• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    DRAGON: Vubec netusim, co si tim chtel rict
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EZOUN: aha, takže tím, že se s těmi lidmi vídá, se stará o své zájmy, protože prodeje jeho věcí ho živí, no, tak to je ovšem od něho ale opravdu nepěkné, doufám, že takových lidí není na světě víc... oh wait.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    COOLER: Hnedy je namyslenej zmrd, co je pecenej a varenej u lidi, co to tady svazujou. Nasrat na Hnedyho.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mne se spytfajre líběj, když sem je viděl prvně, bylo to "supr wow, hustý", ale chápu druhou stranu, že je to sere, mně se třeba zas vůbec nelíbí jeho Národní a Brumlovka, tyhle podivnosti ve mně neprobouzí nic :)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    OMNIHASH: musis srovnavat cely Maj, s celym Tancicim domem, s celou Eifelovkou.

Jinak, kdyz uz jsme v pred a po. Takto vypadal puvodni, prvotni navrh, vsimne te si nejenom barvu ale i velikost.

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    COOLER: co je vyjimecnyho na tom, ze dokola recykluje sam sebe? A je to teda vtip nebo pamatnik? A sidliste po zateplovani a s veselouckejma barvama jsou teda konecne nadherny?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COOLER: mno nevim, srovnávat tuhle kolotočářinu s ikonickou architekturou level eifelovka/tančící dům...
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    BROUKOID: uz chybi jenom "to zvladnu udelat doma, lepe a levneji". Ale jinak ano, tech arogantnich elitarskych debilu bude okolo celeho projektu vice, coz je vzdy, kdyz jde o nejaky vetsi projekt.
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    COOLER: ale spitfire motyle nejsou architektura, sou to infantilni debility (stejne jako hnusny mimina na vysilaci a podobne) , priplacly na budovu arogantnim elitarskym debilem, co si mysli ze je nejvetsi umelec na svete
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    COOLER: Říká se tomu geniální marketing, to je tak všechno, co tam je.
    COOLER
    COOLER --- ---
    Ty jo takovejch nazoru ke spitfirum na Maji. Tak taky pridam. To dilo je genialni. 1) Maj je pamatka a bohuzel musi zustat tak jak je. Za to se muzete vztekat max tak na pamatkare - stejne jako majitele Maje, kteri diky tomu museli dost zaplatit, aby tohle nevzhledne dilo zachovali. 2) prave ty spitfiry s motylymi kridly tomu dali vtip, styl, symboliku a promo. Driv na vsech lakacich do Prahy byl driv nenavideny Tancici dum, ted je tam Maj. Stejne jako Eifelovka v Parizi nebo bohuzel nerealizovany Blob na Letne. Vsechna vyjimecna dila budi na zacatku nevoli, nez se z toho stane styl. Vsechna ikonicka dila v Evrope se vymykaji architekture v okoli. Vzdy kdyz jdu do Maje, tak se na ty spitfiry tesim jako na takovy symbol revolty proti lidem, co se vas snazi svazat. Respect Cerny.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ted sem mel dobrej mozkovej error, sem si říkal Hm Hm okřídlený Ivo, to myslí Rittiga? :) Ale je pravda, že ukřižovanej Rittig by se na Máji vyjímal lépe
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    GIRAFFKA: Mozna by se mohl casem jeden spitfire s okridlenym lvem vymenit ;)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SEJDA: hele....za me ne. Kun vtipnej, mimnka na vysilaci prijatelny,ale to, co potkavam v posledni dobe l, je jednak furt na jedno brdo a jednak u specifickyho druhu staveb.
    Auto s nohama. Letadla s motylima kridlama. Vrtule s konskou prdeli... jako ten vtip se uz opakuje po mocty a z toho, co jsem s nim slysela za rozhovory fakt neverim tomu, ze pamatnik je primarni ucel. Ze ma spis prdel z toho "a kdyz reknu, ze to je za druhovalecny letce, nebudou moct picovat".

Jinak tedy nerozumim tomu, proc pro takovej pamatnik vybrat fasadu diskutabilne rekonstruovanyho obchodaku misto nejakyho dustojnejsiho mista (napr. Klarov, ze).
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    SEJDA: Zoubka resp jeho pamatnik jsi pripomnel spravne - ten asi jako jeden opravdu z mala muze Hnedyho srackam konkurovat.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SEJDA: tybláho ty seš dneska druhej, to jsou nějaký erupce na slunci který vyvolávaj dočasný mrtvice? :D

Mluvíš tady o pilotech RAF co se stali za protektorátu generálem, zeptám se tě kdo, pošleš lidi co snad nikdy neseděli za kniplem, napíšu ti že to nebyli piloti RAF a ty na to reaguješ tím, že se piloti RAF za protektorátu nemohli stát generálem :D

Já vim, už tu žhaví klávesnice NYX Avengers proti OT, ale zajdi si k doktorovi, vážně...
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ADAMIRA: piloti RAF se nemohli stat generaly pocas exilove vlady, protoze vsichni podlehali britskemu veleni. Generaly mohli byt jenom lide, kteri veleli samostatnym oddilum, resp. divizim, ve Francii, ve Africe, v Ukrajine. Resp jejich zastupci.

neuci se to na ZS = lidi netusi je muj argument. sam jsi vysvetlil proc to tak je.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SEJDA: pokazdý když někdo řekne "to se ve škole neučí" tak umře koťátko, pokud by se mělo dát do škol všechno o čem si lidi myslí že by mělo být ve školách protože komunisti, tak chodíš na základku tak do 45 let 12 hodin denně.

"Sergej Ingr, Frantisek Moravec" - tak ty byli piloti RAF asi jako já jsem pilot Delty...
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ADAMIRA: proc by to melo byt odvazne tvrzeni? Mne to nikdo neucil, tedy predpokladam, ze do zakladniho vzdelani to nepatri.

Sergej Ingr, Frantisek Moravec
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SEJDA: "A tak dodnes lidi netusi, kdo to ti stari panove na vojenskych prehlidkach byli..." to je dost odvážný tvrzení

SEJDA: Můžu poprosit o nějakej příklad? Stačí jeden...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Jedno moje ranní koulí před a po. 😆

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam