komicky doslovný a pomalý, ale no a co. Tak se rozpracuje do délky a barvy nějaký detail z knihy. Film beru jako ilustraci kousků textu.

Už je to všechno dávno: pamatuju si jen, jak mi přišlo komické, jjak bitva o Helmův žleb zabírá půl druhého filmu, zatímco v knize to je jeden odstavec nebo tak něco.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hajzly:

Středověký prevét:

Moderní splachovací hajzl:

Abyste věděli, kam s tím máte jít, když poštu neznáte.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    JAKE_UP: Omlouvám se, ale já opravdu toho herce neznám. Znám akorát Leonarda di Capria, Steva Buscemiho, Samuela L. Jacksona, Johna Travoltu, Bruce Willise, Umu Thurman, Liv Ullmannovou, Anthony Hopkinse, Toma Hankse, Marlona Branda, Roberta de Nira, Al Pacina a mého největšího oblíbence Jacka Nicholsona. Víc o HOLLYWOODU nevím, krom toho, že tam Milese Davise zastavili v jeho Lamborghini Miura s tím, že ho ukradl, protože byl černý jak noc.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    HUGH_BOYLAN: Nemluvím o tom, jestli jsi je viděl nebo hodláš vidět (mimochodem, musí bejt úplně skvělý přijít si takhle úžasně nadřazenej jen proto, že jsi neviděl nějaký film). Ale tvrdit, že neznáš herce, který hrál hlavní postavu v multioscarový, multimiliardový filmový sérii, nota bene když ses o ní dle tvých vlastních slov bavil s Tolkienofily mi přijde takový... ukázkově samožerský.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam