• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TRISSIE: Juniper a Moose? :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZCR
    ZCR --- ---
    HUGH_BOYLAN: na filmu jako médiu per se není vůbec nic popkulturního
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    Well done, Hughie, well done.

FRIZER
    FRIZER --- ---
    PLOSTENKA: Tak urcite...treba hudba, vizualni efekty, scenar nebo strih jsou urcite podle oblibenosti a hodnoti to lide kteri tomu nerozumi ze...jdi si poposednout.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SCHWAB: Njn, to je za trest za ty kecy.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NELLAS: to tu bylo nedávno...
    PLOSTENKA
    PLOSTENKA --- ---
    FRIZER: Az na to, ze Oscari se nerozdavaji podle kvality (Gaussovska prava limita tvorby), ale oblibenosti (Gaussovsky stred tvorby). A to cele je rizle osobnima konexema a svetonazorama poroty.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jste únavní.

Tak si dáme třeba opáčko herců z Harryho Pottera?

FRIZER
    FRIZER --- ---
    HUGH_BOYLAN: Me je treba volny na co cumis...ale napsat o serii ktera ma dohromady 17 Oscaru, "konzumni tupa zabava", aniz bys to videl....to chce hodne odvazneho magurka.
    SAJAGI
    SAJAGI --- ---
    Tak jedno před a po, najděte tři rozdíly a nepište je sem, děkuji.

NOIK
    NOIK --- ---
    LOPIK: nejlepší jsou ale Genesis vole!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já zas poslouchám jen kvalitní hudbu - Vangelise a Oldfielda
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    Já teda filmy nesleduju, ale jsem vegan a dělám crossfit.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    LOPIK: Kdo ze sebe dělá intelektuála? Jsem úplně normální průměrný stárnoucí blb, který má svůj vkus. Tak mi ho nech. Já ti taky nic nevnucuji. Myslet si o tobě můžu své, ale tvoje trávení tvé plytké existence na tomto světě mi je úplně u zadele.
    NOIK
    NOIK --- ---
    40+ gymplák co šermuje na internetech co všechno viděl ve Filmovým klubu na dvojce je snad nejotřesnější typ člověka na světě
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    HUGH_BOYLAN: Harry Pottři i Pán prstenů jsou intelektuálně náročnější, než půlka filmů těch režisérů co to jmenuješ. Už jsou to dvacet let starý filmy, ne že by to tak někdy bylo, ale dneska tuplem z tebe neudělá inteleguána machrovat, žes to nikdy neviděl.
    SITH
    SITH --- ---
    ahoj, já knihu nečetl
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HUGH_BOYLAN: na HP jsi moc starý - tam je to celé psané tak, aby to bylo zábavné pro čtenáře v +- věku hlavních hrdinů - a je tomu přizpůsobený i jazyk, to se - narozdíl od mnoha jiných věcí - Rowlingové povedlo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A víte vy, že tu existuje klub o Tolkienovi? Kam by se tyhle kecy hodily mnohem lépe?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam