• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    SALVATOR: no právě na to, aby ses nemusel ohýbat...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SSTTAANNAA: Na co je při pétanque potřeba magnet, ať už na provázku nebo na tyči?
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    SH_PANDA: zatím se držím tradičního ohýbání:-)
    Jinak kromě magnetu na provázku teď letí i magnetické teleskopické ukazovátko...
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    SSTTAANNAA: mas i magnet na provazku?
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Stačil týden...

GREGI
    GREGI --- ---
    Z vlastni zahradky, mala "rekonstrukce" kulny na dilnu:) Rozdil rok a pul.

EZOUN
    EZOUN --- ---
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    GREATDRAKE: Hawkeye se poprve objevil roku 1964 jako zaporak.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    XINDLX: no,prinejmemsim muzes ten svuj zal zajist topinkou s pribehem. A vyber mas vic nez bohatej!
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    XINDLX: Fakt jo? Mě se po frontách u jednotlivejch pultů a pak zpruzený obsluze teda fakt nestejská. Bydlim kousek a po pár zkušenostech jsem jel pokaždý radši do Bauhausu na Pankráci.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    XINDLX: tragédie to je, ale zrovna s gentrifikací Nuslí to nemá úplně co dělat

XINDLX: a když už ten šroub najdeš jinde, tak si musíš koupit balení půl kila a ne jeden šroubek s jednou matičkou a jednou podložkou :(
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    MAR_TINA: Děkuju.
    Tak to nase babca (ani my) doma nemela, zdržuju se komentare :-)
    Pokud se v dolni kuchyni nemylo v umyvadloidnim drezu, tak se pouzival lavor.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    NELLAS: Ono to je asi jedno, po jeho návštěvě, byla kasa prázdná. Byl rychlej a ničivej.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BACCARA: Nechtěls říct hurikán, kluk jako ty?
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MARTYYNO: To bylo to nejmenší, pana Rouska jsem párkrát potkal a byl to uragán :)))
    MARTYYNO
    MARTYYNO --- ---
    XINDLX: Jako jo, ja tam taky chodil rad, ale oni tomu krachu sli proste naproti. Platby kartou zacali prijmat az nekdy kolem roku 2015 (tohle nevim presne, ale vim ze jsem tam nekdy okolo tehle let byl a jeste tu kartu nebrali), eshop nemeli dodnes.

Je to asi jako v 21. stoleti si stezovat, ze ti krachnul byznys s parnimi automobily. Proste se neprizpusobili vyvoji na trhu.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    XINDLX: Na Výtoni
    NOIK
    NOIK --- ---
    XINDLX: https://zelezarstvinapodbabske.cz/ ..je to menší než Rousek na Synkáči alemaj tam snad taky všechno
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam