• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    PER2
    PER2 --- ---
    ZSIS: pardon, Mark and Marilou Hamill
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    PER2: i pres znamou tvar by bylo prijemne k fotkam pridat nejaky popis ci jmena.

ja to samozrejme poznavam, ale ne kazdy bude vedet ze to je harrison ford.
    PER2
    PER2 --- ---
    DIVA
    DIVA --- ---
    Rural legend?
    ULO
    ULO --- ---
    JAKE_UP: v českém šumburku.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ULO: A celý se to odehrálo ve Vonoklasech.
    ULO
    ULO --- ---
    SEJDA: Tyjo to se stalo kamarádovi na chate v Jizerských, zatopili jsme a ze zdi začala stříkat voda. Opravář co přišel, řekl ze je to špatný, že promrzl hlavni uzávěr body, že se musi ucpat přívod ze studny, on pak vymění ten uzávěr a bude moct pracovat na zbytku prasklých trubek. Z Prahy přijel táta kámoše s neoprenem a potápěčským vybavením. Odhrabali jsme ze studny nahoře na svahu sníh on se spustil dolu ucpal přívod a pak to zase otevřel. Bylo štěstí, že jsme tehdy měli už mobily, takže celá akce se dala dobře koordinovat. Výhodou bylo, že Pepan byl potápěč -jeskyňář.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    KONOPKA: sou to bezduvodny imitace/ novostavby. Kdyby meli puvodni stavitele dnesni stavebni moznosti, postupy a materialy, tak by ty domy tak nevypadaly.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KONOPKA: tak zrovna tenhle hotel Sport měli radši celý rozebrat a složit do toho starého tvaru.
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    STARE_CASY: Jojo. První barák stihl 2x vyhoret. Druhy šel pryč včetně základu. U třetího se snažili zachovat co nejvíc a po roce rozebírání zůstaly jen žulové základy se sklepem.

KULA
    KULA --- ---
    Nemohl by někdo z těch kterým se to nelíbí, vzít fotku před a po a zakroužkovat tam pro ignoranta jako jsem já místa, která "před" byla bezva a místa, které jsou "PO" strašně nesnesitelná? Kdo zakroužkuje celý barák byl před i teď debil. Díky!
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    KONOPKA: ani jedno ale není rekonstrukce, ale jsou to novostavby/přestavby (a teda zbourání toho druhého se ani nedivím, to bych udělal taky).
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    8Z4S: Jo, ale vzhledem k tomu, ze to je moje živobytí, tak mám zkreslené vnímání :)
    8Z4S
    8Z4S --- ---
    KONOPKA: sokolovna na Polubným se ti líbí?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MAR_TINA: ty mě nebaví, nesoustředím se na to :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KID_MCHUTT: zkus audioknihy ;)
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    KONOPKA: Někdy se rekonstrukce povede. (Spodní 2 este nejdou hotové)

SEJDA
    SEJDA --- ---
    SITH: mne se nejvice libi, kdyz maji ventily na vodu ve sklepe, ktery je ale pristupny z druhe strany domusvahu, takze vzdy pri spousteni/zastavovani vody behaji lidi okolo domu jako sileni, kdyz zjisti, ze ten stary ventil uz nefunguje tak dobre, jako kdysi. No a kdyz si to nezkontroluji, tak rozpraskane trubky vcetne kohoutku.A kdyz si to neprijdou zkontrolovat jeste kdyz mrzne, tak i vytopena chata na jare. A ucet za vodu, ze bys tu chatu zboural vzteky za vikend sam ;)
    SITH
    SITH --- ---
    jako někdo, kdo sám má chatu v Krušných horách, tak tyhle přestavby typu "zbourat + postavit nové" naprosto chápu. Když vidím jak se tyhle chaty a boudy stavěly, většina nějakou formou svépomoci, bez dokumentace a plánů, z materiálu půlky ukradeného ze státního podniku nebo bůhvíkde sehnatelného, kolikrát i přestavby původních chatek z 1890+-. Chaty napůl vlhké, plesnivé, vytopit to trvá dva dny, kanalizace a voda z dob krále klacka .... fakt jedna past vedle druhé.

Takže se s tím fakt dá dělat jen to, že to zbouráte a postavíte znova. Jediné čemu se můžete modlit je aby ten blázen, který to koupil, to postavil nové v nějakém místním stylu a neudělal z toho kanadský srub nebo pražský satelitní bungalov.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LUSINDA: vlakem, ne autem. Za výhodu cestování do práce považuju to, že mám čas si číst (o tohle jsem přišel, když jsem změnil zaměstnavatele a ty dva kilometry chodím pěšky)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KID_MCHUTT: hodina do Prahy? To je tak 20 km od Prahy a každodenní kolona s lidma co měli úplně ten samý den.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam