• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ADAMIRA: proc by to melo byt odvazne tvrzeni? Mne to nikdo neucil, tedy predpokladam, ze do zakladniho vzdelani to nepatri.

Sergej Ingr, Frantisek Moravec
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SEJDA: "A tak dodnes lidi netusi, kdo to ti stari panove na vojenskych prehlidkach byli..." to je dost odvážný tvrzení

SEJDA: Můžu poprosit o nějakej příklad? Stačí jeden...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Jedno moje ranní koulí před a po. 😆

SEJDA
    SEJDA --- ---
    SPIKE411: nekteri in memorian, nekteri jeste zijici .. nekteri uz za cas exilove vlady. Kazda vlada musi mit generaly.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SEJDA:
    nebo jak se mohli lidi stat generaly pocas protektoratu

To by mě taky zajímalo. Nebyli povýšeni do generálských hodností až po 89., mnozí in memoriam?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Podle mne jsou skutecne nejelepsimy projekty Cerneho ruzove tanky, dosahly viralni povahy, odkryly aktivni ruske agtenty jako i slabosske idioty v mistnich zastupitelstvech, a kazdy rozumny je chtel mit u sebe, vzdy k vyroci ci prilezitosti invaze Ruska do Gruzie jako i Ukrajiny, nebo i vyroci Okupace.

Piloti RAF jsou komplexni fenomen. Komunisti se je snazili vymazat z pameti lidi. A tak dodnes lidi netusi, kdo to ti stari panove na vojenskych prehlidkach byli, nebo jak se mohli lidi stat generaly pocas protektoratu.
    Pro mne je to pomnik urovne obetem komunizmu od Zoubka. Nebo jako pamatnik v Lidich. Velmi dustojny a symbolicky. O rad lepsi, nez pamatnik organizatorum atentatu na Heindricha, kde rozhodne chybi ztvarneni zen, kdyz uz tam jsou tri zjevni muzi.

Ale mas pravdu, ze zrovna pasaz Lucerny, jako i roh Spalene a Narodni jsou velmi ztisnena mista a instalace velkych soch neni zrovna vhodna, jestli to umime lepe, ukaze cas.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Něco se mi od nej líbí něco ne. Zrovna Kafka je (byl) dcl oblíbený. Letadla aka motýle mi nevadí, vic mi vadi zakopavat na tom blbem rohu o fotici lidi. Kůň vzhůru nohama je skvelej...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MATEEJ: zajimavej rozhovor, diky. Jeho dila moc nemusim - prekvapilo me, ze i kdyz je odpurce megalomanismu v politice, tak jej vlastne v umeni provozuje, vnimam ty jeho veci jako takovy ty sovetsky hruzy - ale jinak mi jeho nazory zas tak sileny neprijdou. Ale chapu ze mnoho lidi neni schopny odlisit obsah a formu projevu a zustanou viset na ty forme.
    NJAL
    NJAL --- ---
    TAMARIX: Jojo. Jeste jsem zazil starou stanici Narodni trida, to tam bylo alespon jakesi nebe, ted si pripadam jako na dne kanonu, ktery hloubila reka milion let. :-)
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ILTU: : Já se zase pořád nedokážu smířit s Qadriem. Pořád mám pocit, že ten barák je tam strašně napasovanej a pocitivě na mě jakoby padá..
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ILTU: ja to nerikam kvuli jeho umcu. To se tak seslo.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    MATEEJ:

A dávalo by mu smysl i připojení USA ke Kanadě?

Sorry za OT, ptám se pro kamarádku.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ILTU: Možná si to nezasloužil jen kvůli těm dílům.

David Černý: Připojení Kanady k USA mi dává smysl - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/xman/rozhovory/david-cerny-trump-rusko-amerika-evropa-umeni-new-york.A250409_161903_xman-rozhovory_vals
    ILTU
    ILTU --- ---
    GIRAFFKA: Mno. Říkat umělci debil jenom proto, že se mi nelíbí jeho díla, je poměrně odvážné.
    (A aby nedošlo k mýlce, je v pořádku, že se ti nelíbí, každý má jiný vkus.)
    XINDLX
    XINDLX --- ---
    SEJDA: mimina co dostali cihlou jsou dobrý
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    GIRAFFKA: budou hybat kridlami, coz by u tanku, kdyby hybal jenom hlavni, pripominalo erekci, ale protoze to vlastne potom bylo jenom torzo tanku, tak to pripominalo prdel.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SEJDA: a debilni. Na debilni jsi zapomnel.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    GIRAFFKA: je to fialovejsi nez ruzvy tank.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SEJDA: jiste. Je to i lepsi, nez mit napriklad paradentozu. Nebo gangrenu. Ale ne o moc.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    GIRAFFKA: nejsou to motyle ale letadla ceskych letcu RAF, kteri se podileli na obrane Britane pred nacistickym Nemeckem .. nejsou, ale mohli by byt, kdyby to nebyly sochy :D
    Nicmene to je urcite lepsi nez batolata s cihlou v oblicejicku.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ILTU: motyle nebrat. Chapu,ze nekdo nerad krabice, ale krabice s motylema...je proste krabice a na ni motyle. Kycovity. Od debila, kteryho zacina byt vsude az dost plno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam