• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    The before and after of an Audi R8 GT3 that raced
    at the 24 hours of Spa, an annual endurance race
    held in Belgium.

PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    N_I: Morfoval do Clive Owena
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    N_I
    N_I --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Tak čerstvá proměna ze studia Marteena pecka no.. už to tady proběhlo několikrát, ale naposledy 2022
    // škoda, že jsou 3 hodiny autem z Prahy :)
    / pořadí samozřejmě z dlouhých na krátké a na světlou/
    Homepage - Studio Marteena
    https://www.studiomarteena.cz/

JONY
    JONY --- ---
    _
    PER2
    PER2 --- ---
    ZSIS: pardon, Mark and Marilou Hamill
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    PER2: i pres znamou tvar by bylo prijemne k fotkam pridat nejaky popis ci jmena.

ja to samozrejme poznavam, ale ne kazdy bude vedet ze to je harrison ford.
    PER2
    PER2 --- ---
    DIVA
    DIVA --- ---
    Rural legend?
    ULO
    ULO --- ---
    JAKE_UP: v českém šumburku.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ULO: A celý se to odehrálo ve Vonoklasech.
    ULO
    ULO --- ---
    SEJDA: Tyjo to se stalo kamarádovi na chate v Jizerských, zatopili jsme a ze zdi začala stříkat voda. Opravář co přišel, řekl ze je to špatný, že promrzl hlavni uzávěr body, že se musi ucpat přívod ze studny, on pak vymění ten uzávěr a bude moct pracovat na zbytku prasklých trubek. Z Prahy přijel táta kámoše s neoprenem a potápěčským vybavením. Odhrabali jsme ze studny nahoře na svahu sníh on se spustil dolu ucpal přívod a pak to zase otevřel. Bylo štěstí, že jsme tehdy měli už mobily, takže celá akce se dala dobře koordinovat. Výhodou bylo, že Pepan byl potápěč -jeskyňář.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    KONOPKA: sou to bezduvodny imitace/ novostavby. Kdyby meli puvodni stavitele dnesni stavebni moznosti, postupy a materialy, tak by ty domy tak nevypadaly.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KONOPKA: tak zrovna tenhle hotel Sport měli radši celý rozebrat a složit do toho starého tvaru.
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    STARE_CASY: Jojo. První barák stihl 2x vyhoret. Druhy šel pryč včetně základu. U třetího se snažili zachovat co nejvíc a po roce rozebírání zůstaly jen žulové základy se sklepem.

KULA
    KULA --- ---
    Nemohl by někdo z těch kterým se to nelíbí, vzít fotku před a po a zakroužkovat tam pro ignoranta jako jsem já místa, která "před" byla bezva a místa, které jsou "PO" strašně nesnesitelná? Kdo zakroužkuje celý barák byl před i teď debil. Díky!
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    KONOPKA: ani jedno ale není rekonstrukce, ale jsou to novostavby/přestavby (a teda zbourání toho druhého se ani nedivím, to bych udělal taky).
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    8Z4S: Jo, ale vzhledem k tomu, ze to je moje živobytí, tak mám zkreslené vnímání :)
    8Z4S
    8Z4S --- ---
    KONOPKA: sokolovna na Polubným se ti líbí?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam